מה יש לכם להגיד

ברקודית

New member
אז ככה

ציון
וחצי! ולמה? אז ככה, בראש ובראשונה.. כמה שפבלו חתיך וחמוד, רציתי להרוג אותו היום הנאצי הזה, איך הוא מעז לצחוק על יהודים??!!! אוקי לא נגזים אבל הוא היה שיא המניאק!! היום אני חייבת להודות שמנואל היה.. פסדר.. נגיד.. *שמעתם את זה?* אוקי? גם כל העניין עם ויקו עצבן אותי, מגניב שתהיה עם תומס, אבל מה היה הקטע הזה שהיא נראתה עכמו רוח ורקדה כמו מטומטמת! וגם מיה עיצבנה אותי היא והתמונה הזאת.. "מאמא!מאמא!" הזכירה לי את סול מעונה 4 בקטנטנות.. ומרקוס לא היה היוםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((( אבל השתיים וחצי האלה זה רק בגלל נאצ´ו המתוקי.. איזה חמוד הוא! וגם מריצה היתה איכשהוא משעשעת היום... זהו!

הדמות שלו אולי מניאקית הוא עצמו לא.

בגלל שהוא בעצמו יהודי הרי בנחמין רוחאס זה ביניימין רחמים היה כתוב במלא עיתונים שהוא יהודי וכאלה וגם הצבעים האהובים עליו כחול ולבן וגם אם הוא לא היה יהודי אז הוא לא נאצי כי אם הוא היה נאצי הוא בכלל לא היה בא לישראל... זה בסוף הכל הסתדר וכולם יאהבו תיהודים בלה בלה בלה

omer wild

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שניקו יהודי ,נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

La NaNi

New member
בשום עיתון לא היה כתוב

שבנחמין רוחאס יהודי. את חדשה בפורום, והיו לנו מספיק דיונים על הדת שלו. פה ובפורום קטנטנות... שיעדכנו אותך

ברקודית

New member
2 דברים להגיד לך

1. אני אמרתי שפבלו מניאק!! לא בנחה.. פבלו אז אל תגידי לי שאני מבלבלת בין הדמות לבנאדם כי זה כרגע בדיוק מה שאת עושה! ואני יודעת שהוא חמוד וזה כי אני גם די אוהבת אותו!! (אבל לא כמו ברה..) 2. הוא לא יהודי.. אוולייייי יש לו אייייזשהו קרוב משפחה.. אוליי... אבל אין לא הורים יהודים.. זה שטויות..

הוא כן יהודי עובדה שקוראים לו...

בנחמין רוחאס שזה ביניימין רחמים יש לי קרוב משפחה רחוק ששם המשפחה שלו רוחאס והוא יהודי רחואס זה רחמים

מה פתאום

קוראים לא בנחמין לא בניימין זה שקוראים לו ככה זה לא אומר שהוא יהודי אם הוא היה יהודי כולם כבר היו יודעים את זה

ברקודית

New member
איזה ילדה מטומטמת

גם לנוצרים יש תנ"ך משלהם+תוספת בייבל יא אידיוטית גם להם יש את סיפורי התורה כולל בנחה ויהודה וכל אלה אז גם הם קוראים לילדים שלהם על שם דמויות תנכיות

למעלה