מה יש לכם לספר....

• פותח הנושא Nimm
  • פורסם בתאריך

Nimm

New member
רק רציתי להגיד לכולכם

שאני ממש שמחה שהפורום הזה קיים ותודה לכולכם שאתם כאן אפילו שאני לא ממש משתתפת הרבה כי זה יחסית חדש לי לבוא ולדבר על הכל בגלוי (תמיד שפטו אותי ולא בחיוב על תחומי העניין שלי, אז זה עניין של הרגל שאני משחררת) וכל כך כל כך כיייייייף לבוא לכאן ולקרוא את כל מה שאתם כותבים וכותבות זה מעודד אותי ונותן לי כוח ואהבה והרבה אנרגיות חיוביות להמשיך בדרך שהתחלתי ללכת בה אחרי שסופשבוע די חרשתי על הפורום הזה ומלא מדיטציות והרבה שלווה, באתי לעבודה ושאלו אותי אם שוב הייתי בוייפאסאנה.... אז חבר´ה שיהיה לכולנו יום מקסים וקסום ומלא שמש ואהבה שוב תודה על החן של כולכם וכולכן אוהבת נימר

rubber duck

New member
וככה חלפו להם שלושה ימים ../images/Emo13.gif

שבת היה יום של טלטלה יום של כאב והתכנסות עצמית ראשון היה יום של תקווה וכיף
שני היה יום של געגועים
והיום היה יום של קצב מהיר מאד המון כיף המון דברים וחוסר זמן
יום שעבר לו ללא שניה פנויה שרון

Cheetah

New member
המלצה לכל הלוחמים

המממם.. קודם כל למי שיש תבל דיגיטל או YES היום ב18:00 בערוץ אדוננצ´ר וון יש תוכנית שנקראת לגעת בפסגות באפריקה, מאוד מומלץ. עכשיו זה לא העיקר שמה שרציתי להמליץ עליו, אני רוצה להמליץ לכולכם ובעיקר למי שמחשיב את עצמו לוחם, למצוא את הזמן וללכת לבקר באחד מקירות הטיפוס המובחרים בארץ, תמצאו מסלול בלתי אפשרי יחסית לרמה שלכם, (וזה תמיד אפשר למצוא לא משנה באיזה רמה אתם) ולנסות. תצאו מנקודת הנחה שאתם לא יכולים להרשות לעצמכם לחשוב שמה שאתם עושים זה בלתי אפשרי. you say the hill is too steep to climb-- Climb it!1 (שקל שישים למי שיודע מאיפה הציטוט) איך אני מת על העיסוק הזה, ואם יש משהו שאני בטוח שאני רוצה לעשות כרגע בחיים שלי, זה להתחלף עם אחת הדמויות בסרט הזה, ללכת לאיזה חור באפריקה ולנסות להגיע לפיסגה שאי אפשר להגיע אליה. (גם לצנוח צניחה חופשית ממנה לא יזיק) אני לא יכול להתחיל להסביר כרגע למה זה דבר מעולה, או עד כמה זה יכול להשפיע לכם על החיים. (או לעזור לכם בדרך הלוחמים אם תרצו) אני קצת ממהר כתבתי את ההודעה עכשיו רק בגלל שאני לא יוכל לכתוב הודעה מלאה לפני שש, אבל יש לי עוד להוסיף בנידון אני חושב, אני יכתוב אולי מאוחר יותר. (ובקשר לעשיית דברים בלתי אפשריים אני קצת מגזים, אם אתם רק מתחילים כדאי שתעשו קודם כל דברים קלים מאוד, אבל הכיף האמיתי מתחיל שאתם כבר יודעים מה אתם עושים, אז זה יהיה כבר סיפור אחר) אבל באמת באמת תסמכו עליי.. תמצאו קיר.. תטפסו... וכמובן אם זה נראה לכם קשה, מפחיד.. זה רק סיבה יותר טובה לעשות את זה.

פורים שמח לכולם../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif

אני מתחפשת לפרפר, כי... אני רוצה לעוף כמה שיותר... כדי להפיץ כמה שיותר אהבה... כי אני חושבת שכל אחד מאיתנו הוא פרח שצריך ש: ישקו אותו מדי פעם שיטפחו אותו שישירו לו שיראו לו קצת אור שיתנו לו הרגשה שאוהבים אותו שיגידו לו כמה הוא נפלא, יפה... אז יש לי משימה חשובה.... למה אתם מתחפשים?

מסיכה

New member
משחק לכבוד פורים ../images/Emo152.gif

התחפשתי. מי אני? בין הזוכים יוגרל מסר אחד חדש. (
עם פרס כזה, מי בכלל ירצה להשתתף...?) בהצלחה,
מסיכה
.

rubber duck

New member
אני פורים אני פורים שמח ומבדח ../images/Emo13.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף של חג ולמה אני מתחפש עוד לא יודע חושב שאולי אנסה השנה .......................... לא יודע
אבל אתחפש למשהו
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
שרון

מסיכה

New member
לא

אולי תשאלו שאלות? הרי ברור שאם תכתבו את כל שמות חברי הפורום - תגיעו לתשובה. אבל זה לא הרעיון. הניחוש צריך להיות מבוסס על שאלות. בהצלחה,
המסיכה
.

למעלה