מה יש לכם?!?!?!

• פותח הנושא BoSco
  • פורסם בתאריך

Elicoz17

New member
גסלר לא ירה!

לא ייתכן שזה הוא, כי הוא נכנס לפאניקה ראיתם שהוא שינה פרטים אחרי בוסקו שניסה להגן על פיית´. וגם הוא התבייש להגיד שהוא השתין במכנס. למרות שיש איזו בעיה עם הכדור שנעלם ולא נספר עדיין יש איזו ביעה.. אני לא חושב זה הוא.. אולי הוא עכשיו שעיר לעזעזל, ופשוט יפילו עליו הכל, מסכן.

Bavmorda

New member
../images/Emo41.gif פעם ראשונה שנייטו אנושי

נעים ואבהי (משהו שמאד קרוב אלי). צחקתי כשהוא ניסה לבדוק אם היא נושמת, זה היה נהדר. אני הייתי עושה את זה לילדים שלי כל הזמן
פרד ממש הפתיע אותי שהוא לא התעצבן עליה שהיא איחרה
ובוסקומ א ו ה ב, אם לא ראיתם את זה את תרימו את זה שוב. הוא מ א ו ה ב. הוא לא הוא בלי פית´, ושום פרטנר אחר לא ישלים אותו. ל ע ו ל ם

mgirl

New member
נכון

גם איך שהוא דואג לה, ושימו לב שביריות בוסקו ופיית´ מצאו את עצמם ביחד פתאום, והשותפים שלהם נשארו מאחור. ובכלל זו היתה פיית´ שהתחילה לרוץ ובוסקו כאילו רץ להגן עליה.. גנוב.

@יעל@

New member
ווי איזה פרק...

כבר שנה עברה מאז בובי מת איך הזמן עובר מהר..... איזה יופי! סופסוף קרלוס קצת אנושי! מי היה מאמין שקרלוס אבא! חחח... לא יודעת מוזר לחשוב עליו כאבא... כשהוא בא לתחנה והתינוקת הייתה שם וכולם היו ליידה. מה אתם חושבים? שהוא קישר בין אחותה של חברה שלו שנהרגה שסיפרה לו שיש לה בת לבין התינוקת בתחנה? אתם חושבים שהוא ידע שהתינוקת הזאת שלו? כשפיית חזרה הבייתה איך הייתי בטוחה שפרד ילך ויצעק עליה על זה שהוא חיכה לה כל הערב והיא לא הופיעה... פרדי סופסוף קצת רגיש... בעל אוהב ותומך... (אבל בכל זאת סוקו ופיית´ יותר מתאימים...) ולי ממש לא ניראה שסטיב ירה ברוס! זה לא הגיוני! הרי הוא היה שם מאחורי הניידת והקיא שם או לא יודעת מה היה הסיפור שלו... הבנאדם נכנס להלם... ניראה לכם שהוא ירה? נו באמת!!! ואיזה דפוק ג´ימי (הייתי חייבת לכתוב את זה) ההוא השיג לו ולג´ואי כרטיסים לקירקס דווקא ביום שבו קים הייתה צריכה להיות עם ג´ואי.... אולי הוא לא עשה את זה בכוונה שלקח כרטיסים דווקא ביום הזה אבל הוא עדיין דפוק והוא יכל לקחת 3 כרטיסים בשביל פיית´ שתבלה קצת עם הבן שלה... או לפחות לרחם עליה קצת ולתת לה את הכרטיס שלו.. לא מספיק הבחורה מדוכאת אתה מדכא אותה עוד יותר יא עוואר??? והיא הייתה דיכאונית במיוחד אותו פרק כי זה היה יום השנה של בובי. בסוף היא ואלכס הלכו לקבר שלו היה יפה במיוחד שהיה את השיר הזה ברקע... נ.ב: מה שם השיר ברקע??? ואפשר שוב את שם השיר שהיה בפרק שעבר??

BoSco

New member
אה....

מה קשה? אמרו מצאו את הכדור של גסלר בתוך רוס אולי בגל זה הוא נבהל??? השם מהפרק הזה: jimmy eat world- you hear me מהפרק הקודם אני לא זוכר... יש לך מילה או 2?

