מה יותר שווה?

BoR|S

New member
הממממ...

מסכים חלקית, באמת הראפ הישראלי צריך לעלות כמה רמות אבל אני ממש לא מסכים שהדיסק הנוכחי של אמינם הוא אחד ההכי טובים של הגנגסטא ראפ, כאילו דיסק שלא ממש מחדש כלום (מבחינה ליריקלית) לעומת 2 הקודמים, לא הייתי מגדיר אותו כהכי טוב... לדעתי לא ממש יש מקום להשוואה בין הקרוניק לדה אמינם שואו...

Psycho MC

New member
אתם יודעים...

קודם תשמעו את האלבום הזה טוב-טוב (כמוני למשל
) ואז תדברו... אתם אפילו לא יודעים כלום עליו... ונגיד אתה אומר יש מקום להשוואה, זין! תגיד מה אתה יודע חוץ מזה שהכרוניק הוא אחד האלבומים הכי גדולים בעולם?! אתה יודע איזה שירים וסינגלים יש שם? ועל מה הוא מראפרפ?! איזה אויבים וחברים היו לו אז?! אתה יודע את זה?! אתה לא יודע כלום, ואתה סתם אומר! אז די!

Ambitionz

New member
אתה יודע...

לא כולם מתים על אמינם כמוך, וכותבים עליו כל דבר אפשרי (לא שזה רע לגביך, טוב אולי הגזמת לפעמים:) . "אתם לא יודעים כלום עליו"?? מאיפה אתה יודע מי יודע מה על מי?? לפי דעתי אין אף אלבום של אמינם שבכלל מתקרב לרמה של קלאסיקות בדמות הכרוניק, או דוגי סטייל, מה תעשה לי? תגיד שאני לא יודע עליו כלום ושלא שמעתי את האלבום הזה "טוב-טוב"? אז כן שמעתי.

Psycho MC

New member
לא לא אמרתי את זה...

מי שמבין בראפ יודע להעריך ראפ אמיתי ולא את זיבולי המוח כמו נלי - אוי חם פה, אוי אני מס´ 1, אוי אני שר עם אנ´סינק... באמת אחי...

TIK TAK

New member
אתה מדבר על אמינם

כאילו הוא הראפר הגדול ביותר שקם מאז ומעולם ועם כול הכבוד שיש לי לו יש הרבה יותר טובים ממנו לדעתי ולדעת רבים אחרים כמו רמי קליינשטיין

Psycho MC

New member
אני לא אומר

שהוא הראפר הכי טוב ש"קם מאז ומעולם"! אני אומר שהוא ראפר גדול ועולה על כולם ברמת הליריקס שלו... אתם צריכים ללמוד מה זה דעות של אחרים! ולא לבוא אליי בטענה שאני חושב שמישהו חרא של ראפר וסתם הומו ושאמינם הכי טוב!

Psycho MC

New member
הדיסק של ג´ה רול

Pain Is Love הוא ישן רצח!!! ולא שווה קנייה, כי זה אלבום טמבלי, בלי משמעות, כמו של נלי וקוקסינלים דומים לו!!!

2PAC4EVER

New member
מה זה ישן

עוד בתקופה שאשליות של ניסים סרוסי היה להיט "אלבום טמבלי בלי משמעות" אתה רוצה אל תאהב... אבל כשאמרת את זה ,יש 2 אפשרויות: 1-לא באמת שמעת אותו או לא השבת לו ברצינות, ואז אתה סתם אומר שטויות כדי להיראות מבין 2-שמעת אותו והקשבת לו והבנת אותו אבל לא אהבת, ולא רק שלא אהבת אתה קורא לו טמבלי בלי משמעות כמו של נלי -וקוקסינלים דומים WTF??!!??! בכל אחת מהאפשרויות לא גרמת לי להעריך אותך במיוחד... בלשון המעטה

Psycho MC

New member
האמת...

