מה יותר טוב:mild או wild

כסיל

New member
מה יותר טוב:mild או wild

אני מתחיל ולא ממש יודע איזה יותר טובה...... אם תעזרו לי זה יהיה טוב....

Real Dream

New member
למה דווקה מילד או ווילד?

מה קרה לבדיקות מציאות? או לשיטת העין השלישית? למה נדבקת רק למילד ולוילד? הן לא השיטות היחידות! (ובזאת נגמרה ההתקפה
) אף אחד לא יכול להגיד לך מה "יותר טוב". את זה אתה צריך להחליט לבד. תחשוב מה הכי מתאים לך. קל לך להתרכז בדבר אחד? נסה ווילד. אתה זוכר טוב חלומות? נסה מילד. החלומות שלך לא הגיוניים? נסה בדיקות מציאות. ואולעי כדאי שתנסה את כולן ותראה מה פועל הכי טוב.

LucidGuess

New member
את לא מבינה... הוא כסיל ../images/Emo13.gif

נׁעה את לא מבינה... הוא פשוט כסיל ( "טיפש ") הנה תסתכלי אפילו על השם שלו - "כסיל".
סתם אל תעלב ואת על תיפגעי לי עכשיו... העין השלישית זאת שיטה מחורבנת שרק עושה כאבי ראש וסחרחורות... מילד שיטה שמבוססת על לדמיין דברים, ואני לא אוהב כל כך שיטות שצריך להשתמש בהן עם דמיון... אז נשארנו עם ווילד ובדיקות מציאות שהן שתי השיטות שאני הכי אוהב... בדיקות מציאות התחלתי עכשיו לנסות רק לפני השינה עד הרגע שאני נירדם, ככה קראתי זה ניכנס ממש טוב לתת מודע ויכול לתת תוצאות מאד יפות, אני עושה את זה בעזרת התוכנה שלי, כל דקה היא משמיעה ציפצוף ואני מיד עושה בדיקות מציאות, פעם ראשונה שניסיתי זה עבד לי והיום אני ינסה פעם נוספת. ווילד זו השיטה שאני הכי אוהב אבל לאחרונה ממש לא הולך לי איתה, אני חושב שזה בגלל שלאחרונה אני טרוד בהרבה מאד דברים ולכן קשה לי להתרכז במשהו אחד והמחשבות שלי מיד מתחילות לינדוד כל פעם למשהו אחר... אבל זו שיטה מאד נחמדה, אפילו הכי נחמדה לדעתי! Lucid

Real Dream

New member
שרגא.. שמת לב אך מנוסחת ההודעה שלך?

"אני לא אוהב כל-כך"; "שתי השיטות שאני הכי אוהב"; "זה עבד לי"; זו השיטה שאני הכי אוהב". הכל ב"אני". אבל אתה לא מדבר עליך. אתה מדבר אליו, ועליו. וזה שאתה אוהב ווילד לא אומר שגם הוא אוהב. וזה שאתה שונא לדמיין, זה לא אומר שהוא (או אני!) שונא לדמיין. מה הוא אוהב\שונא, זו החלטה שלו, וזה בכלל לא עוזר לו לדעת מה אתה אוהב.

LucidGuess

New member
לנועה החוצפנית

שמעי הוא ביקש מאיתנו המלצות לגבי איזו שיטה הכי כדאי לנסות, אז לפי מה בדיוק אני אמור לענות לו אם לא לפי חוות דעתי האישית ( "אני" )? כלומר אם לדוגמה ישאלו אותך איזו גלידה הכי כדאי לקנות - תות בננה, וניל או פקאן עם קצפת. האם לא תמליצי לפי הטעם שאת הכי אוהבת? לי זה פשוט נראה הכי הגיוני... וחוץ מזה אם כבר מדברים... את הרי סתם "Zה"... מה אני מקשיב לך בכלל...
Lucid

Real Dream

New member
אבל הוא לא שאל מה טוב יותר לדעתנו

הוא שאל "מה יותר טוב". כאילו יש איZו שיטה שהיא טובה מהאחרות, לדעת כולם. ואין.

