מה יש לכם לספר....

• פותח הנושא Nimm
  • פורסם בתאריך

Cheetah

New member
אף אחד לא מקשיב לי אף פעם ../images/Emo7.gif

זה לא פעם ראשונה שאני ממליץ על זה לאנשים.. אף אחד לא סומך עליי. והם לא מביאים סיבות לוגיות... זה כל כך ברור שהסיבה המרכזית היא פחד.. נמאס לי לקפוץ באנג´י לבד! (מטאפורה) מעולם לא הצלחתי לשכנע אדם שאני מכיר לעשות משהו מהסוג הזה.. באסה להם. (אה ולא התכוונתי ליהיות מגמתי קודם... אם מתאים לכם לטפס על צוקים ולא על קירות זה גם מתקבל)

deep ocean

New member
Fearless - Pink Floyd

Fearless You say the hill´s too steep to climb Climb it! You say you´d like to see me try Climb it! You pick the place and I´ll choose the time And I´ll climb The hill in my own way just wait a while, for the right day And as I rise above the treeline and the clouds I look down hear the sound of the things you said today Fearlessly the idiot faced the crowd, smiling Nothing waits, the magistrate turns ´round, frowning I know the fool who wears the crown Go down in your own way And everyday is the right day And as you rise above the fearlines in the frown You look down Hear the sound of the faces in the crowd מגיע לי שקל שישים! חהחהחחה

deep ocean

New member
אגב..טיפוס ובאנג´י

לא עושים לי את זה: באנג´י כי זה מפחיד אותי מידי (הכי הרבה שהסכמתי ליפול, זה בדיסני וורלד, מתקנים לדוגמא SPACE MOUNTAIN אם אתה מכיר וכו´. הייתי שם כבר כמה פעמים), וטיפוס הרים/קירות לא מפחיד אותי, אלא פשוט לא מעניין אותי. תודה על ההמלצות בכל אופן

Cheetah

New member
אני קצת לחוץ על כסף כרגע...(;

מתאים לעניין של הבאנג´י, עכשיו אני הולך בדרך הביתה אני שומע איזה ילד צועק: "סופר-חתול!!!!!...... ... ננננננוופפפפפפללל....." מה שהתלווה בהצטווחות של חתול מסויים. ילדים... זה עם מוזר, קצת מטומטם אפילו לפחות עכשיו אנחנו יודעים באופן חד משמעי, חתולים לא עפים! -- למה אף אחד לא סומך עלייי?????? לא יודע מה זה ספייס מאונטיין.. אבל לדעתי תפחדי קצת, כשתתקרבי לטיפוס רציני, ויותר מזה מתי שתמצאי את עצמך תליה בגובה 10 מטר, רוב האנשים ככה. אני מנסה להעביר אנשים להבין שיש יתרונות ענקיים בלעשות את זה.. ושהם צריכים פשוט לעשות את זה. גם אני נלחץ קצת שאני צריך לעבור גג בגובה 17 מטר, ואני חולם שתיהיה לי הזדמנות לעשות את זה בגובה 200 מטר :) פ~ח~ד.... זה טוב. ד"א גם אותי זה לא עניין היו צריכים לנדד לי שבועות שאני יילד לעשות את זה, וממש כמו שאת אומרת לא היה עניין של פחד, פשוט לא היה לי מצברוח לזה.. בסופו של דבר הלכתי, כמובן שיש פחד, טיפוס קירות/צוקים לא מפחיד.. עד שלא מתקרבים אה וכמובן שאחרי שניסיתי, גיליתי שאני מת על זה. דןגמא ליתרון בהקשר של קונג פו.. תתדמייני שאת עובדת שעות על עמדות ריכוזיות.. רק שיותר קל לך לעבוד כי אין לך את האפשרות לצאת מהמעמדה, אז מראש אין טעם בסיסי להתמקד על שום מחשבה מיותרת.. תוציאי פראקטית מאמץ מקסימלי.. אין אימון יותר טוב לסיבולת מזה. חשבתי לנסות לכתוב את היתרונות הפראקטיים ממש ולהסביר, אבל זה יהיה חסר טעם ולא מדוייק.. אנשים just do it! מבטיח לא להציק שוב בקשר לזה, הפסר שלכם...

