מה יש לי מהחיים האלה......

מה יש לי מהחיים האלה......

שלא תבינו לא נכון אני בחור מאד מסודר עובד כל היום לומד שעה וחצי בערב. אבל כל יום אותו דבר. אני לא מרגיש סיפוק. נשבר לי מהחיים האלה.

שומר 23

New member
יש לו סיפוק מסוים מלימוד..

וזה בעצם לפי הבנתי שאלתו.. איך אני יוכל לגרום שיהיה לי סיפוק אדיר מהלימוד.. כי הוא רוצה שיהיה לו סיפוק מהלימוד..

אני כבר הגשמתי את כל החלומות שלי.

אני ברוך השם בא מבית שלא חסר כסף ב``ה. ואני עובד רק בישביל התעסוקה שלי. ואין לי סיפוק בחיים

ולימוד לא מעסיק אותך?

להתהלך עם קושיה עצומה שאתה לא מצליח להשתחרר ממנו.. אתה לא רוצה לגדול כלום? אתה לא רוצה איזה תואר? רב, דיין, ולהבדיל שופט, עורך דין.. יש לך מוח. תנצל אותו בצורה יהודית. למה להיות חמור? אנחנו עם הספר

זה לא בישבילי לשבת וללמוד

באוניברסיטה. אני לא מסוגל להשקיע את בלימודים. זה לא בישבילי

למה לא? אתה לא מסוגל לשבת?

אתה מעדיף לשאת עליך גוף ריק? סתם חמור, ערבי, פועל, שלא מפעיל את היכולות שלו? אל תגיד לי שאתה לא מבין וראש חלש.. כי אתה יהודי. אז הראש הכי חלש זה יותר טוב מגוי.. עזוב אונברסיטה.. בישיבה אתה לא מסוגל ללמוד?

מה לא מובן...

אני לא מסוגל לשבת וללמוד... לא קשור לראש טוב או חלש... אני גדלתי מפונק כל החיים. מה שרציתי קיבלתי. וישיבה זה לא בישבילי. אני לומד שעה וחצי ביום וזה גם קשה. אבל טוב עם זה אז אני ממשיך. ואני לא מסוגל יותר מזה כבר ניסיתי........

איזו גזענות. מה הקשר לערבי או גוי?

למקרה שאני מחדשת, אם לא ידעתם, יש הרבה ערבים מאוד חכמים בצפון הארץ שלומדים ומשקיעים בדיוק כמו כל תלמיד באוניברסיטה אם לא יותר. תסלחו לי, אבל אתם עדיין נערים שכפי הנראה, עדיין לא יצאו מגדרות עירם הקטנה. דבר שני, יהודי הוא לא יותר נעלה או מוצלח מגוי, להסבר מפורט מדוע אתם מוזמנים להסתכל בקומונה שפתחתי לאחרונה. למען שהעיניים ייפקחו והאוזניים ישתחררו מהסתימה. ואם אין לבחור הצעיר סיפוק בחייו, הצעתי היא שיפנה לעיסוק היהודי האמיתי שהוא לימוד חוכמת האמת- קבלה, על מנת לממש תפקידינו כאור לכל האנושות.

כן אני איתך אבל חופש עוזר לשבוע בלבד...

אחרי השבוע מה הוא יעשה על זה לא עניתה אותו דבר. הוא אומר שאין לו רוטב בהחיים שלו ...ומה יעזר לו נופש

סיפוק הוא...

דבר שכולנו שואפים אליו... ע``מ להגיע לסיפוק, לשלמות, אני מאמינה שצריך לקחת כל דבר ולחלק אותו להרבה חלקים קטנים, ומכל חלק קטן לנסות ולהוציא את המקסימום, ואז ברגע שאנחנו מרגישים סיפוק ושלמות בחלק מהדברים לפחות זה גורם לתמונה להראות טוב יותר, לא? בהצלחה!

למעלה