מה יורת כדאי ? hp או fujitsu ??

ShahaRrRrRr

New member
מה יורת כדאי ? hp או fujitsu ??

אני מתלבט איזה נייד לקנות התקציב שלי הוא 3.5K מצאתי 2 מחשבים שפחות או יותר הכי ניראים לי .. הצרכים של המחשב הם בעיקר אינטרנט אופיס ומצגות, ועבודה עם פוטושופ . אלו המפרטים: חברת fujitsu siemens מעבד core duo processor 1.73 ghz 533 mhz 1mb slc מסך 15.4 זיכרון 512 דיסק קשיח : 80 ג'יגה SATA כונן אופטי DVD-RW SUPERMULTI גראפיקה INTERGRATED UP TO 128MB קישוריות modem lan משקל 2.75 חברת HP 6203‎ ‎Model‎ ‎DV-6203‎ ‎ CPU‎ ‎Mobile AMD Sempron™ Processor 3400+‎ ‎ Memory‎ ‎512 MB (1 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎80 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce™ Go 6150‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g WLAN802.11a/b/g‎ ‎ Remote Control‎ ‎Yes‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista™ Home Basic ‎ ‎ Weight‎ ‎2.99 kg (6.6 lbs)‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warranty‎ ‎1 year, carry in, parts and labour‎ לשתיהם יש אחריות של שנה. לפי מה שהבנתי לסימנס יש שירות לקוחות עד הבית וHP לא משהו בשירות שלהם..... אתם יכולים לחזק את הדברים האלו? ואיזו חברה יורת אמינה מבחינת חלקים? ואיך הכטריס מסך של הסימנס..... לא שהמחשב מיועד למשחקים אבל אפשר להריץ עליו משחקים כמו SIMS דום 3 FIFA2007 ....... מה אתם אומרים

bar666xp

New member
זהו מפרט חלקי למדיי..

כדאי להעלות מפרטים מלאים אבל... כבר אפשר לראות כי בFS יש מעבד כור-דו מול הסמפרון שבHP... מעבדי סלרון/סמפרון יעודם בעיקרון לאינטרנט אופיס ושות... הם מעבדים חלשים יחסית ועם העבודה בפוטושופ היא יותר מ+- ציור שפם על תמונה... אני אישית לא ממליץ. זה לא שהוא לא יהיה מסוגל אבל ככל שהעבודה תהיה מורכבת יותר יורגש כי המעבד חלש למשימה. ביכלל אני אישית לא ממליץ על פחות מ1G זיכרון {שניהם עם חצי} ובמיוחד אם היעוד הוא גרפיקה אפילו ברמה חובבנית. 3.5K הוא תקציב למחשבי אינטרנט אופיס ושות... {אגב WINDOWS איכסטה עם 512M זיכרון זה כמו XP עם 256M יש שיגידו אפילו עם 128M, כלומר לא משהו שביכלל אפשר לקרוא לו שמיש}. לדעתי אם תקח את הFS עם WINDOWS XP עם כוונה להגדיל בהמשך זיכרון ל1G זה עוד סביר למשימות שהוזכרו.

ShahaRrRrRr

New member
ומה לגבי הכרטיס מסך?

FS יותר טובים מHP מבחינת רכיבים , השירות?.......... והאם הכרטיס מסך בFS יוכל להריץ משחקים כלשהם ??..

bar666xp

New member
איזה כ.מסך יש בו?

במחיר הזה אני מניח שמשהו כמו ה950 האינטלי.... ביכלל לא ממש מסתדר לי בראש FS זול כי הם לרוב יקרים יותר... אבל יש להם לפעמים דגמים שדיי משתלמים... כמו.... http://www.getit.co.il/Direct/40667/436 אגב גם בו הכ.מסך זה +- ה950 האינטלי/X1100 של ATI רק שהו מבית VIA אאל"ט. לגבי החברה והנציגות בארץ אני מעוד מרוצה מהם, אבל דע כי אם המחשב צריך תיקון הם לא מבין המהירים ביותר... במענה לדוא"ל הם ענו בשניות עד 24 שעות {לפי מה ששמעתי מאחרים לי הם תמיד ענו תוך גג 15 דקות בדוא"ל}. אגב אם אתה מחפש כרטיסי מסך למשחקים... http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html מה שמוביל למסקנה פשוטה מעוד נייד למשחקים יעלה הרבה יותר מ3.5Kש"ח ומחיר התחלתי יהיה באיזור ה6.5Kש"ח. כדי להפעיל איזה משחק זה או אחר ברמה סבירה/לה בדוק בדיוק מה הדרישות שלו יכול להיות כי גם הGMA 950 והמקבילים יהיה די ויותר.

למעלה