מה יוצא דופן? ארנב גמל שפן חזיר רמז: בשמיני
ש שילי the one New member 24/4/06 #2 לי נדמה שזה משהו שקשור.. לענייני טהרה של החיות האלה שאגב כולן טמאות אבל אין לי כח לחפש..
ט טלמון סילבר New member 24/4/06 #6 ../images/Emo31.gif כך זה לפי ההלכה, אבל לא לפי המציאות. המכרסמים, כמובן, אינם מעלים גרה. הם רק ממצמצים בשפתותיהם, וזה נראה דומה למצמוץ הפרות כאשר הן מעלות גרה.
../images/Emo31.gif כך זה לפי ההלכה, אבל לא לפי המציאות. המכרסמים, כמובן, אינם מעלים גרה. הם רק ממצמצים בשפתותיהם, וזה נראה דומה למצמוץ הפרות כאשר הן מעלות גרה.
S Somacher New member 26/4/06 #10 טעות בידך....התורה צודקת. (וגם תמיד תצדק...),הכוונה במעלה גרה הוא שהחייה הינה בעלת שתי קיבות ויותר.כאשר היא בולעת את האוכל ולאחר מכן מעלה אותו ולועסת אותו שוב. כנס לכאן ותקרא אולי תשכיל...
טעות בידך....התורה צודקת. (וגם תמיד תצדק...),הכוונה במעלה גרה הוא שהחייה הינה בעלת שתי קיבות ויותר.כאשר היא בולעת את האוכל ולאחר מכן מעלה אותו ולועסת אותו שוב. כנס לכאן ותקרא אולי תשכיל...
ט טלמון סילבר New member 26/4/06 #11 ../images/Emo6.gif היכנס לכאן והראה לנו איפה ראית שהשפן הוא "חייה בעלת שתי קיבות ויותר, כאשר היא בולעת את האוכל ולאחר מכן מעלה אותו ולועסת אותו שוב"? אם תַראה לי איפה קראת את זה, אז יהיה סיכוי שאשכיל
../images/Emo6.gif היכנס לכאן והראה לנו איפה ראית שהשפן הוא "חייה בעלת שתי קיבות ויותר, כאשר היא בולעת את האוכל ולאחר מכן מעלה אותו ולועסת אותו שוב"? אם תַראה לי איפה קראת את זה, אז יהיה סיכוי שאשכיל
עריסטו Active member 26/4/06 #12 אתה לא רואה? זה כתוב שם בדילוגי אותיות לפי סדרת פיבונאצ'י (מודולו 613)