לב=חלב
ז זיוי בת New member 26/3/02 #12 הלב שלי אומר לי: קחי, קחי את העבודה. מה לעסות לך שחקניתי? זיוי [עוסה טוב]
ז זיוי בת New member 26/3/02 #16 הבאתי נטף. המטפים נגמרו בחנות. המוכר הציע אפילו לנסות סטף. זיוי [עטף]
ה השחקנית הראשית New member 26/3/02 #17 סטף ורטהיימר קצת זקן בשבילי מותק שחקניות אוהבות אותם צעירים חזקים מלאי און והון שחקנית סטיפות של כסף תמצאי אצלה מתחת לבלטות
סטף ורטהיימר קצת זקן בשבילי מותק שחקניות אוהבות אותם צעירים חזקים מלאי און והון שחקנית סטיפות של כסף תמצאי אצלה מתחת לבלטות
ה השחקנית הראשית New member 26/3/02 #19 מתחת לשמיכה מחכה לי הכרית והיא קוראת לי עד לפה אני שומעת אותה קוראת לי שאבוא לישון שחקנית את באה גם?
ה השחקנית הראשית New member 26/3/02 #5 אחחחח איזה מכה חטפתי בראש ממך לא יכולת להכנס אחורי זה? שחקנית ועוד עם זין שבור נכנסת
ה השחקנית הראשית New member 26/3/02 #8 סאמ´ק???? למי את חושבת שאת מדברת? אה? <מסובבת את כף היד> ת´זהרי אתתתתתתתתת למה מה קרה????????? יופי עוד אחת שחושבת ת´צמה כושלאהאמאשלהם כל ה´שכנזים האלה חושבים ת´צמם שחקנית מסובבת ת´גב ממשיכה ללכת בעינטוזים
סאמ´ק???? למי את חושבת שאת מדברת? אה? <מסובבת את כף היד> ת´זהרי אתתתתתתתתת למה מה קרה????????? יופי עוד אחת שחושבת ת´צמה כושלאהאמאשלהם כל ה´שכנזים האלה חושבים ת´צמם שחקנית מסובבת ת´גב ממשיכה ללכת בעינטוזים
ז זיוי בת New member 26/3/02 #9 אבל על הלב כן בוכה. וויי וויי כמה בוכה. זיוי [גם כשאני בוכה אני לא יפה]