מה יותר טוב???

lahat

New member
מה יותר טוב???

מה יותר טוב??? זה: http://members.nana.co.il/planet/abula//index3%2Ehtml או זה: http://members.nana.co.il/planet/abula//index3%2Dsilver%2Ehtml תודה...

asskisser

New member
הראשון יותר יפה...

משחק צבעים יותר טוב תנסי למקם את הקובץ במרכז העמוד ...יראה יותר אסטתי אולי זה רק במסך שלי אבל יש הבדל צבעים קטן...בדק אם הר.ג.ב תואם?

asskisser

New member
הערה חשובה...

יש טעות כתיב במילים ברקע... כותבים than ולא כמו שכתוב Then

LLLLL

New member
הראשון!!!! מהמם... ../images/Emo24.gif

ממש ממש ממש ממש אהבתי את העיצוב בכלל!!!!!!!! ומבחינת הצבעים, הראשון יפה יותר. ממש יפה! טוב נרגעתי...

itaysad

New member
בלי להעליב !!

אבל אלה לא אתרים מדהימים!!!! נחמד ורואים שניסתם ולמדתם להששתמש בתוכנה אבל לי אישית נראה שהרבה מאד אפקטים לא אתם כתבתם (המסיקה למשל...).

lahat

New member
לא יא אפס!!!!!!! מקנא??????

המוזיקה היא חלקית שלנו... הדבר היחיד ששילמנו על מנת שיעשו בשבילנו זה הפסים שעולים ויורדים במוזיקה, כל השאר שלנו בלעדית ואני רק מתעצבן שאני רואה את ההודעה שכתבת, קרענו את התחת לעשות את כל הדבר הזה וזה הההכככללל שלנו, מקנא שאנחנו מעולים בזה??? רוצה את קובץ ה-fla להוכחה??? הההההההההההכככככככככככככככלללללללללל שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שאתה לוזר בתוכנה ולא מאמין שאנחנו מסוגלים להגיע לרמות ביצוע גבוהות (אחרי ששילמנו יותר מ-1500 שקל לקורסים וקנינו שני ספרים כל אחד) אנחנו מעולים בזה ואתה לוזר!!!!!! אנחנו יודעים עוד הרבה, וכשהאתרים שאנו בונים כרגע יעלו לאוויר אנחנו נוכיח את זה!!!!!!!!!!!! אני עצבני רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אופיר @

New member
lahat שים לב

הפורום נועד להעשרת היידע של כולם בתחום הפלאש. כמו כן ניתן להעלות לכאן אתרים או כל מיני סוגי קבצים בתחום הפלאש. ביקשת לקבל חוות דעת על האתר וקיבלת. החוות דעת בהחלט לא הייתה באותה סגנון כתיבה כמו שענית. אנא הימנע להבא מצורת כתיבה כזו. תודה וגמר חתימה טובה אופיר

lahat

New member
אז ככה...

אני מאמין שאם אתה היית עובד קשה מאוד על האתר שלך הרבה זמן ומעלה אותו לביקורת ומישהו היה אומר לך שהוא לא מאמין שאתה עשית את זה, לא היית מתעצבן???? ההודעה שנכתבה על ידי היית בשעת עצבים, בחיים לא קיבלתי תגובה מעליבה ומעצבנת כזאת, אני מסכים שהגזמתי אבל היית לי סיבה מוצדקת. גמר חתימה טובה.

matan_fla

New member
דעתי

קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא בא לעליב אף אחד ואני אישית אם הייתי מעלה לפה אתר הייתי רוצה בעיקר הערות כי מחמאות לא משפרות את האתר אחרי הפתיחה נגיע "לביקורת" אני חושב שבתור אתר של חברה לבניית אתרים האתר הקיים אינו מרשים מספיק וצריך להוסיף מני פרטים קטנים בעיצוב כי כרגע הצורות דיי פשוטות משהו שאישית לא אהבתי אבל זה דעתי שלי זה הw בשם החברה

VINI VIDI_NAAA

New member
הרגע ראיתי את הגירסה העליונה

1. העיצוב הגרפי עצמו משעמם מאד לדעתי (יותר מדי כחול כהה) 2. הפלאש זז מאד לאט תשתדלו לפשט אותו ולהגביר את המהירות (אולי fps יותר גבוהה) 3. הלוגו ממש לא מקצועי 4. עם כל הכבוד - בן 17 עם 5 שנות ניסיון?? (גיל 12 לא נחשב ניסיון אצל מבוגרים וגם גיל 17 מתקבל בקושי) ושפת בניית אתרים C - איך בנוים אתר בשפת C ?? 5. אז מה אם לקחתם קורס ב1500 שקל. אני מכיר מישהו ששעה תואר בבצלאל עיצוב גרפי ושילם על זה הרבה הרבה יותר ממכם (קרוב למאה אלף שקל)ועדיין לדעתי הוא מעצב בינוני וחסר מעוף. 6. קצת נימוס וצניעות לא הזיקו לאף אחד

שמעת

כי הוא "עצבני רצח" ואתה עוד מוסיף שמן למדורה? הצצתי במדור הבדיחות ומצאתי משהו מתאים לנסיבות - במדור על עדה מסויימת (באמת לא חשוב איזו): איך מתחיל ספר בישול למרוקאית? "קודם כל תרגעי..." איך מייצרים גז עצבים? סוחטים שני מרוקאים. הכל בצחוק. שתהיה לכם חתימה טובה.

lahat

New member
טוב...

עברתי יותר מדי גרסאות של אתרים, זה יהיה האתר, ועוד חודש-חודשיים נעבוד על גרסא חדשה ויותר טובה.

itaysad

New member
באמת חבל !!!

א. ממש חבל שתתעצבן בגלל ביקורת (בונה...). ב. אתה נכנסת לפורום לקבל תגובה, תגובתי לא באה מלגלוג,או כל דבר אחר שמטרתו לפגוע בך ובחברך, לכן הייתי מצפה שתגיב בצורה בוגרת. ג.אתה לא מכיר אותי את הידע שיש לי או בכלל מה אני עושה אז על תגיד שני מקנא, לוזר, או כל דבר אחר בסגנון. ד. זה שאתה וחברך השקעתם זמן,רואים. אבל זה לא הופך אותכם למעצבים (גם אני לא רואה את עצמי כמעצב ) וגם אם כן גם מעצבים כל הזמן לומדים. מקווה שתקח את זה ברוח טובה או שבפעם הבאה אנשים יחשבו פעמיים אם להגיב להודעות שלך. איתי

lahat

New member
שמע...

כמו שאמרתי, אני מבין שההודעה שהשארתי הייתה מוגזמת, זה נכון... אבל הסיבה שלי (כמו שכבר אמרתי) לדעתי הייתה מוצדקת. לקחתי בחשבון כל מה שאמרתם, אני מתכוון להמשיך ללמוד דברים חדשים, ואני עובד על עיצוב טוב יותר עכשיו. מצטער אם העלבתי אותך...

למעלה