כמה הסברים ותשובות
בערך לפני חודש וחצי מישהי כתבה כאן הודעה בנושא בי"ס למשחק , ואני עניתי לה... אז עכשיו כשזה שוב רלוונטי הנה תזכורת , ואולי זה יעזור לך להחליט.... --------------------------------------------------------------------- אני רואה שאתם לא מבינים גדולים מאת: מותק1982ו 08/05/03 | 04:13 ובכל מה שקשור לתיאטרון, ולא למטרת העלבה - גם מנהלי הפורום לא מומחים גדולים. אז רק כמה הבהרות, אחרי שעברתי פה על חלק מההודעות: בית צבי וניסן נתיב, אינם, ואני מדגישה - אינם, בתי הספר הטובים ביותר, הם פשוט המ ו כ ר י ם ביותר, מהסיבה הפשוטה שהם הכי ותיקים. מעבר אליהם, יש גם את יורם לוינשטיין המצויין, אוניברסיטת ת"א שיש להם מגמה לא רעה בכלל והרבה חבר'ה צעירים יצאו ממנה לאחרונה ויש את סמינר הקיצובים, שרק לשם ההבהרה - הוא בית ספר מעולה למשחק, בעל מורים מהשורה הראשונה ותוכנית לימודים עשירה ומגוונת שמנפיקה שחקנים מצויינים. ואני גם רוצה להבהיר דבר נוסף - אני לא תלמידה או בוגרת של אף אחד מהמקומות הנ"ל, אני חלק מהעולם הזה ואומרת הכל מידע אישי ומהיכרות עם תלמידים ומורים בכל בתי הספר. למי שמעוניין לחוות לימודים אחרים אגב, יש גם את סופי מוסקוביץ', למרות שמומלץ לחכות קצת עד שהיא תתחיל לקבל השקעות מגורמים זרים, כי כרגע בית הספר שלה הוא דל אמצעים למדי משום שהוא מאוד חדש. אני מבקשת מכם, אם אתם מתיימרים להיות פורום לאוהבי תיאטרון, לכל הפחות שמנהליו ידעו על מה הם מדברים ולא ישרישו עמוק יותר את השמועות השיקריות שרצות בלאו הכי בין כל המי ומי שאינם בתוך העולם הזה, ורק שואפים לחדור אליו. סופ"ש נעים לכולם. -------------------------------- בהודעה הבאה , התשובה שלי!