מה יכול לעזור לי?

adi334

New member
מה יכול לעזור לי?

יש לי רעיון בסיסי לאתר אינטרנט לאוכלוסיה של ילדים מהחינוך המיוחד. זה אתר לא מסובך במיוחד אבל יכול להיות להם ולמורים שלהם לעזר. פניתי לכמה גורמים אבל אף אחד לא מוכן לקחת את העניין לבניה. חשבתי אולי לנסות לבנות את זה לבד. י ש לי ידע בסיסי במחשבים ותכנות. לאן כדאי לפנות? יש תוכנה שיכולה להקל עלי בבנייה של האתר? תודה עדי

יצא לי לפתח משהו בתחום בעלי מוגבלויות

אבל אני התחלתי משיתוף פעולה עם אישה שהייתה מרפאת בעיסוק שעזרה לי לגבש את התכנים , מאוד ממליץ לך למצוא מישהו כזה שיעבוד איתך כי עצם העבודה שלהם היא למצוא פיתרונות יצירתיים לפתרון בעיות ואלו שפגשתי תמיד שמחו לעוד פיתרונות או יכולות שהם יכלו להשתמש בהם עם המטופלים שלהם ובלי כוונה להכליל או משהו, מדובר באנשים מוכשרים למדי

adi334

New member
אז לא הצגתי את עצמי מספיק

אני מורה לחינוך מיוחד הבקשה היתה עזרה במציאת תוכנה שאיתה אפשר לעשות כמה דפים מקושרים האחד לשני ושאפשר על ידי כתיבה או לחיצה לעבור ביניהם בעניין התוכן אין לי קושי

ahillel

New member
אני לא מכיר תוכנה שעושה את זה לבד

השאלה היא מה מידת הפונקציונליות שאת צריכה. אם זה רק קישורים אז את יכולה לעשות לבד בפרונט פייג' או בויזואל סטודיו או אפילו בוורד. אגב אתר לא מסובך במיוחד לא צריך ליהיות יקר. אפשר למצוא פרילנסר שיעשה את העבודה בשביל כמה אלפים בודדים. חפשי פרילנסר בגוגל.

למעלה