מה ישאר לי ממך??

מה ישאר לי ממך??

את מה שאני רוצה לומר לך,אני כבר כמה ימים אומר לעצמי,וחוזר ואומר.ושוב חוזר ואומר,מרגיש כמו דב שמדבר לעצמו,המילים רצות לי בראש כמו מכונה שאי אפשר לכבות,הראש מלא מחשבות,וכשאני מול הדף,המילים קופאות לי.אבל אני יודע שאני חייב לכתוב כדי שזה יצא לי מהראש,כדי שאצליח לעבור את השבת בלי שתיכנסי לי באמצע,הרהורים אסורים,אני שואל את עצמי את מה שאת בטח לא שואלת את עצמך,מה ישאר לי ממך?מה?אני זוכר שישבת מולי,מלון דיי רגוע לקחתי אותך,אמרו לי שאת קצת לחוצה,השתדלתי בשבילך,דיברתי על נושאים פשוטים,ניסיתי,דחפתי,השתדלתי,ואת??קרה,קרח!אני יודע ומרגיש שלא לעד אראה את פנייך,לא לנצח אשב מולך כשבנינו חומה של קרחונים,אבל אני תמה,מה עובר לך בראש?איזה זכרונות את רוצה שישארו לי ממך?מה תרצי שאחשוב עליך?כשאת קרה,מנוכרת,סגורה ומסוגרת!אחד משתינו יגיד את ה`לא` במוקדם או במאוחר,אחד משתינו חייב ללכת הביתה,אני מריץ בראש את הפגישות שלנו,מחפש חמלה,רוך,תמימות,השתתפות בצער,כשסיפרתי משו עצוב,ולהיפך,בשמחה כשסיפרתי משו שמח,ולא מוצא כלום,אפי שתיקה מקרבת לא מצאתי!אז מה את רוצה שישאר לי ממך?איך אני יסכם את המסע הזה `שידוכים` אחרייך??אני לא רוצה את היופי הנדיר שלך,לא את הכסף של אבא שלך,לא כלום,רק מילה אחת שתקרב,רק מילה אחת שתמוסס את החומה הקרה הזו שלך שנדמה שאף אדם בעולם לא יצליח לשבור,רק סימן אחד אני רוצה,ואני יודע שהוא לא יגיע,,אני לא יודע מי את,ומה הילדה שהיית,ולמה,למה אין לך אור בעיניים?אני לא יודע,אבל דבר אחד אני יודע שכולם,הלב שלי,השכל,הרגש,המלצר,האנשים שמסביבי,העצים שאני רואה בחלון,אפי השולחן שנפגשנו מולו,כולם אומרים לי שלא אראה אותך יותר,אני לא יודע אם אבכה על מה שלא היה,או על מה שלא יהיה,אני לא יודע מה לעשות איתך,אני לא כועס,לא מתעצבן,רק עצבות תהומית ששואלת מה ישאר לי ממך??איזה זיכרון?ואולי,אולי לא צריך להישאר כלום,גם לא זיכרון אחד,קטן אפילו,אולי??

שבוע טוב

השתדלתי כי מצאתי בה דברים שאני מאוד מתחבר אליהם,בכמה בחינות,אני טיפוס שעבר הרבה בשידוכים,ולא מצאתי משו שהלב ומוח היו תמימי דעים לגביו כמוה,וגם חיצונית היא נראית בדיוק כמו הטעם שאני מחפש שזה משו שאין להרבה בנות,נפגשתי עם הרבה יותר יפות ממנה,וזה לא עשה לי את זה,כמוה,יש לה חן וקסם שאהבתי,לכן השתדלתי,ומעכשיו אני משתדל לשכוח!

אתה מדבר על ההיא שראית אותה בוורט?

שאמרת שחבר שלך סידר לך פגישה? סליחה על השאלה שאולי נוגעת בנקודה רגישה

שאיפות

כואב לי לשמוע שזו היא, במיוחד אחרי שכ"כ התלהבת ממנה בהתחלה.. אני יודעת שזה לא ינחם אותך אם אגיד שהיא כנראה לא המיועדת.. אבל אני כן יכולה לומר שכנראה מגיע לך מישהי הרבה יותר ממנה. אני עברתי מצב שמאד מזכיר לי את שלך בקטע שמאד רציתי מישהו, אבל לא התאים, ואני עדיין חושבת עליו והוא לא יוצא לי מהראש, אני ת`אמת, אפילו בוכה שאני נזכרת בו.. אני חושבת שפשוט הזמן יעשה את שלו.. מחזיקה לך אצבעות, אל תישבר, תהיה חזק!!!