deep ocean

New member
Space Mountain at Disney World´s

הנה אתר שמוקדש למתקן הזה בלבד
אני לא יודעת אם יש לך סבלנות לקרוא הכל (הגיוני שלא), ויש תמונות למטה למטה (אבל לא רואים הרבה, כי רוב התמונות זה תמונות מבחוץ). החוויה היא כזאת: אתה יושב במין "קרון" (בכל קרון יש 3 מקומות-יש תמונות טובות לזה באתר), והכל חשוך!!!!! ואז הקרון שלך מתחיל לעלות למעלה ויורד למטה במהירות, עושה סיבובים ימינה שמאלה במהירות, יורד, עולה....אהההההההההההההה... אני נזכרת בזה והאדרנלין מתחיל לרוץ. בפעם הראשונה שביקרתי בדיסני וורלד באורלנדו (זה היה בגיל 16), אמרתי שזאת חוויה טובה, אבל שזה מספיק לי לפעם אחת. חהחהחחה...yes right. חזרתי לשם בגיל 18, 20 ו-24 ועליתי על המתקן שוב ושוב ושוב. מפחיד, אבל האדרנלין זורם בקצב, והלב דופק!!! כל פעם אני אומרת לעצמי - מיכל זאת הפעם האחרונה, אבל תחושת ההנאה שמהולה בפחד מנצחת. בוא אני אבהיר את זה במשפט אחד. בפעם האחרונה שהייתי שם, מרוב פחד ואסקסטזה, לא הצלחתי להוציא הגה!!! לא צעקתי!! רק ישבתי בפרצוף כזה של שוק...(חבל שאני לא יכולה להדגים) והקטעים שהקרון יורד למטה במהירות, ואני מרגישה שאני הולכת לעוף מהקרון ולמות שם בתוך המתקן/שאין לי אוויר/שאני עפה לחלל....אוי אוי אוי...זה חזק ביותר. האפקט של החושך גדול מאד, כי אין לך מושג מה הולך לקרות.

Cheetah

New member
הייתי באורלנדו..

אבל הלכתי לisland of adventure במקום לדיסני וורלד... הוא חדש יחסית נדמה לי ומתרכז בעיקר בצעירים כלומר מתרכז בדברים שילדים קטנים ומבוגרים לא הולכים אליהם הרבה רכבות ועוד כמה דברים לא שפויים אחלה פארק וזה האתר

deep ocean

New member
כן אני מכירה את זה

זה באמת כביכול יותר "לצעירים", אבל בקשר לילדים קטנים אני לא כל כך מסכימה. חהחהחהחחהה, ילדים קטנים עולים על מתקני רכבות ההרים שם ועל כל שאר המתקנים ובכלל לא מפחדים!!! זה ממש מדהים!!!! ראיתי שם המון ילדים בני 5, עולים על מתקנים שאני מפחדת (כל מיני רכבות הרים...בררררר..שעושות 180 מעלות וכו´) אבל כן, הבנתי ששם, ב-לisland of adventure יש ממש דברים עוד יותר מפחידים. פשששששששש...אז איך היה?!

Cheetah

New member
היה מגניב..

באתי לשם ביום שהיו התראות על גשמים, אז לא היו הרבה אנשים ולא היו בכלל תורות, והיה רק טיפטוף לא גשם. (או שזה היה בגלל שהפארק פשוט לא כל כך פופלרי) על ההתחלה ישר הלכתי לרכבת הענקית הירוקה שם, (הרבה לופים ענקיים, מאיצה מ0 ל40 מייל ב4 שניות) אז עשיתי את זה.. לי לא היו קשיים לצרוח... ולא היה תור כמעט אז כשסיימתי את הסיבוב, אחת שלידי שאלה אם אפשר עוד פעם.. הוא הסכים לה.. ואני החלטתי גם כן להישאר... כחח ממש לא שפוי מצידי.. טוב פעמיים של הדבר הזה.. אחר כך הלכתי למן מתקן כזה.. שמשגר אותך מהר בקו ישר למעלה ואז מושך אותך בחזרה (אתה נופל יותר מהר מנפילה "טבעית").. ואחרי זה לרכבת של ספיידרמן.. שזה רכבת הרים משוכללת עם משקפיים תלת מימדיות והרבה אפקטים.. (נגיד איזשהי הולגרמה קופצת על הקרון, אז הקרון רועד, והיא מקרבת אליך להביור, אז יוצא אליך אויר חם מאיפשהו.. ) ואז הלכתי עוד פעם לרכבת הירוקה.. בשלב הזה.. מצאתי ספסל.. ישבתי.. וחיכיתי עד שתעבור הבחילה.. בזה תמה החצי שעה הראשונה שלי שם.. הייתי שם יום שלם... וניצלתי את המקסימום... אה.. היה איזה מסלול "ראפטינג", מין סירונת עגולה כזאת, זה היה די רגוע, רק שלקראת הסוף של המסלול יש איזה מפל קטן בצד.. אז מבין עשרת האנשים שיושבים בסירה, לי היה המזל לעבור בדיוק מתחת למפל.. ויצאתי מזה מאוד סחוט... אז הפתרון הברור היה ללכת לעבור שלוש פעמים את הנסיעה של ספיידרמן.. שם יש את הלהביור והאויר החם, מה שעזר לי להתייבש. אחלה מקום.. אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל זה לא מעניין אף אחד, אז אני יסכם... לי היה כיף

