מה יהיה ???

אשכנזי

New member
מה יהיה ???

הי פרידה , שמי יפית בת מזל עקרב 09/11/73 ... ראשית אני רוצה לאחל לך המון הצלחה בניהול הפורום !! שנית רציתי לבדוק איתך מס דברים המתרחשים בחיי בתחום הרומנטי ... עד לפני כחודשיים יצאתי עם גדי בן מזל טלה 26/03 ..הקשר ביננו היה קשר מיוחד אך גם קשר מסובך ואני אסביר ...גדי בחור סגור ומופנם קשה לו להביע את רגשותי ובכלל לדבר על דברים מהעבר,על המשפחה שלו וכוו... ואני לעומת זאת ההיפך הגמור ממנו ..נורא פתוחה חייכנית וקלילה !!! הקשר ביננו הגיע לקיצו כאשר היה נראה לגדי ולי כי חסרה תקשורת ביננו ...אך כמובן שהרגשות העזים שהתחוללו בי לא נתנו לי מנוח ...וראיתי את עצמי וגם אותו " ביחד " במהלך החודשיים האחרונים .. שאלתי היא מה יהיה עם גדי ...האם יש תקווה כי נחזור להיות יחדיו או שמא הוא המשיך קדימה כמו שאני לפחות בתקופה זו מנסה !! אני רוצה לספר לך דבר חשוב שיכול להוסיף שינוי לגבי גדי ... לפני כשבועיים הקשר ביני לבין חברו של גדי,שרון,בן מזל דגים 24/02 החל להתקרב ולהתפתח למשהו קצת יותר מידידים ..אמנם קיימת משיכה ורצון להיות יחדיו אך אני מאוד מבולבלת ומפחדת שמא אני אפגע בגדי או בכלל שאני אפגע מכל הקשר הנל ... שוב הייתי מעוניינת לדעת מה כוונותיו של שרון לגביי, האם הוא מעונין בקשר רומנטי ומחייב או האם מעונין בקשר מיני ...??? נא עזרתך והצעתך .. שולחת לך המון אור ואהבה . יפית

F r i d a

New member
היי יפית

תודה על הברכות. לגדי אכן יש בעיה לדבר על העבר שלו, זה מחזיר אותו למקומות שלא קל לו איתם והוא לא רוצה או מוכן בשלב הנוכחי לפתוח פצעים, קשה לי להבין למה קשר או תקשורת צריכים להבנות על חוויות ילדות במקום לנסות ליצור תקשורת נכונה עכשיו ולתת לו את הזמן כי בבוא היום הוא יוכל להרגיש בטוח יותר ולספר. נראה שהוא מחפש קשר ריגשי יציב ואהבה שתפצה אותו על תחושת חוסר האהבה שליוותה אותו בעבר. הקשר איתו נראה לי טוב ומשמעותי מאוד, אתם מתאימים מהרבה בחינות ושווה לבדוק שוב מה קורה, ולבנות תקשורת טובה שמחוברת למצבים עכשווים. הקשר עם שרון יפגע מאוד בגדי, ואני לא מציעה לך להכנס לזה גם אם גדי יגיד לך משהו אחר.

אשכנזי

New member
אז מה לעשות

הי פרידה ראשית תודה לך על תשובתך ...כרגע אני נמצאת בשלב די מבולבל בחיי ... אני לא יודעת מה לעשות ...האם בכלל לגדי יש כוונות לחזור אליי או להיות איתי , האם הוא מעוניין בי כבת זוג ??...כי במציאות זה לא נראה ... נראה לי שהוא שכח ומנסה בכל אופן להכיר ולהתחדש באהבה חדשה ....ואילו אני.. לא יכולה להמשיך לחכות ולצפות , לא ??? אז כרגע אני מרגישה שאני במבחן מסוים ...שרון ואני מתקשרים נהדר אך אני לא מעוניינת כמובן לפגוע בגדי והכי חשוב לא מעונינת לפגוע בי ...ולפספס אולי אהבה אמיתית !!! אז מה לעשות ??? האם לדבר עם גדי על המצב ( כמובן לא לספר בפרטי פרטים ) או להישאר קירחת מפה ומפה בלי כלום !!!! ..ופשוט להתרחק מהכל !!!! נא עזרתך .. תודה יפית נ.ב - אני חושבת שהדבר הנכון לספר את האמת לגדי אך כמו שאמרת תגובתו יכולה להיות ההיפך מרגשותיו האמיתיות ...

