מה יש להסתיר?

yatsek bar aba

New member
מה יש להסתיר?

קודם כל אני מבקש להצטרף (באיחור) לברכות על בחירתו של הארי כמנהל הפורום. לא ראיתי את ההודעה של אינקא, אני מניח שלא היה ראוי למוחקה, אבל מי כמוני יודע שכוח יכול לבלבל, לפחות ברגע הראשון, ואני מציע לכולם להסתפק בהתנצלות של הארי ולעזוב את זה כמעידה חד פעמית. בלי קשר, הייתי מציע לכולנו לעדן את השיח ולא לגלוש לירידות על הדובר.אם נעשה זאת בעצמנו, לא יהיה צורך ב"ניהול" אמיתי של הפורום. אם לא, אני באופן אישי מעדיף מחיקה של הודעות בוטות ושליליות (בחריג אחד: אסור למנהל הפורום למחוק הודעות היורדות עליו ו/או על המ"ט במקרה זה מכיוון שהוא מזוהה איתה). ועכשיו לנושא ההודעה: אינקא הציע שמנהל הפורום ייזדהה בשמו. אני בהחלט מצטרף להצעה ומציע להרחיב אותה באופן כללי - מה זו ההסתתרות הזו בפורום שנועד להביא אנשים לראות את המציאות, כפי שהיא באמת. כראוי - אהיה הראשון ליישם את הצעתי - שמי יגאל בורוכובסקי וכל מי שירצה פרטים נוספים עליי יקבל. יגאל

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ואני...

שמי ראובן טיליס, והפרטים המלאים שלי מופיעים באתר ה"מאסטר ויפאסנה" המקושר לכרטיס האישי שלי. נעים מאוד

שששלום

New member
ואני פו הדוב

או לפחות מנסה להידמות לו. יו, איזה שינוי. מהפך. אולי.

פו הדוב

האפרוח של מאוד אוהב שאני מקריאה לו את הסיפור. אז אם אתה כמוהו, זה אומר שאתה חמוד

שששלום

New member
אין כמו

אפרוחים. מת עליהם. כיף לך. מקווה שגם לי תהיה ביום מן הימים חוויה דומה. בינתיים, מזל שפו ישנו. ותודה. אולי.

סלים וארזה

New member
מנהל
הכוח באינטרנט הוא שאתה יכול להישאר אנונימי אם ברצונך בכך. אם אין לך בעיה לחשוף את פרטיך, תוכל לרשום אותם בכרטיס האישי שלך.

smile2life

New member
סלים ורשת

מה שאתה אומר נכון. אבל מנהל פורום חייב להזדהות בשמו המלא. אם לא בניק אז לפחות בכרטיס האישי. אני לא אתקוף את מנהל הפורום החדש ואפילו אאחל לו הצלחה מרובה אך נראה לי שישנו צורך להזדהות. בתור מי שניהל שני פורומים שונים, ניסיתי להישאר אנונימי אך דרישת הגולשים לאינפו ודיון בפורום מנהלים גרמו לי לשנות את הכרטיס האישי. הארי אני מקווה שה-I אצלך בניק משמעו INFO. הרבה אהבה ואור ושטויות כאלה, מני

סלים וארזה

New member
מנהל
זו זכותו של מנהל הפורום להישאר אנונימי. אם הוא עושה עבודתו כשורה, הוא מקצועי, הגולשים מרוצים והקהילה פורחת, אין צורך בחשיפת פרטיו האישיים. חוץ מזה אם מישהו רוצה את הפרטים, אפשר לשלוח לו במסר אישי. בינינו, מה זה משנה לגולשים מה השם האמיתי של מנהל הפורום? אני כמעט לא מכיר את שמות המנהלים בפורומים השונים שאני משתתף בהם, ואין לי שום צורך בכך. מספיק בשבילי שהנהלת "תפוז" שמו אותו כמנהל פורום.

daniella28

New member
המון ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ל- hary...

על ניהול הפורום - אני אומנם חדשה פה אבל יש לי תחושה שהוא הבן אדם המתאים. שמי דניאל (לא רחוק מהכינוי)
ואני עוד מעט בת 29 נשואה ובהריון.

yatsek bar aba

New member
מזל טוב דניאל

אני הרבה יותר אוהב דניאל ביחס לדניאלה (את עשית ממש ההפך מהשיר - מיכאל/ה...).

daniella28

New member
תודה ../images/Emo140.gif. אם הייתי כותבת "דניאל"..

בכינוי, היו חושבים שאני בן.

hary_i

New member
מה יש להסתיר

נראה לי שהפורום הוא פורום מדיטציה ולא פורום הזדהות
לא חושב שיש טעם להמשיך בדיון, כמו שאני לא מבקש מאף אחד להזדהות בשמו בפורום גם אני לא חייב להזדהות בפורום. אבל אם אתם כל כך רוצים, שמי אורי עידן.

yatsek bar aba

New member
מה יש להסתיר

הארי - לאור העובדה שנראה היה לי שקצת עצבנתי אותך (מה שממש לא התכוונתי) אני רוצה קצת להסביר את עצמי. ביקרתי בפורום מדיטציה אחר. ושם מנהל הפורום היה מאוד אסרטיבי בלנסות שאנשים ייזדהו בשמותיהם. ואז חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכאשר אנחנו מסתתרים מאחורי שם בדיוני, ההגנה שמספק לנו המדיום והשם גורמת לנו לעשות דברים שהיינו מאוד נזהרים בשמנו האמיתי. יש לזה גם צדדים חיוביים כמובן, אבל במקרה של פורום מדיטציה ובייחוד לגבי היועצים בפורום, יש התחלה של משהו אמיתי וכנה כאשר אתה שם את עצמך מאחורי עצתך ולא זורק כל מיני שטויות בשם בדיוני. נדמה לי שזה יכול להוביל ליותר אחריות ותחושה אמיתית יותר של קירבה ואינטימיות בין האנשים שמאחורי הפורום. מי שרוצה לעומת זאת לשאול שאלה אותה הוא מעדיף לשאול בעילום שם, תמיד יוכל לעשות זאת.

למעלה