מה יותר מהיר?

maxcalifornia

New member
זה תלוי...

איזה אונדה זה

darda26

New member
KLE

KLE הרבה יותר מהיר מה גם שהוא נותן לך יותר גובה וזוית ראיה אחרת ב GS אתה עובר את ה 120 והברגים מתחילים להשתחרר לך

asparagos

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo34.gif

offנוען

New member
מה אתה מסתלבט??

ה-GS שלי נוסע במהירות שיוט על 140 וסוגר 180 וקצת (תלוי ב-
)

darda26

New member
אתה בטוח

תגיד לי אתה בטוח ש GS שלך עושה 180 או שאתה מדמיין השלדה שלך הייתה מתפרקת בנסיעה האופנוע הזה בקושי זז וקשה לי להמין שאתה עושה את מה שאתה אומר דרך אגב היה לי GS 00 ככה שאני יודע על מה אני מדבר לפחות במה שנוגע לGS או KLE הנוכחי שיש לי KLE 04

WildFade

New member
חבר

אני על GS 00, ויש כאן הרבה שטיות. GS סוגר יופי 180 ועוד צ'ופצ'יק חמוד. אני לא יודע על איזה כלי בדיוק רכבת שם ומה היה מצבו, אבל תרגיע ת'יציאות שלך פרונטו. תודה וסליחה, WildFade

darda26

New member
מה?

לצורך העניין אני מתנצל אם פגעתי ברגשותיו של מישהו אבל אני לא אומר דברים שאינם בדוקים מה גם שהאופנוע שלי היה חדש מהחברה אז ככה שאני לא מחפש להכפיש אני פשוט נותן את זוית הראיה שלי לשאלה הנידונה ואם מישהו חושב שאני טועה זו זכותו המלאה

asparagos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

" מתנצל אם פגעתי ברגשותיו של מישהו "
פגעת ברגשותיהם של כל הGSים לדורותיהם

M O R M

New member
ני מציע שתבין את המדיה ולא תמהר כל

כך בתשובותיך. אתה נמצא בפורום אופנועים כללי וסביר שידיעותך נופלות מעט מידיעות המומחים פה. איני רוצה כלל להכנס לסוגית השאלה הנדונה (וכבר הסברתי לשואל למה.) אני כן רוצה להבהיר גם לך שאתה שוגה בגישה.

M O R M

New member
השאלה לא רלוונטית ומכעיסה.

אין חשיבות כלל מיי מבין האופנועים מגיע למהירות סופית יותר גבוהה. השאלה שלך מראה על בעיה חמורה של תפיסת עולם חובבנית ומסוכנת כלפי עולם האופנועים. שני אופנועי ה- 500 הללו לא תוכננו לרכב במהירות מקסימלית שלהם בנוחות ובבטיחות. לכן שאלתך מקוממת ומושכת אש. נא למד יותר על בטיחות ועל חשיבות השליטה העצמית באופנועים. כולנו שוגים לפעמים וגם עוברים מגבלות בזאת אני מודה אולם לכתוב על כך בפורום כללי של אופנועים יהיה מעשה לא אחראי. רק הפרנואידים שורדים.

למעלה