כמה דברים
(ולא, עוד אין לי אינטרנט, דאמיט עם הזהבניקים האלו!!) קודם כל, יש לך שם ספוילר... לסמן אנשים, לסמן! ומה-זה-אמור-להיות-בוסקו-ופיית´-לא-יהיו-יחד-לעולם?!?!?! ה-ל-ו! ראיתם איך הוא שיקר בשבילה! הוא שיקר בשבילה! יכלו לפטר אותו על זה! ואח"כ היא אפילו לא אמרה לו תודה... בעסה. קרלוס, איך מתאים לו להיות רגיש, נכון? די הופכים את זה העונה, קרלוס ובוסקו נהיים רגישים, ג´ימי באמצע כמו תמיד, ואת טיי וסאלי וגם קצת את דוק הפכו לרעים. בע. אבל התינוקת כזאת מתוקה!! וואי, אם קרלוס ישמור אותה (אני יודעת אם כן או לא אבל זה ספוילר) זה יהיה כזה מגניב!! טטיאנה היא קרציה אמיתית!!! שתתחפפף, לא רוצים אותה כאן! *אני לא גזענית ממדרגה ראשונה (רק משניה. סתם), אני פשוט לא סובלת אותה...* פרד מעצבן. כן, זה היה מגניב ביותר מצידו, אבל הוא מקטין את הסיכויים של פייקו! לא חשוב. אולי יהיו להם בעיות בסופונה. לדעתי, יתנו לדוק איזה פרס כספי או ווטאבר... ורועי, תודה על הניהול במקומי בזמן שאני לא כאן... אני אשחט את אינטרטנט זהב האלה! ובכלל,לא רק שאין לי אינטרנט גם בקושי יש לי זמן לבוא למשרד של אבא שלי. רוצים רשימה? יופי. ימי ראשון יש בדר"כ מסיבות יומולדת, ערבי כיתה וכו´, אני מגיעה הבייתה ב2, ויש לי טונות שיעורים, יום שני יש לי מחויבות אישית, אני מגיעה הבייתה ברבע לארבע, יום שלישי אני מסיימת ב-5, מגיעה הבייתה ב5 וחצי, הולכת לשעה פעולה בתנועת ´דרך ארץ´ (אני מדריכה), חוזרת הבייתה, ב8 יש לי חוג עד רבע ל9, עד שבאים לאסוף אותי כבר 9 וחמישה, טסה הבייתה לראות משמרת. יום רביעי אני מגיעה ברבע לארבע, ויש לי אותו יום 3 שעות מתמטיקה, שעתיים אנגלית, שעתיים ספרות ושעה תנ"ך - ותמיד נותנים ש.ב בכ-ל המקצועות האלו. זבל. יום חמישי אני מגיעה הבייתה ברבע לארבע (אנחנו מסיימים ללמוד ב2:25 אבל לא משחררים אותנו עד שלוש ורבע), מהשבוע יש לי חוג ג´ז, וגם המון שיעורים יש תמיד, ויום שלישי צריך לנקות לשבת. וחוץ מזה יש לי גם עבודה קבועה עכשיו עם 10 ש"ח לשעה. אז תסלחו לי, קיי? ברגע שיהיה לי אינטרנט בחדר (אמרו מקסימום עוד שבוע וחסר להם שלא!) אני אכנס המון המון לפצות אתכם ואעשה המון המון פעילויות, יש לי כבר רשימת רעיונות ארוכה.