מה יש בגזרת הבטא?

מה יש בגזרת הבטא?

בגזרת האלפא יש את הפדרציה וחבריה/אויביה גזרת גמא - מייסדים ויצורים רעים אחרים גזרת דלתא - נחקרה ביסודיות בוויאג'ר אבל מה יש בגזרת בטא? מישהו יודע?

TOMPARIS

New member
סולו היה שם כביכול בסרט ה6

הוא חזר מרביעה הבטא. הדוקטור בויאג'ר הזכיר שחי שם גזע(ההיטו) שיכול לראות את העתיד בדיוק מרשים.

Taker Sucks

New member
אני חושב,

שהאמפרייה הקליגונית והרומיולנים יושבים חלקית גם בגזרת בטא.

sysiphus

New member
גזרות אלפא וביתא

הן מקום מושבן של הפדרציה ואזור השתלשלותן של מרבית העלילות הסבוכות במס"ב. כדה"א נמצא על קו החיתוך בין גזרת אלפא לביתא, וכדה"א נמצא במרכזה של הפדרציה, המתרחבת לשתי הגזרות. בגזרת ביתא אכן נמצאות האימפריה הקלינגונית ואימפריית הכוכבים הרומיולאנית כמו גם וולקאן, אנדוריה ואחרים בגזרת אלפא נמצאים הקרדאסים, חור התולעת הבאז'ורי, כמו גם הת'וליאנים, הפרנגים, הברין ואחרים. יום טוב!

TOMPARIS

New member
מרכז הגלקסיה מן הסתם

פיקארד היה שם, כאשר ברקלי קיבל תכנות מגשוש בפרק the 9th degry

PaladiN17

New member
קצת עובדות .. :)

מרכז הגלכסיה.. או גלקסיה .. זה לא משנה כי זה לועזי .. בקיצור .. במרכזה של הגלקסייה נמצא קוויזר .. כמו בכל מרכזה של גלקסייה .. כך דוג' את מ"ע השמש שלנו .. השמש במרכזה מחזיקה את כל הכוכבים במסלול מסויים סביבה.. כך גם הקוויזר מחזיק רת השמשות דהיינו הכוכבים (מ"ע השמש) במסלול מסויים .. במקרה של שביל החלב מסלול זה יוצר לגלקסייה צורה ספיראלית.. כעת קצת על ה- קוויזר עצמו.. יש המניחים כי הוא חור שחור ענקי .. (זאת הגיעה המקובלת ביותר אח שמעתי שיש עוד המון המון דיעות אחרות. אבל ניצמד כעת לזו) .. או קיי אז זהו חור שחור מסיבי ביותר אשמסתובב במהירוייות עצומות סביב עצמו.. הוא יוצר כוח משיכה אדיר אשר מחזיק את כל הגלקסייה ביחד.. קיצר ... עכשיו אתם שואלים את עצמכם .. למה המרכז כל כך בהיר נכון .. :).. אם הוא חור שחור אז הוא אמור ליהיות כהה .. אז ככה .. מסביבו יש המון כוכבים שהם בתהליכי בליעה על ידיו והם אלו שמאירים את הגלקסייה.. :)..

DaHunter

New member
paradise?

לא שם נמצא הכוכב שאליו טסו קירק והחבר'ה לאחר שהאח(?) של ספוק (שדומה לסדאם בתמונותיו שפורסמו לאחרונה) חטף את האנטרפרייז?... נדמה לי שזה היה במרכז הגלקסיה... לא בטוח

PaladiN17

New member
אתה צודק ב 100% ..

הבעייה היחידה היא שהסיכויי שקיים שם כוכב הוא קלוש ביותר !! אחרת הוא יצטרח ליהיות מורכב מחומר בעל הרבה יותר מסה .. ואני לא שיש חומר עם מספיק מסה בשביל להחזיק גלכסיה שלמה ... אלא אם כן הוא יהייה חור שחור .. כי בעצם חור שחור זהו כוכב שקרס על עצמו בגלל טונות של מסה .. יש האומרים כי עם קריסתו הוא שאב לתוחו לא רק את המרחב אלא גם את הזמן .. משמע שנותרו עיוותים . ולפי כך בלתי אפשרי להתקרב אלייו.. מכייון שככל שתתקרבו הזמן ילך ויתמתח וייוצר מצב שבו הזמן פשוט יפסיק לנוע וכך תיהיו תקעום במקום אחד .. :).. או שבעצם הוא לא יפסיק לנוע ויעבור את ה 0 .. ויתחיל לספור אחורה כך מה שקורה שעל ציר הזמן אתם נעים לכיוון ההפוך משמע :).. בכון מאוד !! אחורה בזמן !! :) -=-=-=- אניבאמת מצטער על כל השטויות שאני מציף אותכם בהם . אני פשוט מאווודדד .. חולה על כל מה שקשור לחלל .. ולתופעות כאלו.. :).

ROZELESS

New member
כוכב הבית שלי שמה ..

אבל אני לא נותן כתובת .. רק זה יהייה חסר לי .. שישלחו לי לשם תיירים מישראל שיגנבו ת'מגבות מהמלון .. חחחחחחח

למעלה