QsomeoneQ

New member
שיר מהפרק הקודם הוא כמובן -->

five for fighting - superman שיר מדהים ומומלץ!! "Superman (It´s Not Easy)" I can´t stand to fly I´m not that naive I´m just out to find The better part of me I´m more than a bird:I´m more than a plane More than some pretty face beside a train It´s not easy to be me Wish that I could cry Fall upon my knees Find a way to lie About a home I´ll never see It may sound absurd:but don´t be naive Even Heroes have the right to bleed I may be disturbed:but won´t you conceed Even Heroes have the right to dream It´s not easy to be me Up, up and away:away from me It´s all right:You can all sleep sound tonight I´m not crazy:eek:r anything: I can´t stand to fly I´m not that naive Men weren´t meant to ride With clouds between their knees I´m only a man in a silly red sheet Digging for kryptonite on this one way street Only a man in a funny red sheet Looking for special things inside of me It´s not easy to be me.

BoSco

New member
מה יש לכם?!?!?!

די אם זה בוסקו וםיית לא יהיו ביחד לעולם!!! אין מצב! והוא לא כזה רע! ראיתם כמה הוא דאג ליוקאס לאוכל! אגב גסלר נדפק לחלוטין....עכשיו אני גם מבין למה הוא השתין.... הוא ירה בשוטר! קרלוס... איי איי קרלוס אני לא ישכח לפני 4 ימים ראיתי איזה פרק מהעונה השנייה שבוסו וקרלוס הולכים ללמוד נימוסים ותפאום עוברת אישה מתכופפת והוא אומר "אי ציוואוה" זה היה מצחיק ופתאום הוא עם תינוקת... מעניין מה יהיה איתה לא נראה לי שהיא תישאר הרבה זה לא הגיוני קרלוס ותינוקת? נו באמת... קים מסכנה... זה יום השנה של בובי... אהבתי את הדיאלוג בינה לבין אלכס על קניות זה היה מצחיק! אלכס לא אוהבת קניות... אישה כלבבי! העניינים בעונה הזאת רק מסתבכים... ועכשיו גם קרלוס הצטרף למעגל הסיבוכים.... אין מה לדבר כל הפרקים נהיו בלתי צפויים... תרדו למטה בשרשורים וראו מה חשבונ שאולי יהיה.... בוסקו יצא גבר! איך הוא הגן על פיית אבל לא יודע משהו מוזר לי..... אחרי שלמדתי שהפרקים באמת לא צפויים אז הרי מה שצפויי עכשיו שיעיפו את גסלר והעניין יסגר נכון? אז לא!!! אני יגיד לכם מה יהיה גסלר יודה באשמה ומקסימום ישעו אותו או יעיפו אותו פשוט אין לי מושג מה פיית אמרה עם או כשיר או לא.... ובוסקו ייסתבך! כן! יעלו על זה שהוא שיקר והוא יקבל על זה! כי ראיתם איך גסלר הגיב שראה את השרטוט.... הם הבינו שבוסקו שיקר... ומעניין אם הוא ויוקאס באמת יקבלו צללל"ש טטיאנה... יש לי תחושה שהיא עוד תחזור על 4 לסאלי.... אגב לכל מי שרצה ספויילרים בעברית.... בימיי שלישי כמה זמן לפני הפרק של אותו יום באתר של ערוץ 3 מעדכנים תקצירים והתקציר של הפרק לאותו יום כבר מופיע למרות שהפרק יהיה רק עוד שעה---> אני לא ראיתי... חבר שלי אמר לי... וזהו... הבטחתי שאני ירחיב היום והרחבתי... קיצור פרד יצא גבר... ההתחלה של הפרק הייתה לי מוזרה כי הראו את העונה השנייה בכלל עם בובי והחברה של קרלוס.... אה וגם נראה לי שדוק ייסתבך.... כן!!! הרי ראו איך האבא של ההוא התנהג... אם הוא חייב לו תודה אז למה הוא אומר לו "אני יהיה איתך בקשר" והולך ממנו בהתעלמות... זה לא ייגמר טוב... גם אהבתי את הקטע עם גימי שבאו לחפש את קרלוס... "נייטו באמבולנס הזה את יכולה לגשת אליו" "לפני שניייה אמרת על הגנה מפני אנשים זרים לא?? "נו באמת זה נייטו מי כבר יבוא אלייו???" היה פרק טוף

