מה יש יותר בקהילה???

גונס79

New member
מה יש יותר בקהילה???

היי לכולם. אני גיי בן 16 וחצי. אני נמשך להומואים פולנים, בריטים, גרמניים ואשכנזים בכללי. זה לא נובע מתוך גזענות בכלל- פשוט מראה אשכנזי מושך אותי מאוד ומראה מזרחי לא מושך אותי כלל. אני רוצה לדעת מהם אחוזי העדות בקהילה??? כמה גייז אשכנזים וכמה מזרחים יש? והאם לדעתכם אפשרי כיום למצוא גיי בגילי (16-17) שהוא גם אשכנזי? יש לי תחושה שרוב הקהילה היא מזרחית....

ספרנו1

New member
אפשרי בהחלט למצוא גיי בגילך-איגי

זו דוגמא נהדרת למקום בו תוכל למצוא גייז. גם אשכנזים
לא יודע לגבי האחוזים, אבל יש די והותר הומואים אשכנזיים. גם בגילאים שציינת.
לאיגי יש קבוצות בכל רחבי הארץ-אתה מוזמן להסתכל באתר שלהם.
&nbsp
&nbsp

Acoustic 3

New member
רוב הקהילה מזרחית?

שאלת שאלה שהשאירה אותי המום, ואני לא מוכן להצדיק אותה בגילך הצעיר או בחוסר הניסיון.
אני אענה לך רק מהחשש שתעלה אותה מול אנשים אחרים שיהיו הרבה פחות עדינים ממני (ואני בכלל לא עדין)

גם אני נמשך לאשכנזים, ואני בעצמי בכלל מזרחי.
מה אתה רוצה בעצם? שנביא לך סטטסטיקות ומדדי אוכלוסיה לגבי כמה הומואים יש מכל עדה?
יש הכל מהכל. בכל עדה יש הומואים ועד כה לא נמצא איזשהו גן עדתי שקובע שיש אוכלוסיה מסויימת שיותר נוטה לכיוון הומוסקסואליות ביחס לעדות אחרות.

הסיבה שיש הרבה דגש על מזרחיות בקרב הומואים זה הטיפוס ההומוסקסואלי התאפיין לרוב בתור אשכנזי לבן ורזה עם לחיים ורודות.
פתאום גם מזרחים העזו לצאת מהארון, והביאו איתם תרבות ומראה שונה שנתפסים גבריים יותר או מסקרנים.
ברוב המקרים מזרחים נתפסים ככאלה שהגיעו מרקע יותר שמרני, שיותר קשה לצאת ממנו אל תוך התרבות ההומוסקסואלית וקשה לראות ולהאמין עליהם שהם הומואים (זה כשלעצמו גם עשה הרבה רעש).

יש את המשחק שקוראים לו "לא רואים עליו שהוא בקטע", והסקרנות היא מרכיב גדול מההתלהבות והמשיכה.
ולכן הרבה אוהבים את המראה המזרחי השחום והקשוח. אני יכול להעיד על עצמי שהרבה הופתעו מהנטיה המינית שלי ביחס לחזות המזרחית שנראית קשוחה יותר.
אבל רישומי אוכלוסיה של הומואסואליות מכל עדה - אין.
וטוב שכך.

אגב, הרבה פשוט נמשכים לעור שחום - ומדובר בתופעה אנושית ולא ספציפית להומוסקסואלים. יש גם סטרייטים שבהירים מעדיפים שחומים או שחורים ויש גם מקרים הפוכים. זה לא כלל, זו העדפה אישית.

אל תדאג, לא יגמרו לך האשכנזים. יש מספיק לכולנו.

ItsikH

Member
יש אשכנזים עם מראה "מזרחי" [אבי ושני אחיי] ויש מזרחיים
עם מראה "אשכנזי". אני מניח שכוונתך למראה ולא לאישיות, כי הרי אישיות אינה תלוית מוצא כלל. מספרית - קשה להעריך, יש הרבה מזה ויש הרבה מזה, כך שלא כל כך משנה ממה יש יותר.
אחוזי העדות בקהילה הוא כמו אחוזי העדות באוכלוסיה הכללית.

למעלה