מה יותר ירוק? עפרון מכאני או עט כדורי? (אין לי הרבה מחיקות, אז זה בעיקר מה מזהם פחות)
Y yossin New member 20/2/14 #1 מה יותר ירוק? עפרון מכאני או עט כדורי? (אין לי הרבה מחיקות, אז זה בעיקר מה מזהם פחות)
ש שם מקורי 19 Member 20/2/14 #3 ה"עופרת" בעפרונות לא מכילה עופרת זוהי תערובת של גרפיט בתוך סוג של חימר. כנראה שבעבר היו משתמשים בעופרת ומכאן השם, אבל זה כבר זמן רב לא כך.
ה"עופרת" בעפרונות לא מכילה עופרת זוהי תערובת של גרפיט בתוך סוג של חימר. כנראה שבעבר היו משתמשים בעופרת ומכאן השם, אבל זה כבר זמן רב לא כך.
מ מאמארוני New member 20/2/14 #4 אני חושבת שהתשובה בעיקר תלויה באופן הייצור של כלי הכתיבה. מצד אחד עפרון זה עץ וגרפיט שהם חומרים טבעיים, אבל יש את עניין כריתת עצים וכריית הגרפיט... ומצד שני יש את הפלסטיק והמתכת בעט. אני מניחה שהצבע בדיו זה הנזק המזערי בעט עצמו.
אני חושבת שהתשובה בעיקר תלויה באופן הייצור של כלי הכתיבה. מצד אחד עפרון זה עץ וגרפיט שהם חומרים טבעיים, אבל יש את עניין כריתת עצים וכריית הגרפיט... ומצד שני יש את הפלסטיק והמתכת בעט. אני מניחה שהצבע בדיו זה הנזק המזערי בעט עצמו.
מ מאליו יובן New member 21/2/14 #7 בודאי שמותר לשאול ההערה שלי היא שצריך גם לשאול מה המשמעות של הבחירה. השאלה אינה רק "מה יותר ירוק" אלא "כמה יותר ירוק", אם ההבדל זניח, למה להתעסק בזה?
בודאי שמותר לשאול ההערה שלי היא שצריך גם לשאול מה המשמעות של הבחירה. השאלה אינה רק "מה יותר ירוק" אלא "כמה יותר ירוק", אם ההבדל זניח, למה להתעסק בזה?