מה יותר שווה?

• פותח הנושא TBH1
  • פורסם בתאריך

TBH1

New member
מה יותר שווה?

אני מתנדב נוער במשא"ז אצלנו.. אצלנו בקומבינות לא הולכים עם האפודים הזוהרים האלה כי הם הורסים לנו ואם נלך איתם לא נעצור אף אחד. אז נוצר מצב שאין לנו בכלל סימן זיהוי חוץ מתעודה (שאצלנו היא עוד זמנית כי אני יחסית חדש- לעירייה אין תקציב חח). בקיצור נוצרים מצבים שאנחנו באים לחמולות של ערבים שיושבים אצלנו באיזה פארק ומוציאים תעודות והכל.. אז הם ממש מזלזלים בהתחלה כי אנחנו איזה 4 נערים על אזרחי שכל מה שיש להם זה התעודה.. בסדר אז זה לא נורא כי הם כבר מכירים אותנו אבל בכל זאת למקרה שנבוא אל אחרים שהם לא הערבים ולא יאמינו לנו שאנחנו באמת במשמר אנחנו חייבים סימן זיהוי. חשבתי על מה כדאי לקנות. אזיקים או כובע משטרתי. הכובע יהיה סימן זיהוי והאזיקים יכולים להיות מאוד שימושיים.. בעיקר אצלנו.. אין לי כסף לשניהם. מה לקנות?

i need money

New member
את שניהם...

לי יש כובע שקניתי אזיקים ואלה מתקפלת ואחקד גז מדמיע שקיבלתי וגם חגורה של משטרת ישראל ומעיל שחור עם הסמל של המשטרה וסמל תנועה זוהרים...

קרבינוש

New member
תלכו לפי החוקים לא תסתבכו

כבר היה פה דיון פעם על מי שלא הולך עם אפודים וכל הציוד יום אחד יקרה לו משהו וזה יהיה באשמתו

TBH1

New member
המפקדת עצמה אומרת לנו ללכת בלי

פשוט אם הערבים שבפארק יראו אותנו באים הם יברחו...

i need money

New member
חחחח כנס..

רד למטה עוד למטה עוד טיפה ממש עוד קצת יופי!עכשיו תעלה למעלה...

Super Go

New member
לא כל הדברים שאמרת מותר...

בעיקרון חייבים ללכת עם האפוד הזוהר, או שיש אישור של ק. אק"מ ללכת עם חולצות כחולות. נוער או בוגר שלא עבר קורס יח"מ אסור לו ללבוש את המעיל המשטרתי. אקדח גז - אסור! שמעתי על מקרים שבהם נוער הועף מהאק"מ בגלל שהלך עם אקדח גז, או שמותר לך לשאת אקדח או שלא. אזיקים, זה נחמד, טוב לפוזה ולשימוש. כובע, אפשר. אבל למשא"ז אסור ללכת לא מזוהים, אל אם אתה מתנדב ימע"ן או בימע"ר, אחרת אסור לעבוד על אזרחי. וכן, אנחנו יודעים שלא קורה שום דבר, אבל ברגע שיקרה משהו ולא פעלת לפי הנהלים, אתה יכול ללכת להתחנן לעזרה.

למעלה