כשמפוצצים בשוארמה את הפיתה בסלט ובצ'יפס לפני ששמים שווארמה
או שממלאים את הכוס בקרח ואז מוזגים קולה?
בכוונת מכוון מסרב לקבל סלט אל תוך פיתה/לאפה עם שווארמה, על-מנת שזה לא יקרר וירטיב את הבשר. צ'יפס בדרך כלל אמנע רק בגלל שזה תופס את מקום הבשרכשמפוצצים בשוארמה את הפיתה בסלט ובצ'יפס לפני ששמים שווארמה
פחות מפריע לי, מהטעם הפשוט שכך מקובל. זה פוגם כמובן בטעם של הקולה (אם זה קוקה קולה בכל אופן) ובדיוק מסיבה זו אעדיף לרכוש פחית מאשר כוס שתיה.או שממלאים את הכוס בקרח ואז מוזגים קולה?
שווארמה, אם אני כבר אוכל, אני מבקש לא לשים כלום. וזאת למה? השווארמה טעימה רק כאשר היא חמה, כל המיצים של הבשר נספגים בפיתה. הסלטים מקררים את השווארמה. מבקש קצת סלט בצד, קצת טחינה וקצת עמבה.כשמפוצצים בשוארמה את הפיתה בסלט ובצ'יפס לפני ששמים שווארמה
לפרסים יש מה ללמוד ממךשווארמה, אם אני כבר אוכל, אני מבקש לא לשים כלום. וזאת למה? השווארמה טעימה רק כאשר היא חמה, כל המיצים של הבשר נספגים בפיתה. הסלטים מקררים את השווארמה. מבקש קצת סלט בצד, קצת טחינה וקצת עמבה.
גם חורשט סאבזי, אני יכול ללמד את האמא של האמא של חומיינילפרסים יש מה ללמוד ממך![]()
בואנה אל תתחיל אתי, אני הבת של אבא שלי, ואצל אבא שלי לא נכנס בשר קפוא לבית, אבא שלי היה קונה בשרים בשוק הכרמל אצל בן דודו הקצב. לחורש סבזי היה שם בשר מס' 8, אם זוכרת נכון שריר הזרוע, נכון שהשריר זול יותר מכתף, אבל השריר הכי מתאים לחורשט.גם חורשט סאבזי, אני יכול ללמד את האמא של האמא של חומייני
אולי גם אותך?האמת, את תערובת התבלינים התאמתי אצל חנות תבלינים. עם קצת חריגה, גם הלימון המיובש טחון בתערובת תבלינים. והכל בסו ויד,
מעצים את הטעמים, נותן מרקם מצויין לבשר.
סו ויד דווקא מתאים לפרסים. בשר זול יחסית, הופך לטעים מאוד. קראתי שגם בשר קפוא יוצא טוב. אולי אנסה פעם. כמו כל פרסי טוב, רק אם אמצא בשר קפוא במבצעושיהיה בחצי מחיר , לפחות מטרי.
אני לא רואה פסול בבשר קפוא. הייתי משמש בו. היום ההפרש במחיר לא מצדיק. הבשר הטרי הוזל יחסית לבשר הקפוא. למשל מספר 8, אין הבדל גדול בטעם. בנתחים עדינים יותר, כן. למשל שייטל, או אפילו חזה.בואנה אל תתחיל אתי, אני הבת של אבא שלי, ואצל אבא שלי לא נכנס בשר קפוא לבית, אבא שלי היה קונה בשרים בשוק הכרמל אצל בן דודו הקצב. לחורש סבזי היה שם בשר מס' 8, אם זוכרת נכון שריר הזרוע, נכון שהשריר זול יותר מכתף, אבל השריר הכי מתאים לחורשט.
הכתף מתקשה בחורשט, לא תמיד היקר הוא הנכון.
בשווארמה שמש לוקחים את הסלטים בצלוחיות לצד הפיתה, לפיתה הם יכניסו רק מה שתבקש את הצ'יפס הם מכינים מלכתחילה בצלוחיות בצד כדי שלא יירטב ויימעך בפיתה. צריך לדעת היכן לקנות.שווארמה, אם אני כבר אוכל, אני מבקש לא לשים כלום. וזאת למה? השווארמה טעימה רק כאשר היא חמה, כל המיצים של הבשר נספגים בפיתה. הסלטים מקררים את השווארמה. מבקש קצת סלט בצד, קצת טחינה וקצת עמבה.
שווארמה שמש בנס ציונה?בשווארמה שמש לוקחים את הסלטים בצלוחיות לצד הפיתה, לפיתה הם יכניסו רק מה שתבקש את הצ'יפס הם מכינים מלכתחילה בצלוחיות בצד כדי שלא יירטב ויימעך בפיתה. צריך לדעת היכן לקנות.
גילוי נאות- אני לא אוכלת שווארמה, לא אוהבת. מזמינה שם שיפודי פרגיות.
בפאוור סנטרשווארמה שמש בנס ציונה?
שניהם מעצבנים באותה מידהכשמפוצצים בשוארמה את הפיתה בסלט ובצ'יפס לפני ששמים שווארמה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.