F r i d a

New member
כן לדבר

הבעיה של גדי להיחשף לא קשורה אליך וגם בקשר אחר יעלו אותם דברים. הקשר עם גדי "חשוב" יותר מהקשר עם שרון ותבדקי אם את לא נמצאת בקטע של דווקא. דברי עם גדי, תבררי אם הוא מעוניין לשוב לקשר ותרדי ממנו בקטע של העבר שלו, תציעי לו לבנות מערכת שבנויה על אמון ותקשורת נכונה עכשיו. הקטע של האמון יושב אצלו במקום לא קל, הוא גם ככה לא נותן אמון כמעט באף אחד ואם יקרה משהו עם שרון זה יהרוס לך את הסיכוי לחזור להיות איתו כי הוא לא שוכח. את ציינת שחשובה לך הכנות, אז תהיי כנה ותגידי לו מה את מרגישה ורוצה. וגם אם הוא יגיד שזה לא מתאים לו עכשיו, זה בסדר, לפחות תביני את המצב וזה יוריד לך את תחושת חוסר הוודאות.

אשכנזי

New member
תגובה

הי פרידה אכן אני מעוניינת לדבר ...אבל האם הוא בכלל מעוניין ביצירת הקשר שוב ?? האם גדי כן רוצה לחזור אבל לא יודע איך ???? .. דווקא בקשר שלי עם שרון זה לא דווקא ...אני מרגישה ברבה יותר משוחררת ולא חסומה ..הקשר יותר זורם ויותר קלילי מאשר עם שרון ... כמובן שגדי חשוב לי אחרת לא הייתי כל כך מבולבלת ..אבל האם אני חשובה לו ??? האם את רואה אותנו יחד ??? האם הוא ויתר עלי כבת זוג ??? ואם לדבר אז מתי ??? לפני היום הולדת שלו או אחרי ???? תודה יפית

F r i d a

New member
נראה שכן

הוא מחפש אהבה, ולמרות הקטע שלו שהוא כאילו חזק וגבר... הוא נורא מחפש חיזוקים ואהבה. את חשובה לו ואני הייתי מציעה לך לחכות, זה יכול להיות אחרי היום הולדת אבל גם אם זה יהיה באפריל זה בסדר. לפני יום הולדת יש תהליך של התחשבנות קצת עם החיים כי זה מעין נקודת ציון, אז תני לו להתחרבש עם עצמו קצת ולעבור את יום ההולדת. תתקשרי לאחל מזל טוב!

אשכנזי

New member
אז מה זה אומר ???

הי פרידה ...אז מה זה אומר ???? האם הקלפים אומרים שנחזור להיות יחד כזוג ??? האם כדאי לשבת ולחכות לו ??? או פשוט להמשיך הלאה ... התכוונתי לשלוח לו פרחים ביום ההולדת עם כרטיס ברכה יפה ( לא להתקשר ...לתת לו את היוזמה אם כמובן רוצה להתקשר אליי ) מה דעתך ?? שולחת לך המון אור ואהבה שיהיה יום קסום ונפלא יפית

F r i d a

New member
הסיכוי לחזרה גדול

תשלחי לו פרחים ותברכי אותו.... אל תשבי לחכות לו, תצאי תבלי ובהמשך תיצרו קשר שיאפשר חזרה... ממילא דיברנו על ניסיונות לחדש את הקשר בטווח של חודש חודשיים.

אשכנזי

New member
המשך

הי פרידה ראשית צר לי שאני מנדנדת לך ...הנושא הנל ממש מציק לי בזמן האחרון .. שכשאמרת חידוש הקשר בחודש חודשיים האחרונים כוונתך שהקשר יתחדש מיוזמתו ?? אני לא צד בעניין היוזמה ??? שוב תודה על הסבלנות יפית

למעלה