אהלן אנשושים מה יותר שווה בעינכם? מעריב לנוער או ראש1? איזה כתבות נחשבות לדבר החם ועל מה כדאי לוותר חוץ מהפרסומות- שמעצבנןות גם אותי ..... יצאתי מדעתי...תיכף אשוב
מעריב לנוער הרבה יותר שווה אבל גם הוא לא משהו בזמו האחרון (הפסקתי את המנוי בגלל זה) מה שמעניין אותי זה ההפקות אופנה שלהם, הרכילויות, ההורוסקופ לפעמים איזה כתבה מצחיקה שהם תוקעים...אבל חוץ מזה שני העיתונים פשוט-גרועיםםםםם הוא הפך לעיתון של ילדים בגילאי 13 ואני בת 16 וחצי אז כנראה שזה כבר "לא עושה לי את זה"
אתם יודעים איזה מגזין מגזין טוב../images/Emo35.gif
'לאישה' חחח ואני רציני
יש בו מלא דברים שקשורים בכלל לחיים .. אז אולי פה ושם יש דברים שהם לנשים בלבד אבל רוב העיתון מדבר על כל מיני דברים לווא דווקא דברים שקשורים לנשים.. יש שם גם פה ושם דברים לילדים.. העיתון ממש מגוון ומצוין
ואני מכיר מלא בניםם ואפילו אבות שקוראים את העיתון הזה
אם לא שמת לב, תמיד הייתי פה... פשוט שיניתי את השם שלי ל- source of all evil ועכשיו חזרתי ל-chicolico... אכן, אני מהותיקים... יחד איתך, מאיה, אור ועוד רבים שנעלמו...
בתכל'ס מעריב לנוער הרבה יותר עינייני ומאגניב אבל בראש 1 את מקבלת דברים מאאאגניבים הרבה יותר ממעריב.... וגם ההורוסקופ הרבה יותר שווה..חחח וזהו..מקווה שעזרתי לך אהה אבל לראש 1 גם יש הרבה יותר קהל קונים או איך שלא קוראים את זה
יש לי מנוי מאז שאני זוכרת את עצמי. אני קוראת גם לאישה (כמעט כל גיליון. אמא קוראת וזורקת אז לא תמיד יוצא) וקוסמופוליטן(שמי שלא יודע מה זה, שיתבייש). ואם אפשר את העונה החדשה של סקס והעיר הגדולה ופרנץ' ונילה עם הרבה סוכר... תודה