מה יותר "קשה"?

ליאור י

New member
מה יותר "קשה"?

יש לי שאלה שאני וכמה חברים תהינו לגביה. אנו מתאמנים המון בחדר כושר על מכונות הריצה, ואין לי כל בעיה לרוץ בקצב של 15 קמ"ש לזמן יחסית ממושך(מעל 30 דקות). האם הדבר אומר בהכרח שעל מסלול כביש רגיל(ללא עליות או ירידות משמעותיות)-אני ארוץ מרחק פחות או יותר זהה למכונה באותה תוצאה? מנסיון של אנשים שרצים גם על מכונות וגם בכביש-איפה מושגות התוצאות הטובות יותר? האם המכונה משקפת את "המציאות"?

benny tsabba

New member
זה תלוי

לרוץ על המכונה דרושה טכניקה שונה.. אצל כל אחד זה שונה תנסה לעשות נסיון בחוץ.. אל תשכח שבחוץ יש עליות ירידות רוח ותוסיף נוף ותחסיר טלוויזיה .....

Lance_Armstrong

New member
מה איתך? ../images/Emo13.gif

גם טלויזיה יש, גם מזגן, גם מקום עם נישנושים בצד, בקבוק מים ליד...
חחח... על ההליכון זה למפונקים... צא החוצה... חוץ מזה בהליכון אתה לא דופק את הברכיים כמו שצריך
צא החוצה תעשה את הבדיקה הזו... מזג האויר שונה, קשה לשתות בזמן הריצה ... אני למשל לא שותה בכלל... אין לי איפה לשים את המים. המציאות זה בעצם המציאות עצמה. לך ועשה אותה.

ליאור י

New member
אני רץ גם בחוץ...

שלא תהיינה אי הבנות, אני רץ גם בחוץ לפחות פעמיים בשבוע ועוד כ 3 פעמים על מכונה(אילוצי זמן), אבל המסלול שאני רץ עליו בחוץ הוא חולי למדי ועם הרבה עליות וירידות, כך שקשה לי לבצע את ההשוואה.

start up

New member
main difference is wind resistance

The main difference between a treadmill and outdoor running is the wind resistance you cause by running in your own velocity, which is not exist on a treadmill running - the effect is about 1km/h (faster on treadmill) for 15km/h runner. You may run +1-2%(depends on your muscles strength) up hill on the treadmill in order to simulate your outdoor running. for more questions - just ask...

למעלה