LucidGuess

New member
נו באמת נועה אולי תהיי הגיונית?

כשמישהו שואל אותי "מה יותר טוב" מבין כמה דברים, אני יכול לענות אך ורק לפי דעתי האישית, אם לפי דעתי האישית שיטה ´א´ יותר טובה משיטה ´ב´ אז אני אמליץ על שיטה ´א´ כי לפי דעתי האישית זו שיטה היותר טובה... מה כל כך קשה להבין כאן? אוף איתך Lucid

Real Dream

New member
או שאם אתה רוצה באמת לעזור לו

תסביר לו שזה לא יעזור לו לדעת מה הכי טוב בשביל מישהו אחר, כי הוא צריך לגלות לבד מה טוב בשבילו. אבל מספיק, זה באמת לא מתאים לכאן, הויכוח הזה. יש כאן כבר יותר מדי דיונים אוף-טופקיים, לא צריך עוד. כל אחד מאיתנו ענה לו כמו שהוא חושב, וזהו.

EshedI

New member
צריך לדמיין...

צריך לדמיין את החלום שאתה זוכר הכי טוב מאותו לילה, אבל גם אפשר חלום אחר או אפילו מקום כלשהו, זה מתבסס על הרעיון שכשתחשוב על זה הרבה, גם תחלום על זה וכשתראה את זה בחלום, תיזכר שאתה חולם.

LucidGuess

New member
לדמיין את עצמך בחלום האחרון שהיה לך

במילד אתה צריך לחזור בראש שלך שוב ושוב לפני השינה על החלום האחרון שהיה לך ולדמיין את מה שקרה לך בחלום הזה ואז לדמיין את עצמך שם בתוך החלום מבין פתאום שאתה חולם... אני לא אוהב שיטות של לדמיין דברים לפני השינה... זה מוציא ממני יותר מדיי אנרגיה ואיך לי כוח לדברים האלה... Lucid

כסיל

New member
בקשר לבדיקת מציאות....

אני לא מבין את השיטה הזאת!פשוט עושים בדיקות מציאות במהלך היום ובלילה הולכים לישון כרגיל????

LucidGuess

New member
בדיוק, הבנת נכון

העיקרון כאן מאד פשוט, אתה צריך לעשות כמה שיותר בדיקות מציאות במשך היום עד שזה כבר יהפוך אצלך להרגל, ואז מה שיקרה זה שאתה תתחיל לעשות בדיקות מציאות גם בזמן שאתה חולם ( מתוך הרגל ) ואז פתאום תבין שאתה חולם! במשך היום תעשה כמה שיותר בדיקות מציאות, לדוגמה בכל פעם שאתה עובר מחדר לחדר, בכל פעם שאתה קם או מתיישב, ובכל פעם שאתה שותה משהו. בדיקת המציאות הכי טובה היא פשוט לשאול את עצמך "האם יכול להיות שבעצם אני חולם עכשיו?" ואז להסתכל טוב טוב סביבך ולראות אם יש משהו מוזר או לא הגיוני שיגיד לך שאתה חולם. Lucid

IC4

New member
wtf is שיטת העין השלישית בבקשה?

לא זכור לי שקראתי על זה משהו (אל תהרגו אותי אם לא שמתי לב באתרים שפורסמו כאן)

LucidGuess

New member
סתם שיטה מפגרת לדעתי...

הנה כתוב עליה כאן, אבל לדעתי זו סתם שיטה מחורבנת שרק תעשה לך כאבי ראש וסחרחורות ליום שלם... זו דעתי האישית בנושא, נׁעה אני מקווה שזה בסדר מבחינתך, כי אם לא אז אולי אני אתנצל.
Lucid

IC4

New member
GOD IM AN IDIOT

היתי בדף הזה שניה לפני שרשמתי את ההודעה ופשוט סגרתי אותו אחרי שקראתי את השיטה ה-2 (מי היה מאמין שיש שיטה 3?!) DOH!

למעלה