מה ישאר לי ממך??

בוקר טוב

הדרך קשה,אבל כבר אמרנו שלפעמים חשובה הדרך!היא מלמדת אותנו הרבה!אז אני לא מתייאש...אגב קיסוש ניסיון,ניסיון,רוצה לספר לנו עלזה??

kiss 18

New member
בטח שהדרך חשובה, גם ממנה לומדים טעויות...

אספר לך אחרי הצ'ולנט, או שלא כדאי??!!!

אני אמרתי את שלי בהקשר ל

זה שהוא אמר שנראה לו שבחיים הוא לא ישכח ממנה. או יותר נכון היא לא תצא לו מהראש,,,,,, פארשטייסט?

אל תדאג מר בחור

היא תצא מהר מהראש..החיים זורמים במהירות,אני יודע איך להתמודד עם כאלה מצבים,ה` יעזור ויהיה בסדר..

מספרים...

בבי"ח מסוג מסוים היו שתי אנשים, אחד בגלל שלא התחתן איתה... והשני בגלל שכן התחתן איתה... זה אמנם בדיחה, אבל לפי התיאור, שתיארת את הפגישות עימה, זה יכל להיות אמת ח"ו. ברוך שפטרנו...

אם לא ייצא מזה כלום...

(ואתה בעצמך אמרת שאחד מכם יגיד לא - כי אין לזה סיכוי) אז מוטב שלא יישאר לך כלום. לילה טוב.

Corall

New member
משהו פה לא מסתדר לי.

את ההודעה הראשונה בקשר לאותה בחורה, השארת ב- 04/01/08 (יום שישי) את ההודעה הזאת השארת ב11/01/08 (יום שישי) בתוך שבוע, לא כולל שבת, נפגשתם 5 פגישות? תמיהני. אשמח אם תאיר את עיני.

תצחקי !

פגשתי חברה שסיפרה לי שהתארסה תוך שבוע וחצי=6 פגישות ... ואני נחנקתי מצחוק שבזמן שאני חושבת אם להמשיך עוד פגישה או לא היא מחליטה אם להמשיך לחיות איתו את שארית חייה...

Corall

New member
אני לא צוחקת.

מכיוון, שגם לי יצא להיפגש 6 פגישות ב11 יום. טכני זה אפשרי. אבל, 5 בתוך שבוע, זה רק יום אחרי יום. דבר שלא כ``כ מסתבר. אבל איך אומרים? `כשזה זה, זה רץ..`

Corall

New member
לפחד ממני?

למה? הצעתי לך להיפגש איתי? /tapuzforum/images/emo6.gif לאן רצתי? זה לא המקום והזמן כ``כ, אבל בכמה מילים. זה קצב נורמלי, יום כן יום לא. אם זה נראה לשני הצדדים בסדר. מה רע בזה? מה את מרוויחה בהפסקות גדולות מידי? לדעתי, זאת טעות. כי, הענינים מתקררים מידי. מצד שני, צפוף מידי, זה גם לא טוב.

יום כן יום לא זה נורמלי?!

זה מרתון! בהפסקה את מקבלת זמן לחשוב לנתח ולחבר את זה לחיים הריאלים מעבר לדיבורים..

Corall

New member
לדעתי כן.

לא מכירה אותך. אבל, מכירה אותי. ובשבילי, רוב החשיבה שלי נעשית בפגישה עצמה. קצת בלילה שאחריה. מעבר לזה? אני לא זקוקה. כשחושבים יותר מידי ללא הובלה למסקנות ברורות. אלא, סתם הסתובבות סביב הדברים שוב ושוב זה לא מוביל למקום טוב ומעשי. זה לא בשבילי.

למעלה