המצב דומה לאפשרות מס´ 2, כי לחבר שלי היה את האלבום הזה והוא קנה אותו וחשב שהוא טוב, ואחר כך התגלה שזה סתם ראפ דפוק והדגים לי זאת בכמה שירים שהיו דפוקים במיוחד. ואני אומר בלי משמעות, כי זה אכן כך!!!

Psycho MC

New member
ועוד דבר...

חשבתי שאתה באמת מבין בראפ אמיתי ולא בחרא הזה שג´ה רול ונלי ודומיהם עושים רק כדי בשביל להתפרסם... באמת חשבתי כך

2PAC4EVER

New member
ומי קובע מי זה ראפ אמיתי

אתה??? חכה רגע בעודי מתפוצץ מצחוק פפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח OK סיימתי לא , מצטער עוד לא סיימתי פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו סיימתי אחי כשתדבר איתי רציני ולא דרך הפורום תדע מה אני שומע, ואז תגיד אם אני מבין או לא ומה זה "מבין" בכלל על כל "מבין" יהיה מישהו שמבין יותר. הכל יחסי בחיים!!!

Psycho MC

New member
אתה יודע מה

אולי אתה צודק... אבל כשנגיד בנאדם שאוהב את טופאק נגיד כמוך או את דרה, או את אמינם, או את סנופ דוג, או כל אחד אחר בגאנגסטא ראפ, לא נראה לי הגיוני שיגיד שהאלבום של ג´ה רול ושל נלי טובים. ולא אמרתי ש"אני קובע מה זה ראפ אמיתי"! אמרתי מה שאני חושב... ואני מנסה לדבר איתך ברצינות אחי עם כל הריספקט, אל תיקח את זה אישי או משהו, סתם מדברים על מוזיקה, למה צריך את הפוזות האלה... לא משנה

2PAC4EVER

New member
אישי? MOI? אני לקחתי אישי

תפסיק סיק ולמה אתה מכניס את נלי? ציטטתי אותך לא אמרתי שנלי טוב... ותשמע חבר שלך השמיע לך קטעים גרועים... נו אז זה די ברור שההתרשמות שלך לא תהיה טובה אפשר לעשות הפוך ולהשמיע רק טובים וזה יכול להיות דיסק חרא... SO ALL IM SAYIN- עזוב חברים שמע דיסק לבד ואז תגיד מה אתה חושב! RESPECT & PROPS TO ALL MY BRIBED COPS

Psycho MC

New member
הכוונה היתה

ששמעתי הרבה שירים מהדיסק ומה ששמעתי היה גרוע וחבר שלי שהוא גם בקטע של גאנגסטא ראפ והוא שרוף על אקזיביט ואייס קיוב ודרה, והוא גם מבין הרבה, אומר שזה חרא של אלבום וגם הבנתי את זה כששמעתי בעצמי, ובכלל לא רק האלבום הזה, כל השירים של ג´ה רול והסגנון שלו!

2PAC4EVER

New member
אם זה הדעה שלך אז סבבה

אני ימליץ לך במסרים על דברים שאולי יגרמו לך לשנות את הדעה שלך ואולי לא...

Psycho MC

New member
בסדר...

אבל תגיד עכשיו ברצינות מה אתה חושב שיותר טוב: הראפ של דרה, אמינם, סנופ דוג, אקזיביט וכאלה - קיצר גאנגסטא ראפ או שראפ של ג´ה רול, נלי וכל השאר בלי שעושים "ראפ" בלי משעמות רבה ובעיקר כדי למכור יותר ולקבל יותר כסף...

2PAC4EVER

New member
תשמע משהו

אלו שתי סגנונות שונים אני אוהב הכל בהיפהופ -נלי לא נחשב יש לי פאקינג 200 דיסקים 1000MP ואני לא מרגיש שמשהו הוא פחות טוב ממשהו אחר יש רק כמה שאם אתה מפגיש אותי איתם זה אומר שאני ישב על רצח- MASTER P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה