מה יקרה אם תגלו\תתפסו את החוקי\ת

• פותח הנושא kg9
  • פורסם בתאריך
../images/Emo13.gif

לא משתמשת באשראי........אצלי הכל במזומן והיום!!

enigomontoya

New member
מה זאת אומרת

את מה היית שומרת לכל צרה? את זה שהוא בגד ? האם תשתמשי בזה נגדו בכל ריב שיעלה בינכם?

ממש לא........

זה לא בשביל ריבים ...איזה שטויות. ואני גם לא מאלה שמלהיטים ריבים סתם. זה בשביל שהיה ו...אם.....וכאשר....אתפס בקלקלתי (וזה לאו דוקא "על חם" , אפילו אם יראה שנכנסתי לפורום כזה), אזי ארמוז בעדינות!!! שגם אני יודעת כמה דברים שהשתיקה יפה להם ועדיףףףף לתת קצת ספייס. מה יש אסור?

johnyshoaly

New member
אין ספק שזהו נשק יום הדין

מסכים, לא שזה יעזור אבל אולי אפשר למנף את זה ליחסים פתוחים וכנים יותר ואז באמת יהיה לך נחמד

הלוואי.....

אני מאד הייתי רוצה יחסים יותר כנים ופתוחים, אבל אני חושבת שזה לא ניתן אם שני בני הזוג אינם מוכנים לזה. ואני ממש לא מדברת על נישואים פתוחים כי לזה אין מצב. אבל למשל אתן לכם דוגמא: אם למשל בן הזוג גולש בצ'טים ו/או נכנס לפורומים באינטרנט שאותם הוא צריך להסתיר מבן הזוג שלו...אז היחסים לא ממש פתוחים. זה כל כך מוזר כי בן הזוג שלי מצד אחד הוא החבר הכי טוב שלי ומצד שני...הוא לא מכיר בי עוד צדדים שאחרים כן.....קצת חבל לא??

gimel9

New member
פתיחות מלאה יש רק באגדות. הסתפקי

בכך שהוא חברך הטוב ביותר. והשלימי את החסר במקומות אחרים. אינך חייבת לשקר אבל איש אינו אומר שאת חייבת לומר את כל האמת. לכל אחד מגיע המרווח שלו. והסודות שלו - קטנים כגדולים. רק היזהרי שלא לפגוע בחברות. עם בן זוגך. זו הסכנה הגדולה. יודע. אני באותו סרט בדיוק.

johnyshoaly

New member
מה ההבדל בין נישואים פתוחים

לבין פתיחות מלאה? לא מדובר בנישואים פתוחים על כמות או הספק רב שצריך לצבור. פשוט הכל גלוי וידוע מראש (ונשכח מהלב.. לפי דברי רונית שחר), כנות, ישירות, אמינות, רגישות, כל מה שנעלם כשבוגדים. מן מצב אידאלי שמעט מאוד זוגות יכולים להגיע אליו, הסכמה מלאה.

לביאה 5

New member
יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע

רוצה עצה ממני אל תחטטי תזהירי כן אבל אל תינברי עמוק כי מה שלא ידעים לא כואב ........ותאמיני לי מניסיון קחי את עצתי ואים טוב לך עים בעלך תישמרי עליו ותפתחי ריגושים איתו ואל תחפשי אני אומרת לך את כל זה בכאב גדול כי פגעתי במישהו שעד כה לא ידעתי כמה הוא חשוב ועד כמה אני אוהבת אותו . אז מתוקה תישמרי על בעלך ועל עצמך כי הדשא ותאמיני לי לא יותר ירוק זה עצה מאחת מבינה שאכלה אותה על שטויות .......ביייייי

dalida3

New member
אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזו

לפני שהתחלתי לבגוד בבן זוגי,אני מניחה שהתשובה שלי הייתה,שאפגע נורא,אבל אנסה להבין למה,כמה ואיך...בכל מקרה לא אפרק משפחה בגלל זה. היום,כשאני בצד הבוגד,אני מניחה שלא יזיז לי במידה ואגלה שלבן זוגי יש מאהבת. במידה מסויימת אולי אפילו זה יקל עלי.

dalida3

New member
המצפון לא ממש מציק לי ../images/Emo27.gif

אני שלמה עם עצמי ועם מעשיי. יש מצבים לפעמים שאני מסתכלת על בן זוגי,מרגישה את פרץ האהבה שלי אליו ואומרת לעצמי בתוך תוכי,למה אני צריכה את המאהב? אבל לא מתוך מצפון לא נקי. נכון שקשה להבין אותי,ולפעמים אולי אפילו ישמע לכם שאני סותרת את עצמי, אבל זו האמת לאמיתה. וחוץ מזה שיש דברים שאני לא יכולה לכתוב פה שהיו יכולים להסביר הרבה יותר טוב. אני אוהבת את בן זוגי החוקי,והוא הוא אהבת חיי
המאהב בא לקיים צורך אחר......

gimel9

New member
אני איתך. מבין את דברייך ומעשייך.

ולא לכל דבר יש הסבר מדוייק. לעתים יש צרכים שנדרשים במקומות אחרים גם אם הדשא בבית ירוק מתמיד.

לביאה 5

New member
תאימיני שאת כן תיפגעי אולי זה יקל

אבל את כן תיפגעי ומאוד ובמידה מסויימת זה כן יקל על מצפונך כדי שתדעי שאת לא רק הרעה וגם הוא פוזל אבל לא מחאלת לך לפגוע ולהיפגע אם מישפחתך חשובה לך כן תזהרי והישמרי לך

קלימּבה

New member
על אף שהיה לי מאהב

והעברתי את הבנזוג הקבוע תקופת ייבוש, התרסקתי כשחשבתי שיש לו מישהי...

למעלה