Elicoz17

New member
לא ההפך

דוק לא יסתבך, האבא הציע לו תיגמול.. על מה שקרלוס אמר בתחילת הפרק.. תראה שוב.

mgirl

New member
כמה דברים

(ולא, עוד אין לי אינטרנט, דאמיט עם הזהבניקים האלו!!) קודם כל, יש לך שם ספוילר... לסמן אנשים, לסמן! ומה-זה-אמור-להיות-בוסקו-ופיית´-לא-יהיו-יחד-לעולם?!?!?! ה-ל-ו! ראיתם איך הוא שיקר בשבילה! הוא שיקר בשבילה! יכלו לפטר אותו על זה! ואח"כ היא אפילו לא אמרה לו תודה... בעסה. קרלוס, איך מתאים לו להיות רגיש, נכון? די הופכים את זה העונה, קרלוס ובוסקו נהיים רגישים, ג´ימי באמצע כמו תמיד, ואת טיי וסאלי וגם קצת את דוק הפכו לרעים. בע. אבל התינוקת כזאת מתוקה!! וואי, אם קרלוס ישמור אותה (אני יודעת אם כן או לא אבל זה ספוילר) זה יהיה כזה מגניב!! טטיאנה היא קרציה אמיתית!!! שתתחפפף, לא רוצים אותה כאן! *אני לא גזענית ממדרגה ראשונה (רק משניה. סתם), אני פשוט לא סובלת אותה...* פרד מעצבן. כן, זה היה מגניב ביותר מצידו, אבל הוא מקטין את הסיכויים של פייקו! לא חשוב. אולי יהיו להם בעיות בסופונה. לדעתי, יתנו לדוק איזה פרס כספי או ווטאבר... ורועי, תודה על הניהול במקומי בזמן שאני לא כאן... אני אשחט את אינטרטנט זהב האלה! ובכלל,לא רק שאין לי אינטרנט גם בקושי יש לי זמן לבוא למשרד של אבא שלי. רוצים רשימה? יופי. ימי ראשון יש בדר"כ מסיבות יומולדת, ערבי כיתה וכו´, אני מגיעה הבייתה ב2, ויש לי טונות שיעורים, יום שני יש לי מחויבות אישית, אני מגיעה הבייתה ברבע לארבע, יום שלישי אני מסיימת ב-5, מגיעה הבייתה ב5 וחצי, הולכת לשעה פעולה בתנועת ´דרך ארץ´ (אני מדריכה), חוזרת הבייתה, ב8 יש לי חוג עד רבע ל9, עד שבאים לאסוף אותי כבר 9 וחמישה, טסה הבייתה לראות משמרת. יום רביעי אני מגיעה ברבע לארבע, ויש לי אותו יום 3 שעות מתמטיקה, שעתיים אנגלית, שעתיים ספרות ושעה תנ"ך - ותמיד נותנים ש.ב בכ-ל המקצועות האלו. זבל. יום חמישי אני מגיעה הבייתה ברבע לארבע (אנחנו מסיימים ללמוד ב2:25 אבל לא משחררים אותנו עד שלוש ורבע), מהשבוע יש לי חוג ג´ז, וגם המון שיעורים יש תמיד, ויום שלישי צריך לנקות לשבת. וחוץ מזה יש לי גם עבודה קבועה עכשיו עם 10 ש"ח לשעה. אז תסלחו לי, קיי? ברגע שיהיה לי אינטרנט בחדר (אמרו מקסימום עוד שבוע וחסר להם שלא!) אני אכנס המון המון לפצות אתכם ואעשה המון המון פעילויות, יש לי כבר רשימת רעיונות ארוכה.

BoSco

New member
מיכל!

