מה יש לאנשים מ-A Broken Frame?

JimmyBoy

New member
מה יש לאנשים מ-A Broken Frame?

מישהו יכול להסביר לי את זה? עזבו את זה שלדעתי זה האלבום הכי טוב שלהם מהשנים 81-85, ש-The Meaning of love שיר אדיר בעיניי (אולי הכי טוב שלהם בתקופה הזו), ש-Leave in Silence שיר אדיר ו-See You תופס מהשנייה הראשונה, משום מה כולם מתייחסים אליו כאל הכי פחות טוב של הלהקה ואני שואל את עצמי - למה?? הוא מאוד מיוחד ויוצא דופן מוזיקלי, אני חושב שהוא הרבה פחות אפל וגותי מ-Some Great Reward והרבה יותר מוצלח מלודית מ-Speak and Spell ועדיין - כולם מתייחסים אליו כפחות טוב. למה זה לדעתכם?

Happiest Girl

New member
לדעתי דווקא

construction time again הוא הפחות טוב שלהם. למרות ששוב - גם ממנו יש כמה שהם סבבה. עד כמה שאני יודעת, ABF זה הדיסק הכי פחות אהוב גם על הלהקה עצמה. הוא מטופש כזה...

Ice machinE

New member
לא יודע על איזה אנשים אתה מדבר

אבל אני מאוד אוהב את התקליט הזה. בכלל, אני עדיין תקוע על האלבומים הראשונים שלהם. אבל עזוב לרגע את המוכרים. אני חושב ש-my secret garden הוא אחד השירים הכי יפים שמרטין כתב אי פעם. והקטע האינסטרומנטלי, nothing to fear, לדעתי לוקח הרבה קטעים שהם כתבו בשנים המאוחרות שלהם (יחד עם big muff מהאלבום הראשון). ומה דעתך על satellite? או על the sun and the rainfall המושלם?! אני לא יודע מה אתה שמעת מהאנשים שלך, אבל האנשים שלי מאוד אוהבים את a broken frame

Ice machinE

New member
נו, את יודעת...

האנשים הקטנים שאומרים לי כל מני דברים לפעמים

JimmyBoy

New member
בינתיים כמעט כל אתר דפש שנתקלתי בו

מתייחס אליו כהכי חלש, וזה משגע אותי, כי הוא לדעתי הכי טוב בתחילת הקריירה שלהם.

aviGODFATHER

New member
הוא מתכוון לאנשים

שב"ידיעות אחרונות", שהחליטו להכליל את האלבום במקום 10 ברשימת "20 האלבומים הגרועים ביותר". אני עוד לא שמעתי את האלבום הזה (ואת השניים שמסביבו) ככה שתגובה עניינית עדיין אין לי...

alpha80

New member
גם עלי זה האלבום הכי אהוב,

מי שלא מעריך את האלבום הזה כנראה גם לא מכיר את ההתפתחות המוסיקלית של דפשמוד עם השנים, זה בדרך כלל כאלה שהכירו את דפשמוד מהצלילים של SOFAD ואולטרא.

למעלה