תגיד לי אתה בטוח ש GS שלך עושה 180 או שאתה מדמיין השלדה שלך הייתה מתפרקת בנסיעה האופנוע הזה בקושי זז וקשה לי להמין שאתה עושה את מה שאתה אומר דרך אגב היה לי GS 00 ככה שאני יודע על מה אני מדבר לפחות במה שנוגע לGS או KLE הנוכחי שיש לי KLE 04
אני על GS 00, ויש כאן הרבה שטיות. GS סוגר יופי 180 ועוד צ'ופצ'יק חמוד. אני לא יודע על איזה כלי בדיוק רכבת שם ומה היה מצבו, אבל תרגיע ת'יציאות שלך פרונטו. תודה וסליחה, WildFade
לצורך העניין אני מתנצל אם פגעתי ברגשותיו של מישהו אבל אני לא אומר דברים שאינם בדוקים מה גם שהאופנוע שלי היה חדש מהחברה אז ככה שאני לא מחפש להכפיש אני פשוט נותן את זוית הראיה שלי לשאלה הנידונה ואם מישהו חושב שאני טועה זו זכותו המלאה
כך בתשובותיך. אתה נמצא בפורום אופנועים כללי וסביר שידיעותך נופלות מעט מידיעות המומחים פה. איני רוצה כלל להכנס לסוגית השאלה הנדונה (וכבר הסברתי לשואל למה.) אני כן רוצה להבהיר גם לך שאתה שוגה בגישה.
אין חשיבות כלל מיי מבין האופנועים מגיע למהירות סופית יותר גבוהה. השאלה שלך מראה על בעיה חמורה של תפיסת עולם חובבנית ומסוכנת כלפי עולם האופנועים. שני אופנועי ה- 500 הללו לא תוכננו לרכב במהירות מקסימלית שלהם בנוחות ובבטיחות. לכן שאלתך מקוממת ומושכת אש. נא למד יותר על בטיחות ועל חשיבות השליטה העצמית באופנועים. כולנו שוגים לפעמים וגם עוברים מגבלות בזאת אני מודה אולם לכתוב על כך בפורום כללי של אופנועים יהיה מעשה לא אחראי. רק הפרנואידים שורדים.