מה יהייה?!

JennyBazz

New member
מה יהייה?!

סעמק מה יהייה עם הפקקים המזורגגים האלה על הבוקר? זה בלתי נסבל, האוטובוס בקושי זז, אני מאחרת לבית הספר. ואנחנו מחכים לאוטובוסים הרבה זמן רק בגלל הפקקים! נשבר לי. אני קונה אופניים יותר טוב מאשר כרטיסיות לקווים, רב קו וכו'...

מיכמיך3

New member
זה באמת מחרפן

חיכיתי אתמול והיום איזה חצי שעה לאוטובוס. ממש עיצבן אותי.

JennyBazz

New member
תיראי...

דווקא אני מחכה לאוטובוס גג 10 דקות. אבל הפקקים זה מחרפן... קווים כבר לא אשמים...

מיכמיך3

New member
בעיקר בגלל הפקקים האוטובוסים מתעכבים

אני עולה על 62 או 16 והם מכיוון של השוק ונורא פקוק. חברת "קווים" שנודע לי היום שהם לא מאורגנים באופן רציני כמו דן ואגד צריכים להוציא עוד אוטובוסים, לתגבר.

JennyBazz

New member
אממ...

לדעתי התדירות סבבה עכשיו. לפחות בקווים שאני נוסעת בהם. ואם הם יגבירו את האוטובוסים אז יהיו יותר פקקים.

SicPuPpy

New member
תכלס מה נסגר עם הפקקים :|

במצב רגיל לוקח לי 7 דקות נסיעה באוטובוס בערך.. היום באוטו, שזה חוסך זמן, לקח לי חצי שעה!!! נסיעה של 7 דקות!!! אף פעם לא היו כאלו פקקים בבוקר... :0

JennyBazz

New member
אהה כן?

אני נוסעת 40 דקות בפקקים בנסיעה שאמורה לקחת 15-10 דקות עם כביש נורמלי.

Crunch2

New member
לכו ברגל..

אני ממזמן כבר לא נוסעת בקווים. ויש לי בערך 3-2 וחצי ק"מ ללכת כל צד.

liorhikri1991

New member
תשעמי מה אני עושה

אני יודע שעה ורבע לפני תחילת השיעור,אין מה לעשות,ככה אני לא מאחר ולא נתקע בפקקים, אבל אחרי צהריים זה סיפור אחר,היום חצי שעה חיכיתי ל24 והוא היה מפוצף מוות!!!

lonush

New member
אני מגיעה שעה לפני השיעור

אפילו לפעמים שעתיים:S

liorhikri1991

New member
חחח זה מוזר...

אני מגיע גג 40-50 דקות קודם,שעתיים??? וגם ה40-50 זה כאשר אני מקדים ואין פקקים משום מה כמו היום

בעעע

אני דווקא מזליסטית..איך שאני מגיעה לתחנה אוטובוסXD אבל הפקקים נוראיים..זה בטח יהיה ככה בשבוע הקרוב ויירגע קצת.. אבל התדירות הרבה יותר טובה מפעם... ואני מנסה רוב הזמן ללכת ברגל.. ממ..את באה באופניים?XD אני רוצה! אבל לא רוצה להרגיש הנקבה היחידה

iec

New member
אופניים יעילים יותר מכל דבר אחר בעיר!!!

היומיים האחרונים היו נוראים

לקח לי מעל שעה להגיע לעבודה באור יהודה בד"כ לוקח לי 25-30 דקות ובאוגסט אפילו פחות

Shusho

New member
לא רק בפ"ת...

מצומת הכפר הירוק לגלילות לקחו עשרים דקות.

אתמול היו פקקים נוראיים! היה מזעזע../images/Emo128.gif

גם בשעות הבוקר (אזור תשע), היציאה מפתח תקווה דרך ציר ז'בוטינסקי המקולל - פקוקה. בשעות אחה"צ (אזור ארבע), הכניסה מפתח תקווה דרך ציר ז'בוטינסקי המקולל - פקוקה. קצת יותר מאוחר (אזור חמש וחצי), היציאה מפתח תקווה גם דרך ז'בוטינסקי וגם דרך הרב מלכה - פקוקה. ניסינו לתמרן בין השניים ונתקענו רק יותר ביציאה מקרית אריה. הרחובות שם קטנים, ובשעות הבוקר ואחה"צ מתנקזת לשם תנועה מטורפת של מכוניות כשכולם מגיעים/יוצאים מהעבודה. זה היה סיוט. בשעות הערב (תשע), הכניסה לפתח תקווה דרך גהה- פקוקה. פשוט סיוט. אני לא כותב פה אבל הייתי חייב לפרוק את עצבי

יאא איזה סיוט.. ../images/Emo4.gif

אתמול נסעתי בקו 25 מהשוק לבית רבקה בשעה 12:00.... ומה אני אגיד לכם... איזה סיוט
איזה חום, המזגן באוטובוס מעפן, מיליון נוסעים מתעלקים על האוטובוס, כל מיני ג'יפות עם זיעה חונקים את האויר לנשימה... כולם בלחץ, כל אחד עצבני, צועקים על הנהג, והנהג צועק על אחרים. פקקים בשוק בלי סוף במיוחד בגלל רחוב קרול שסופג את התנועה הקשה של אורלוב שנסגר , וגם כי השוק סגור לכלי רכב פרטיים, ויש עומס רב, והכיכר המסכן הזה בשוק סובל כמו לא יודע, וחיים עוזר מוצף מכוניות, והמון ברדק.. יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה סיוט !

למעלה