מה יותר טוב?

Bufreak

New member
מה יותר טוב?

כן, אני יודע, אני תמיד בא בשאלות... איזה פרק לדעתכם יותר טוב, HUSH או Restless? (אני אומר שחסרי מנוחה הוא הכי טוב אי-פעם...)

enya

New member
קשה לבחור...

שני הפרקים מאוד מיוחדים , ב-Restless יש פול משמעויות וזה פרק מהמם וב-Hush גם יש מוזיקה מדהימה שמתאימה בול לפרק אילם ומפחיד וגם הפרק עצמו מרתק . אז אני חושבת ששני הפרקים מעולים וקצת קשה להשוות בינהם כי לכל פרק סגנון אחר...

Buffybot

New member
לדעתי

restless הוא פרק יותר גאוני וראוי לאמי מאשר hush. כשראיתי אותו לראשונה נדהמתי איך עשו את החלומות בדיוק כמו שחלומות הם. -המסתוריות שבהם, החוסר הבנה והדברים שלא קשורים זה לזה ואתה לא יודע מאיפה לעזאזל יצאו. בפרק הזה קלעו בול לאיך שחלומות מתרחשים. ובכל זאת, שני הפרקים אכן שונים לגמריי, שניהם מיוחדים, הם לא פרקים רגילים של סתם מלחמה בערפדים ידה ידה ידה. הם פרקי ספיישל. אבל לדעתי restless מוביל את hush בקצת בגלל הקליעה לחלומות בו.

peace and Mor

New member
הממ... באמת שאלה מעניינת...

hush זה ממש פרק מצויין... שכשראיתי אותו יצאתי ממש -
- נדהמת מהגאוניות!!! אבל.. כשראיתי את restless ממש נהנתי גם מהגאוניות!! & like buffybot saied - הקטע שהם עשו חלומות בדיוק כמו שהם - מסתוריים כאלו ולפעמים אפילו לא קשורים אחד לשני... אני אישית ממש מתעניינת בכל נושא החלומות (והשינה בכלל..) והתעמקתי קצת בעניין... (קראתי ספרים.. דיברתי עם אנשים שמבינים... ראיתי סדרה מעניינת...)
שלא ממש יוצא לי להתעמק בנושאים הצורה נרחבת שכזאת.. אז אני דיי מבינה קצת על החלומות.. ויצא לי כבר לפרש כמה חלומות בעצמי... אז... ממש ממש אהבתי את הפרק הזה, לכן לדעתי זהו האחד...

Ophel McNeil

New member
לא ראיתי את רסטלס, ../images/Emo108.gif

אבל מאוד קשה לי להבין את ההתלהבות מהש. בסך הכל, כל עניין השתיקה נראה לי די גימיק, ועוד, חצי מהפרק הדמויות דיברו, מה שהשאיר לא כל כך הרבה רגעי שתיקה... לדעתי זה היה פרק חביב מאוד, אבל לא נפלא מדהים וגאוני כמו ששמעתי הרבה מעריצים אומרים.

למעלה