מה יש לליה עם הקול

מה יש לליה עם הקול

המעצבן הבכייני הזה , גם כשהיא בוכה היא אפילו לא מצליחה לעשות בכאילו. זהו, עם שאר שחקני הסדרה אני מסתדרת.

ליה מתחילה לעצבן בזמן האחרון

אבל ריקי
, ריקי מדהימה כמו תמיד... כנראה שזה לא עובר במשפחה

אני משוגעת על המשחק של ריקי

לראות אותה ולהתגלגל מצחוק, היא שחקנית מעולההההההההה

Dafi the Mighty

New member
ליה ליה...

יש לי בעיה עם ליה. זאת אומרת, אני מאד מחבבת אותה ואני הרבה יותר מתחברת אליה ככוכבת הטלנובלה מאשר בטלנובלה של "לחיי האהבה" עם רונה (שזה סיפור ארוך. דבר ראשון בכלל לא אהבתי אותה, דבר שני היא הייתה המכשול של הדמות האהובה עליי, סמדר) אבל אני ממש לא אוהבת אותה כשהיא מתבכיינת. די, היא הראתה בכל כך הרבה פרקים שהיא חזקה, ואני כל כך אוהבת אותה ככה. לדוגמא, אחרי שהיא גילתה על קובי וריקי ופגשה מאוחר יותר את ריקי- זה היה קטע מעולה! איך שהיא צעקה עליה, איך שהיא הרביצה לה, כל כך נהניתי ממנה! ובכלל כל הסצנות שלה עם ריקי, שהיא משחקת את החזקה ואת הקשוחה ואת זאת שמשיגה את מה שאני רוצה. אני ממש אוהבת אותה ככה. היא קרה כזו וסגורה, שזה מזכיר לי את עצמי- וככה כשהיא חזקה אני ממש מתחברת אליה וממש מחבבת אותה. אבל כשהיא מתבכיינת, כמו שהיא התבכיינה לאחרונה לירון, זה היה ממש... לא יודעת, הרגשתי כאילו זה לא מתאים לדמות שלה. כן, עוברת עליה תקופה קשה והיא מחפשת תמיכה וחברה שלה עסוקה והיא לא רוצה להפריע לה- אבל לקרוא לירון? וככה להתייחס אליו? לקרוא לו רק ברגעי מצוקה? ממש לא אהבתי את הקטע הזה. אבל אין מה לעשות, לא יודעת למה, ליה איכשהו הפכה לאחת הדמויות האהובות עליי. באמת שאין לי מושג איך זה קרה, לא תכננתי שזה יקרה (כמו שלא תכננתי להתמכר למשחק החיים, כנראה שיש הפתעות בחיים...) אבל אני כבר כל כך אוהבת אותה, עד שאני סולחת לה על זה ומקווה שהיא תמשיך עם התוקפנות והחוזק שלה, כי אני ממש מתה עליה ככה.

ריקי רק עוברת מצלמה חוץ מזה מה

היא יודעת לעשות? אם לא היתה עוברת מצלמה ולא יפה כזו חמודה - המשחק שלה בתחתית. בכיינית גרועה. טוב שאת הפה היא יודעת לפתוח.

למעלה