היה מגניב..
באתי לשם ביום שהיו התראות על גשמים, אז לא היו הרבה אנשים ולא היו בכלל תורות, והיה רק טיפטוף לא גשם. (או שזה היה בגלל שהפארק פשוט לא כל כך פופלרי) על ההתחלה ישר הלכתי לרכבת הענקית הירוקה שם, (הרבה לופים ענקיים, מאיצה מ0 ל40 מייל ב4 שניות) אז עשיתי את זה.. לי לא היו קשיים לצרוח... ולא היה תור כמעט אז כשסיימתי את הסיבוב, אחת שלידי שאלה אם אפשר עוד פעם.. הוא הסכים לה.. ואני החלטתי גם כן להישאר... כחח ממש לא שפוי מצידי.. טוב פעמיים של הדבר הזה.. אחר כך הלכתי למן מתקן כזה.. שמשגר אותך מהר בקו ישר למעלה ואז מושך אותך בחזרה (אתה נופל יותר מהר מנפילה "טבעית").. ואחרי זה לרכבת של ספיידרמן.. שזה רכבת הרים משוכללת עם משקפיים תלת מימדיות והרבה אפקטים.. (נגיד איזשהי הולגרמה קופצת על הקרון, אז הקרון רועד, והיא מקרבת אליך להביור, אז יוצא אליך אויר חם מאיפשהו.. ) ואז הלכתי עוד פעם לרכבת הירוקה.. בשלב הזה.. מצאתי ספסל.. ישבתי.. וחיכיתי עד שתעבור הבחילה.. בזה תמה החצי שעה הראשונה שלי שם.. הייתי שם יום שלם... וניצלתי את המקסימום... אה.. היה איזה מסלול "ראפטינג", מין סירונת עגולה כזאת, זה היה די רגוע, רק שלקראת הסוף של המסלול יש איזה מפל קטן בצד.. אז מבין עשרת האנשים שיושבים בסירה, לי היה המזל לעבור בדיוק מתחת למפל.. ויצאתי מזה מאוד סחוט... אז הפתרון הברור היה ללכת לעבור שלוש פעמים את הנסיעה של ספיידרמן.. שם יש את הלהביור והאויר החם, מה שעזר לי להתייבש. אחלה מקום.. אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל זה לא מעניין אף אחד, אז אני יסכם... לי היה כיף