מה יותר גדול?

מה יותר גדול?

הסלטיקס מפרקים את הרוקטס במחצית השניה, המותחן של הלייקרס נגד דאלאס או איך שדטרויט "ההגנתית" כמעט הגיעה ל-140 כדי לנצח? ובכלל - איך פתאום הקבוצה שמובילה את המערב שוקלת להחתים את לורן וודס?

cache

New member
הניצחון של הסליטיקס על הספרס בחוץ

ללא ריי אלן ועם סם I AM קאסל שתופר שלשלת קלאץ, הוא לטעמי, ללא צל של ספק הניצחון המשמעותי ביותר בחצי השני של העונה עד כה. במקום השני נמצא הניצחון הביתי של הסאנס ושאקיל, שוב על הספרס, ניצחון שנדמה שהשפעתו של הקבוצה והכימיה החדשה המפתחת באריזונה, משמעותי ביותר (תחילת רצף 5 הניצחונות). בשני המקרים הספרס בצד המפסיד, מה משמעות הנתון הזה?

יכול להיות

שסא"ס, עליה שפכנו שבחים לפני שבוע ומשהו, והלכנו אתה באש ובמים, נוחסה הם בצרות. תוך חודשיים, שני רצפים שליליים שלא נראו שנים שם. לא זכור לי מתי הספארס הפסידו כל כך הרבה משחקי הצהרה בתוך חודש. איזה חודש, בעונה אחת ! בעונה שעברה, אחרי הפסד, הם היו קופצים על הגרון של היריבה הבאה משהו קרה

cache

New member
אולי מבחינתם הפלייאוף מתחיל רק בפלייאוף

בניגוד לשנים האחרונות, כולם דואגים להזכיר לנו שהפלייאוף בNBA בעצם כבר התחיל, בגלל הצפיפות, כל משחק קובע, כל משחק פלייאוף. ייתכן שאצל הספרס המצב מעט שונה, הם האלופה, הם מסרבים להתרגש, ייתכן שהם מתוכננים (על ידי המנהל) להגיע לאפריל בכושר מסויים ואין באפשרותם או ברצונם להקדים ולזרז את הפיק שלהם, ירדת לסוף דעתי? הפלייאוף מבחינת הספרס מתחיל כנראה בפלייאוף עצמו ולא דקה אחת קודם, אם כל הכבוד לניצחונות על הספרס עכשיו, עדיין אני סמוך ובטוח שלנצח את הספרס באפריל מאי, זה הרבה, אבל הרבה יותר קשה והם יהיו שם לא משנה מה, זה בטוח.

yoelil2

New member
הם יהיו שם,אבל באיזה מצב?

תאמין לי שהם מעדיפים לבוא טיפה פחות חדים לפלייאוף אבל לקבל את דאלאס עם יתרון ביתיות מאשר את לייקרס בלי....,קיצר, אני אומר שהם צריכים לתת הצגות של ממש אם הם סומכים על לתת הכל בפלייאוף,כי לנצח 4קבוצות בסדרה בלי יתרון ביתיות אל אף אחת זה מאד קשה....

למעלה