מה יש לכם???.... קדחת האהבה ;-p

• פותח הנושא lorel
  • פורסם בתאריך

lorel

New member
מה יש לכם???.... קדחת האהבה ;-p

קודם כל לפני שאומר כמה דברים אבקש ממכם סליחה..... מה יש לכם? אין לכם חיים או משהו כזה? לדבר על אהבה... שירים,חידונים ובעיות ``בבקשה בארי עזור לי`` אני נימצא בשקע החיים שלי אין לי מי לאהוב תמצאו!!!!!!!!!! באמת ומי חשב בכלל על הרעיון המטופש הזה פורם על אהבה??? קיצר חפשו חיים אבל מהר.... ומי שרוצה להגיב בקשה זה לא אומר שאני יענה לכם... 8-(

candybox

New member
וואו!!!!

קצת מחמיר וקשוח לא? לא בא לך לשמוע ו/או לכתוב על אהבה, לא צריך.... ובעצם, אם לכל מי שפה אין חיים וגם אתה פה אז.... זה לא אומר שגם לך אין חיים חומד? לא מצפה בקוצר רוח לתגובה.

candybox

New member
ללורל...

כנראה שלא שמת לב.... אבל לא מצויין שם זכר/נקבה.

candybox

New member
ועכשיו כשאני חושבת על זה...

אולי בעצם כן, פשוט לא טרחתי לשים לב... זה סתם מכעיס.

מה אין לך

לשאלתך מה יש לכם ?? ובכן יש לנו חיים,שלך לצערי אין,לפחות עד עתה. רק לאוהבים,רק אלו שיש להם את היכולת לאהוב הם אלה החיים, ואין לנו צורך לחפשם, הם איתנו תמיד, בטוב וברע. את נמצאת בשקע, וזה די ברור למה. שקע זה יהפוך לתהום עמוק ואפל. ללא אהבה אין ולו הבדל אחד בינך לבין חית השדה. אני מתרשם שאת פשוט לא אוהבת את עצמך, ומכאן לדעתי שורש הבעיה.

yoli

New member
בר כוכבה...!

צודק אתה! ואם כ``כ מפריע לך השירים שלנו ודברים טובים צובטים לך את הלב אתה מוזמן להתמרמר במקום אחר, או לחילופין להפסיק את הציניות ולהצתרף!

יולי

היי יולי מוזר ומצער אותי שכך את רואה את שאני כותב ומתיחס, השירים וכן התיחסות חברי הפורום שאני מקפיד לקרא, אינם צובטים לי את הלב כלל ועיקר ובודאי שאיני ממורמר, עד כמה שאני יכול להעיד על עצמי אני אדם מאושר עד גובה השמים ועד מעבר לאופק, לו רק ידעת כמה.. התיחסותי אינה צינית והיא ענינית לחלוטין באשר הנושא המדובר הינו הנושא החשוב ביותר בין בני זוג וגם משפיע השפעה ישירה בין כל אחד לזולתו, אדם אוהב הוא אדם שנוח לעצמו ולסביבתו. אני חש או לפחות מקוה שאני בתוך המעגל ולא צריך להצטרף. יום טוב לך

yoli

New member
בר כוכבה רגע!!!!!!!!!!

לא התכוונתי אליך בכלל!!!!!!!!! אמרתי שאתה צודק וכתבתי להוא שהיה למעלה, שצחק על הפורום את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי?? חלילה לי להגיד עליך מילים שכאלה!! אוהבת איילת

אי הבנה

היי איילת שמח על יישור ההדורים ולמעשה על אי ההבנה במקרה זה שלי. היה לי מוזר ביותר שזה בא ממך. אני מקפיד לקרא את שאת כותבת ואני מגלה שדרכי החשיבה שלנו זורמים בכיוון אחד. האים אפשר לכתוב לך ל מייל שלך ואם כן מהו? שבוע טוב ונפלא שיהיה לך

yoli

New member
בר כוכבה..

אתה יכול קלבל את האימייל של כול אחד ע``י לחיצה על שמו ליד ההודעה...יום טוב

lorel

New member
טימטום של הרבי ויולי רבני האהבה!!!!

מה אתם מפגרים לא יודעים או מבינים הבנת הנקרא רוצים שאני אלמד אתכם.... מה מה מה ??????? מה אני בכלל מנסה להסביר לכולכם...... שלא צריך להיות קצת. סליחה הרבה כמותכם תלויים באהבה אתם מוזרים סלחו לי... כן כן גם אני מוזרה. אבל לא כמותכם לגבי האהבה!!!! נסו להגיד מה שאתם רוצים אבל עברתם את גבול הטעם הטוב ביי מה קרה אתם לא יכולים לחיות שניה בלי אהבה וכל המושי סטף אבל במחשבה שניה... (אתם לא)

lorel

New member
הרבי בר כוכבה

תגיד אתה מביו הבנת הנקרא כי התכוונתי בזה שאמרתי את השקע לחיים נתתי דוגמא למפגרים כמוך תגיד אתה פסיכולוג או פסיכיאטר כי ניראה לי שאתה צריך אחד...... ראשית מה אתה בכלל תלוי על אהבה אוקי זה גם חלק מהחיים אבל לא כל החיים בוא לא נגזים ואני בטוחה שאם הביטחון הגדול צשלך על הקטע של אוהבים לנצח בטח בנות מפחדות ממך ואפילו בורחות אז בוא לא נתחיל בזה שנית אל תשווה אותי לחית שדה כי אני לא כמוך והקטע על התהום עמוק ואפל וקר ומפחיד אני לא נימצאת בזה אלא אתה... תעשה טובה לך ולאנושות אל תגיב להודעה כי זה רק יחמיר וידגיש עד כמה אתה צריך עזרה...

למעלה