מה יותר שווה?

kokonet

New member
מה יותר שווה?

אהלן אנשושים מה יותר שווה בעינכם? מעריב לנוער או ראש1? איזה כתבות נחשבות לדבר החם ועל מה כדאי לוותר חוץ מהפרסומות- שמעצבנןות גם אותי ..... יצאתי מדעתי...תיכף אשוב

vashla

New member
מעריב לנוער,יש בו יותר תוכן..

אני מנויה עליו כבר מכיתה ה'..

LiA n

New member
דעתי->

מעריב לנוער הרבה יותר שווה אבל גם הוא לא משהו בזמו האחרון (הפסקתי את המנוי בגלל זה) מה שמעניין אותי זה ההפקות אופנה שלהם, הרכילויות, ההורוסקופ לפעמים איזה כתבה מצחיקה שהם תוקעים...אבל חוץ מזה שני העיתונים פשוט-גרועיםםםםם הוא הפך לעיתון של ילדים בגילאי 13 ואני בת 16 וחצי אז כנראה שזה כבר "לא עושה לי את זה":)

CluBeRiT

New member
יש לך זמן לקרא מגזינים?

פייי כיף לך. אישית? אני קוראת בלייזר... הרבה יותר משעשע.

vashla

New member
כן,למה שלא יהיה לי?

אבל אני חושבת להפסיק את המנוי, ולעשות מנוי ל-seventeen.

אתם יודעים איזה מגזין מגזין טוב../images/Emo35.gif

'לאישה' חחח ואני רציני
יש בו מלא דברים שקשורים בכלל לחיים .. אז אולי פה ושם יש דברים שהם לנשים בלבד אבל רוב העיתון מדבר על כל מיני דברים לווא דווקא דברים שקשורים לנשים.. יש שם גם פה ושם דברים לילדים.. העיתון ממש מגוון ומצוין
ואני מכיר מלא בניםם ואפילו אבות שקוראים את העיתון הזה
אהה ומירו'ששש ברוכה הבאהההה
שמייח לראות אותך גם פה

chicolico

New member
בלייזר באמת נחמד...

אבל המגזין היחידי שאני קורא הוא GQ... רק חבל שהוא כ"כ יקר כי זה ייבוא מחו"ל...

chicolico../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אחד מחברי הפורום

הראשונים.. אני זוכר שהעלת פעם את הקולקציה של כאוס
לאן נעלמת

chicolico

New member
בואנה, טל... עכשיו הרגת אותי מצחוק.

אם לא שמת לב, תמיד הייתי פה... פשוט שיניתי את השם שלי ל- source of all evil ועכשיו חזרתי ל-chicolico... אכן, אני מהותיקים... יחד איתך, מאיה, אור ועוד רבים שנעלמו...

אההה וואלהה כל פעם אני שוכח../images/Emo9.gif

הם באמת נעלמו.. אבל בוא לא ניתן לזה להעלים גם אותנו

vashla

New member
כמה הוא עולה?

אני פעם אחת קניתי איזה מגזין בריטי,ב-30 ש"ח... אבל זה גם בגלל שהיה בו ליפגלוס ושימר..

chicolico

New member
GQ?

הוא עולה בערך 60 ש"ח, אבל הוא שווה כל אגורה... זה מגזין בריטי לגברים, ששייך למשפחת "ווג", ויש שם מלא כתבות לגברים בנושאים שונים...

LoCa GiRLL

New member
אז ככה...../images/Emo78.gif

בתכל'ס מעריב לנוער הרבה יותר עינייני ומאגניב אבל בראש 1 את מקבלת דברים מאאאגניבים הרבה יותר ממעריב.... וגם ההורוסקופ הרבה יותר שווה..חחח וזהו..מקווה שעזרתי לך אהה אבל לראש 1 גם יש הרבה יותר קהל קונים או איך שלא קוראים את זה

i l0ve u

New member
אני לא צריכה לעשות מנוי...

כל פעם שיוצא עיתון נילי מביאה לכיתה ואנחנו כל השיעור קוראות בו חחחח <כי אנחנו כבר שנתיים נראה לי יושבות ביחד...>

הממ מהאופציות- מעריב לנוער

יש לי מנוי מאז שאני זוכרת את עצמי. אני קוראת גם לאישה (כמעט כל גיליון. אמא קוראת וזורקת אז לא תמיד יוצא) וקוסמופוליטן(שמי שלא יודע מה זה, שיתבייש). ואם אפשר את העונה החדשה של סקס והעיר הגדולה ופרנץ' ונילה עם הרבה סוכר... תודה :)

chicolico

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי את העונה החדשה של סקס והעיר הגדולה, מתוקף היותי מכור סדרתי... אהההה.... קארי רק הולכת ומשתבחת עם השנים....

כשחזרתי מניו יורק היא התחילה שם...

ואני שונאת לראות פרקים במחשב. זה פשוט לא זה... אני מחכה, בנובמבר היא אצלנו!

למעלה