מה יותר גרוע:

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
מה יותר גרוע:

הסקס של ברוק ודיקן - או הנשיקה של רידג' וברידג'ט?

dikiss

New member
מכיוון ש...

לא ראיתי את הפרק של הסקס בין ברוק ודיקן (לצערי) - אני חייבת להצביע על הנשיקה בין רידג' וברידג'ט לגרועה ביותר.

238

New member
רידג' וברידג'ט

בס"ד כי בין ברוק ודיקן לא היה איזה קשר דם.(גם בין רידג' ובידג'ט מסתבר,אבל אחרי שכל החיים אתה גדל עם אחותך זה פשוט מגעיל כשאתה מנשק אותה),אם כי גם היחסים בין ברוק ודיקן הם לא שיא המוסריות והנאמנות למשפחה...

הדס123

New member
בהחלט ריד'ג ובריד'גית

פשוט מזעזע לראות אותם יחד שלא לדבר על עצם המחשבה שהיא נחשבה לאחותו כל חייה. ולמי שזוכר גם לביתו בשנות חייה הראשונות...

Katherine

New member
ברוק ודיקן

ללא ספק, הם הלכו יותר רחוק. והיה אפשר לצפות מאמא שתפעיל קצת שיקול דעת ותתחשב בבת שלה. רידג' וברידג'ט רק התנשקו וכן ידעו שהם פוגעים בכולם ועצרו את זה.

Guy K

New member
בפורום של סקוט נוצרה הסכמה -

מתעלמים מעלילות רידג'ט ובריקן - בהנחה שהם היו "מחוץ לאופי הרגיל של הדמות" - וממשיכים הלאה. בעיני בכל מקרה העלילה של רידג' וברידג'ט היתה גרועה פי כמה. ברוק, עד כמה שהתנהגה לא יפה, עדיין לא נקשרה רומנטית/פיסית למישהו שבמשך שנים היה קרוב משפחה שלה...

Outlast

New member
כמובן שעלילת רידג' וברידג'ט הייתה

איומה בהרבה. בכל זאת, |הגש|דיקן...
גם ברוק היא רק בנאדם.

Katherine

New member
אבל

זה היה ברור שתגיד את זה, אתה מצדיק כל דבר שברוק עושה. אבל היא יצאה הרבה יותר זונה מברידג' ורידג', היא בגדה בבת שלה, באמון שהיה להם (אם בכלל היה). ורידג' וברידג'ט כן עצרו וחשבו במי הם פוגעים ועצרו את זה לפני שיותר אנשים יפגעו

Guy K

New member
איך ידעתי שתאשימי אותי בזה ../images/Emo6.gif

רק שיש לי תשובה מוכנה כבר עבורך, שונאת ברוק שכמותך
: לא אמרתי שמה שברוק עשתה היה בסדר. לשכב עם הבעל של הבת שלך זה דבר חולני. זה קורה רק במשפחות שמגיעות לג'רי ספרינגר. אבל אין מה להשוות את זה ללהיות מעורב עם מי שהיתה הבת שלך במשך עשר השנים הראשונות לחייה (או חמש - לא בטוח כבר) - ואחר כך היתה האחות שלך. השאלה כאן בעצם היא מה יותר מזעזע בעיניך. אותי הרבה יותר מחלחל הרעיון של לקיים קשר שכזה עם אחי, או הבן שלי. ולא חשוב בכלל שפתאום גילו שאין קשר דם. לא עברו שבועיים מאז שרידג' גילה שלברידג'ט ולו אין אותו הדם בורידים וכבר הוא ממזמז אותה. קשר עם קרוב משפחה מנישואין - זה גם מזעזע. אבל אין מה להשוות את זה לקשר עם אח, עם ילד, עם הורה. ובכלל - אני האחרון שיאמר שברוק היא צדיקה. הקטע שלה עם דיקן היה בעיני מיותר ואדיוטי. אבל מי כמוני יודע, בתור מי שעוקב אחרי ברוק מהפרק הראשון, שתמיד היא עשתה שטויות כאלו. וזה כל הקסם שלה.

Katherine

New member
חחח

ואוו ממש השקעת וחשבת על תשובה... דוגרי צודק לא לא המשיח לא הגיע ואני לא לגמרי מסכימה איתך אבל מהכיוון שלך אני מבינה למה זה יותר נורא לך אבל אני עדיין בשלי! ברוק עשתה טעות יותר נוראה

SupeRonit

New member
ברוק ודיקן

רידג' וברידג'יט התנשקו מתוך ידיעה שאין בניהם שום קשר משפחתי דיקן וברוק שכבו מתוך ידיעה שיש בניהם קשר משפחתי (הוא היה עדיין נשוי לבת שלה)
הבנתם את הפואנטה שלי

רידג' וברידג'יט

רידג' בן 40-45 ברידג'יט בת 20!!!!!! אז מה אם הם לא אחים, אף אחד לא חשב על זה שיש בניהם הפרש של דור! זה היה פשוט מגעיל.

למעלה