מה יחמם יותר?

מה יחמם יותר?

אקרילן+כותנה או אקרילן+פוליאסטר?

שמיכות אקרילן

* יש שמיכת אקרילן40%+פוליאסטר60% * ויש שמיכת אקרילן40%+כותנה60% אני מתכוון להשתמש בה מעל שמיכת פוליאסטר100% שכבר יש לי(לימים קרים במקום פוך אוסיף מלמעלה את שמיכת האקרילן) שמיכת האקרילן לא תיגע בגוף כך שלא צריך לדאוג אם היא נעימה למגע או גורמת הזעה אלא האם היא תחזק את תחושת החום מוכרת בחנות של גו*ף(אסור פירסומת) אמרה שדווקא שמיכת אקרילן+כותנה תחמם יותר(למרות שסינטטי לדעתי יחמם יותר מכותנה) השמיכה היא בעובי רגיל (אולי סנטימטר) דרך אגב, שמיכת האקרילן+פוליאסטר אסור לסחוט במכונת כביסה(חיסרון קל) אני לא אקנה ואסבול מקור כל החורף עד שאידע בוודאות !!!

niya

New member
חוסר היכולת לכבס הוא חסרון כבד מאד

לדעתי. אבל אני לא מבינה - פוך (אמיתי, כמובן) לא מספיק חם???
אני ירושלמית, ובקור הירושלמי אני מזיעה עד עמקי נשמתי עם הפוך (ואני מאלה שקר להם, תמיד), בטח לא זקוקה לעוד שמיכה. ואם עדיין קר לך - אני הייתי מציעה לשים מעל הפוך שמיכת צמר. זה לטעמי הכי מחמם

Fun Fair

New member
לגלות לך סוד?

אבל אל תספר למוכרת!!!
יש לי שתי שמיכות אקרילן+פוליאסטר ושתיהן עוברות יופי כביסה+סחיטה של 1000 סל"ד על בסיס שבועי (הכלבה מתה עליהן ואני חייבת לכבס אותן לעיתים תכופות...)

בהוראות כתוב שמותר לכבס אך לתלות ללא סחיטה

יש מכונות כביסה עם סחיטה עדינה וגם זה מותר אך לי אין מכונה כזאת פוך לפעמים יחמם מידי ולכן עדיף 2 שכבות של שמיכות דקות(כל יום יש שינויים במזג האוויר) שמיכות דקות מתכבסות ומתייבשות מהר(יש לי כבר אחת) מצאתי היום שמיכת פוליאקרילן ואמרה המוכרת שזה מחמם יותר מאקרילן(לא הבנתי למה...) אז לסיכום: יש שמיכת 40%אקרילן+60%כותנה(כיבוס וסחיטה) חימום סביר יש שמיכת 40%פוליאקרילן+60%כותנה(כיבוס וסחיטה) חימום סביר+ יש שמיכת 40%אקרילן+60%פוליאסטר(כיבוס ותלייה על החבל) יחמם אש(כי זה 100%סינטטי). כולן קטיפתיות מספיק (כשמיכה מעל שמיכת הפוליאסטר100% הקיימת שלי)

Fun Fair

New member
1000 סל"ד זה הכל מלבד

"סחיטה קלה"
כפי שאמרתי- זה מה שאני נוהגת לעשות עם שמיכות. לשיקולך.

קניתי שמיכת אקרילן+פוליאסטר כיבסתי עם סחיטה

התייבשה מהר על החבל והכל בסדר ! בשעה טובה! (למרות שכתוב לא לסחוט) צדקת !
בקרוב אצלכם !

למעלה