rubber duck

New member
ולא לשכוח את כל האלבום המדהים

meddle
ובמיוחד את השיר האחרון echoes
מומלץ למדיטציה
שרון

rainbow too

New member
אלבום מעולה../images/Emo98.gif

בכלל הפינק פלויד מדהימים. תודה מיכל על השיר. אהבתי.

Dazed&Confused

New member
מממ

עשיתי כמה פעמים בזמן האחרון דברים בסגנון... על הרים אמיתיים, אבל לא רציניים במיוחד... טוב בשבילי זה היה משהו, יחסית. אני יכול להבין על מה אתה מדבר, ולמה אתה חושב שזה מתאים ל"לוחמים"... באמת בא לי לנסות קצת על קיר טיפוס. רק בטבע זה שונה... יש יותר עוצמה אבל עדיין חלק נרחב מהרעיון מתקיים

Cheetah

New member
שיט

נחמקה לי ההודעה איך לא.. טוב בקיצור ההבדלים בין צוק לקיר הם מאוד מתונים, ולדעתי ההבדל המשמעותי שיכול לתת לצוק יתרון של ממש הוא בעיקר גובה אני אישית מעדיף קיר גבוה (15+) על כל צוק שהוא פחות מ20 מטר. (ואין הרבה מדיי צוקים מעל 20 מטר בארץ) (לא כאלה שהטיפוס עליהם מותר ע"י החוק) (מצד שני למי אכפת מהחוק..) העוצמה של הטבע.. יותר ממתקזזת לדעתי עם האפשרות להתאמן הרבה יותר חזק, ולעשות דברים הרבה יותר מעניינים, שהם גם יותר מותאמים אישית לך. יותר קל לתכנן מסלול, יותר קל למצוא לעצמך אתגרים חדשים של ממש. האחיזות על הצוק הם פחות ברורות (שזה לא יתרון או חסרון) (חוץ מזה על קירות שהם בחוץ ולא באולם, אתה מקבל לא מעט טבע) והקיר היחידי באולם בארץ שאני מכיר הוא בקריית אונו... לא אוהב את הקיר שלהם.

Dazed&Confused

New member
תגובה

אני יכול לראות את היתרונות בקיר, וזה באמת מעניין אותי לנסות את זה. בקשר לקיר או טבע... זה כבר תלוי מה אתה מחפש
נראה שאתה מבין בזה יותר ממני, מה אתה אומר על הקיר בספורטק בת"א?

Cheetah

New member
לא הייתי שם.

אבל רציתי לבדוק.. העניין הוא שהבנתי בעבר.. לפני כמה שנים נטשתי את העניין ואני רק מבקר בקיר פעם ב..(ומתכנן ללכת ביום שישי.. חסר לי שאני מתחמק מזה) ד"א עד כמה שהעסק גדל בשנים האחרונות.. זה עדיין כולם מכירים את כולם.. תנסה להגיד שאתה מרמת ישי.. חבר של גדעון.. לך תדע.. פתאום יתנו לך לטפס בחינם... אתה צריך לדעת את השמות הנכונים להגיד... מצד שני.. לפני כמה שנים נטשתי את העסק.. דברים משתנים אני מניח.

Cheetah

New member
איזה קיר ממסוחר זה

יש להם יותר מדיי כסף, יותר מדיי עניין ענף הטיפוס היה פעם כמו להקה אלטרנטיבית מעולה, ואז קורה שיותר מדיי אנשים מגלים שהיא טובה, וזה מתפשט.. סתם.. כבר לא בגלל שאנשים חושבים שזה טוב אלה בגלל שאנשים הם כבשים מישהו מחליט לעשות מזה כסף.. ומשקיעים כסף.. קונים קיר לא בונים אותו והכל רק בשביל לעצבן אותי לשרוף את אמ טי וי (וכאן זה מטאפורה לכל מי שממסחר)

למעלה