היי! דבר ראשון לא היה לי שום ספויילר! הכל רשום מהראש אני לא יודע על מה את מדברת אבל אם צדקתי וגם בספויילרים רשום את זה אז זה מניחוש! לא קראתי שום ספויילר... ובוס ופיית... הם פשוט לא מתאימים!!!! מיכל אמרתי לך אני ישמח לקחת את הניהול בשמחה אם רק תעבירי לי כמה סמכויות! לא רק להגיד תודה אלא לתת לי את האופציה ממש לנהל אותו כגון: העלאת קישורים גלריות קבצים סקרים וכו´.... דרך אגב... 10 ש"ח לשעה??? זה לא חוקי!!! זה הרבה מתחת למינימום!

mgirl

New member
אני יודעת שזה הרבה מתחת למינימום

אבל בהתחשב בזה שאת העבודה נתן לי אבא שלי בפנימייה אותה הוא מנהל, ושכל העבודה זה לתרגם מכתבים ולהקריא אותם לילדים, ואז לקחת את אלו שהם כותבים חזרה ולתרגם אותם לאנגלית ולשלוח, זה בכל זאת חוקי

mgirl

New member
חזרתי!

חיברו לנו את המחשב הדפוק לאינטרנט ואת הטוב עוד לא, אבל בינתיים אני כאן!! יש! אני אוכל להיות רק בערבים עד שיחברו את השני, כי בזה אמא שלי כל הזמן עובדת.

BoSco

New member
OH MY GOD!!!

היום ראיתי את הפרק של אתמול אבל אתם יודעים תמיד בפעם השנייה זה יותר לאט כי שמים לב לכל הפרטים הקטנים... אז אוקי הגעתי לסוף הפרק השיר התחיל להתנגן והייתי בשוק! שמתם לב לתרגום של המילים? שמעתם ממש את השיר או שסתם ראיתם את הסדרה ולקחתם את זה כמנגינת רקע? אבל היום התמקדתי במילים וכאילו זה כמו שיר פרידה.... זוכרים שבפרק קים אמרה לאלכס באמבולנס "הוא מת כ"כ מוקדם... לא הספקתי להגיד לו כלום... לא הספקתי להגיד לו כמה הוא חשוב לי..." ואז הגיע השיר ופתאום הקשר הזה השיר נשמע כמו מכתב פרידה... צירפתי פה את המילים פשוט תקראו אותם ותתרגמו לעברית... זה כאילו אומר... ביי... לא הספקתי להגיד הכל אבל אני כבר יפגוש אותכם למעלה.... בנתיים הדרכים הנסתרות יובילו אותכם... תנסו להוריד את זה מקאזה זה שיר מהממם הוא מין משאיר אותך בחוסר אונים וגורם לך לחשוב כאילו זה קרה לך... רגע.... תגידו זה רק אני או שגם אתם כלכך נקשרים למשמרת... זה לא רק אני נכון??? There´s no one in town I know. You gave us some place to go. I never said thank you for that. I thought I might have one more chance. What would you think of me now... So lucky, So strong, So proud? I never said thank you for that, Now I´ll never have a chance. May angels lead you in. Hear you me my friends. On sleepless roads, The sleepless go. May angels lead yo in. So what would you think of me now... So lucky, So strong, So proud? I never said thank you for that. Now I´ll never have a chance. May angels lead you in. Hear you me my friends. On sleepless roads, The sleeplss go. May angels lead you in. May angels lead you in. May angels lead you in. And if you were with me tonight. I´d sing to you just one more time. A song for a heart so big, God couldn´t let it live. May angels lead you in. Hear you me my friends. On sleepless roads, The sleepless go. May angels lead you in. May angels lead you in. Hear you me my friends. On sleepless roads, The sleepless go. May angels lead you in. May angels lead you in.

shimrite

New member
משמרת זאת חתיכת סידרה!

אני חולה על הסידרה הזאת, המוזיקה כ"כ במקום הנכון היא מבוימת בצורה מדהימה והשחקנים טובים אחד אחד, ממש אין רגע משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QsomeoneQ

New member
ברור שזה לא רק אתה../images/Emo70.gif אני -->

חייה משלישי לשלישי!! משמרת שלישית RULEZ!!! וממש תודה שהפניתי את תשומת ליבי לשיר, הוא באמת מדהים ועד עכשיו לא שמתי לב לזה... 10X שכחת רק לרשום את שם השיר... LOL

למעלה