מה יקרה ביום ד?

חונפי

New member
מה יקרה ביום ד?

למי שיודע! מה יהיה עם נתן? מי הולך? יאללה סולחה.....

ספוילרים ליום רביעי ../images/Emo58.gif

במועצת השבט, איתי יעביר לזוארץ את שרשרת החסינות, כך שאף אחד לא יהיה חסין מההדחה. לאחר זאת, נתן בשבקין יודח. שבט בארו ינצח באתגר הפרס. שבט קניבה ינצח באתגר החסינות. *נמסר ממקור רשמי, שסיפק לי את הספוילרים האמינים, כך שאין מצב שבו הספוילרים יתבררו כלא אמינים בעליל.

TheCandyGirl

New member
= טעות =

נראה לי שאריק תופס כנפיים ועף.... הביתה....!!!!!!!!!!!!! [מחזיקים אצבעות]

אין לך שום מקור רשמי. שקרן. ../images/Emo31.gif

שמענו על השקרים שלך, ועל הניחושים שלך, ועל ההעתקות שלך מפורומים אחרים. תפסיק לשקר פה, כי אף אחד כבר לא שם עלייך

עוז 61

New member
תפסיקי כבר להשמיץ את השורד היחיד

הוא לא מעתיק, הוא לא מנחש, הוא לא משקר... זה שהוא טעה במנצח באי הגלות זה לא אומר שהוא יטעה עוד פעם... ואין דבר כזה שאף אחד לא שם עליו כי עדיין יש כאן אנשים שמאמינים לו.

תפסיק כבר להגיב לעצמך

אתה חושב שאנחנו טיפשים ולא יודעים שאתה מגיב לעצמך בכינויים אחרים? חאלססססססססססססס לא רוצים לא אותך ולא את ה"מקורות האמינים" עלק שלך!!!!!!!!!!!!

עוז 61

New member
אני לא השורד היחיד ואתם ירדתם הפעם לשפל.

זה ממש מעליב מה שאתם עושים לאנשים כאן... אם כל הכבוד אנחנו במדינה דמוקרטית ויש לכולנו את חופש הביטוי וזכותי להגיד שאני מאמין לו. אני מבטיח לכם שאני מישהו אחר ואני צופה הדוק בהישרדות ובהישרדות בארה"ב ואפילו על האי לא יורדים לשפל כמו בפורום הזה. אני חשבתי שבפורום הזה יש אנשים איכותיים ועכשיו הוכח לי אחרת. חבל...

true bloodd

New member
עזבו אתכם מנתן והשרדות יש סדרה מעולה היום ביס

"דם אמיתי" סדרה מעולההההה היום ב-10:30 ביס, מומלץ בחום בחום בחום! הסדרה מדברת על עולם שבו ערפדים "יצאו מהארון" חח והם גרים בין כולם, ואפשר להגיד שזה על ההישרדות שלהם בעולם האמיתי. בסדרה יש מין משקה דם סינתטי שהם שותים ויש פאבים בתל אביב שמגישים אותו! מגנייייייייב פה יש את כל הרשימה: http://yes.walla.co.il/?w=1/9045/1425103 חוץ מזה תכנסו גם ליוטוב תראו סרטונים ותחליטו אם לראות היום: http://www.mccanndigital.co.il/yes/TrueBlood/ מומלץ!

TheCandyGirl

New member
|ספויילר| בתמונה...רואים מי נשאר....!!!!!!

משימת האבן הגדולה... רואים בבירור את איתי ואת נתן לידו [עם שרשרת מגן הדוד] !!!!!!!!!!!!!!!!! אז... יש.......................... אריק הולך הביתה....!!!!!

למעלה