מה יש לומר?

galoot

New member
מה יש לומר?

יש לי בחור
ואנחנו מאוהבים בטירוף! הכל באמת מושלם וכיף לי איתו ואין בעיות... סתם קרה מקרה ואתמל הוא ביקש ממני (מאוד מאוד יפה
) בזמן ששכבנו לראות אותי קצת עם עצמי אם אפשר... הבעיה היא שניסיתי כמה פעמים לענג את עצמי ולא הלך לי וויתרתי כך שאין לי ניסיון בתחום... לכן קפאתי על מקומי ולא ידעתי מה לומר לו.. הוא הבין את המבוכה ומאחר והוא מקסים
ובעל תושיה הוא המשיך כלא היה דבר ודאג שארגיש בנוח... בכל מקרה האם עלי להעלות את הנושא? אני לא רוצה שירגיש לא בנוח לבקש ממני דברים, אולי כדאי לי לנסות ולגלות שזה די נחמד? מה אתם אומרים ?

blue4u2

New member
לנסות לא עולה כסף ../images/Emo8.gif

אז ככה...לכל אחד ואחת מאיתנו יש דרכים אחרות "להתחבר" למיניות שלו וחשוב לעשות כן ולא לדחות זאת. ראשית אני ממליצה לך מאוד מאוד לקרוא את הספר המדובר כל כך בכל הפורומים ומומלץ ע"י אנשי מקצוע "לעצמך - מיניות האישה" של לוני בארבך - העולה רק 15 ש"ח ושם תוכלי ללמוד על גופך, מיניותך ולתרגל ולהנות. מעבר לכך את יכולה לעשות שימוש בפנטזיות, סרטי הדרכה מינית, ספרים דומים וכיו"ב. לאט לאט תמצאי את הדרך לגרום לעצמך להנות, אני בטוחה! קחי את הזמן, אל תלחיצי את עצמך, זה הכי חשוב. תני יד לדמיון ותרגישי טוב עם עצמך ועם בן זוגך האוהב. חשוב שתעשי זאת בשביל עצמך ולא רק בשבילו!! בהצלחה

qt1

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה עם בלו

היי galoot. באמת שמאוד מאוד חשוב לשתף בכל מה שמטריד אותך את בן זוגך , זה רק יכול להועיל בהמשך הדרך ולך בפרט ... במערכות יחסים ובכלל... בהצלחה לך.

ממש לא בעייתי

שלומלום לך, חלק ניכר מהאנשים קשה לא לאונן לפניי בן-הזוג ואין בכך שום בעיה. אוננות זה משהו מאוד אישי ופרטי לחלק זה בסדר לחלוק אותו עם בן הזוג וחלק מעדיף להשאיר את זה לעצמו. בכלל לא הייתי עושה מזה ענייין שלומלום

למעלה