מה יותר טוב לשלום?

the mnm factor

New member
בסדר דרור, אבל להגיד את זה

זה לחיות באשליות... אלה האופציות שלך כרגע- אין לך אופציה שמר"צ תהיה בשלטון כי זה לא יקרה לעולם... אז אלה האופציות (הריאליות) שלך- אין מה לעשות.

eviv

New member
מה ההבדל בין שלוש הדמויות שהצגת?

מה ההבדל התהומי או הממשי בין פרס ביבי ושרון? שלושתם ישבו בממשלה האחרונה... אם הייתי צריך לבחור בין ביבי פרס ושרון כנראה הייתי שורף את פתק הבחירה...

croovy

New member
../images/Emo107.gif זה שהם ישבו בממשלה לא אומר

זה ברור שביבי ימני יותר משרון, ושרון ימני יותר מפרס. הם פשוט התפשרו. אולי שלושתם לא מספיק שמאל, אבל בהחלט עדיף לבחור בזה שהיא פחות ימני - אם אין ברירה.

ד ר ו ר 1

New member
אוף

אני מרגיש שהתגובה שלי לא מובנת התכוונתי להוסיף ולהקצין את התגובה של אורן, ולהגיד שגם כביכול אין הבדל בין שריד ובין אלי ישי מש"ס כי גם שניהם ישבו באותה ממשלה.

מה שאותי מעניין זה מטוב יותר למדינה

במציאות הנוכחית, לא דבר מרוחק ועמום כמו שלום שלא תלוי רק בנו, בשביל שלום צריך 2 צדדים. לדעתי מפלגה מרכזית שמביאה פתרונות ואסטרטגיה שלמה מתוך המרכז הפוליטי, שילוב של ימין מתון ושמאל מתון בהנהגת שרון ופרס + אנשים כמו עמי איילון, עוזי דיין, כמה אנשים משינוי (לא לפיד ופורז), ציפי לבני, אולמרט, בן אליעזר וושכמותם זה מה שמתאים ונכון עכשיו. אם זה תלוי בהם ותהיה הענות אמיתית מהצד הפלשתיני אלה יהיו האנשים שיקחו לדעתי את ההחלטות הכי קשות, ויתנו את מירב בבענות לתהליך אם יהיה.

למעלה