שואף, /tapuzforum/images/emo4.gif

אני לא יגיד לך לא להתבאס כי זה מבאס. מאוד מבאס. אני גם לא יגיד לך שזה משמיים, כי גם את זה בטוח כבר אמרו לך באחד מ56 התגובות הקיימות להודעה שלך. אני רק יגיד לך שמנקודת המבט שלך עכשיו זה נורא ומאוד מאוד מאכזב, וככל הנראה אתה תהיה מבואס עד שיעבור קצת זמן, תכיר מישהי חדשה או שלא, אבל מנקודת מבט של עוד קצת זמן קדימה- זה ממש לא יהיה נורא. אז תשתדל לא לחפור בפצע, תעשה משו אחר.

שאיפות, אם כל הכאב שבדבר

אם ככה המצב מחוק אותה מליבך ועבור הלאה. אל תבזבז את הזמן והאנרגיות במקום הלא נכון. בהצלחה!

שאיפות,

למה שפשוט לא תדבר איתה בפגישה עלזה? בצורה בוגרת? תאמין לי שבשאלות אמיתיות כאלה,מקבלים תשובות שלא ציפית להם... בהצלחה.

kiss 18

New member
שואפל'ה מזה כואב לי הלב עליך...

אני ממש מבינה אותך (!!) בהתחלה מפתחים תיקווה עוד פגישה היא אמרה כן..ועוד פגישה וכבר מרגישים שזה זה... ו 5 פגישות... קמים בבוקר עם חיוך של תיקווה ואז פתאום הכל מתנפץ בפרצוף, אכזבה נוראית, ועצבות איומה, ולראות שאתם מדרבים אבל היא לא פה, בלי אור בעיניים..קמים בבוקר עם הרגשה מעצבנת... בטח אתה מרגיש שהיא איכזבה אותך, ולהרגיש מאוכזב ממשהו שאתה אהבת זה ממש נורא, אבל מה לעשות זה קרה, א"י להחזיר את הגלגל אחורה, עכשיו זה סוג של פרידה ממנה, אני מאמינה שניקשרת אחרי 5 פגישות איתה... אבל כל סוף הוא התחלה של משהו אחר... וכל פרידה פותחת בפניך דלת חדשה, וכל דבר שקורה יש לו סיבה.. תנסה כמה שפחות לחשוב עליה, תעשה דברים שמשיחים ממך את הדעת ממנה, (זה קשה מאווד!! תאמין לי שאני יודעת מה זה..) תעשה דברים שגורמים לך להרגיש טוב עם עצמך, תיה עם חברים, תצא לטייל.. תעשה דברים שמצחיקים אותך (אם בא לך תכתוב פינקס עם שירים של ראפ, אתה טוב בזה...
)תאמין לי שהזמן היא התרופה הכי טובה... אם אני יאמר לך שתבוא אחרת זה ינחם אותך?? ישנן פרידות רבות: עצובות,שמחות,מרגיעות... כל החיים נפרדים ממשהו ישן, ומשהו חדש מתחיל... לפעמים הפרידה מלווה בעצב או דמעה. אף פעם לא נדע... איך תיראה הפרידה... לעיתים זה נראה כמו נצח... כמו לא יעבור לעולם... אבל בסופו של דבר - הפרידה מטבעה - פותחת עולם . המון בהצלחה! מקווה שעודדתי אותך קצת... יש??

תודה קיס

עודדת אותי!ממש לא אהבתי אותה,אבל פיתחתי ציפיות,והתפוצץ לי בפנים,אני מרגיש שגם אם אני יגמור לקרוא את הספר,לעולם אני לא יפתח דף חדש..אבל זה יעבור,אני אדם חזק,אני יתגבר על זה,תודה ושבוע טוב!

kiss 18

New member
זה יעבור לך תאמין לי.. עם הזמן, אתה תיהיה כמו

חדש.. רק קצת זמן בשביל לשכוח אותה, אמרתי לך תעשה דברים שגורמים לך להרגיש טוב, ולהשיח את הדעת ממנה... רק זמן!! שבוע טוף

למה אתה חושב ככה?

אי``ה אתה תתחתן עם מותק של אישה, שפשוט לא יהיה לך זמן להיזכר בשום הצעה אחרת שאי פעם הציעו לך-! פשוט תאמין בזה:) בהצלחה

kiss 18

New member
אין ספק, אבל הדרך עד שתגיע מישהי אחרת

זה קשה בלי להיזכר..וזה קשה לו... אל תידאג יהיה בסדר שואפל'ה... אתה מדבר פה עם מישהי עם ניסיון
..תן לזה רק זמן... בוקר טוב לכולם!

למעלה