מה יהיה

שירשיר29

New member
מה יהיה

אז ככה, בקצרה, לאחר חודשיים של כאבים ודימומים ואשפוזים שלא הניבו כלום, הגעתי לדר סוריאנו, קיבלתי זריקה מדכאת ואכן היה שיפור למשך חודשיים, הכאבים כמעט חלפו ובבדיקות השגרתיות המוקד התקטן, והכל היה נראה ממש ורוד, אך כמו שכולנו יודעות, אי אפשר לשמוח מוקדם במחלה הזו, ואחרי חודשיים של שקט, שבוע שעבר חזרו הכאבים, בהתחלה התעלמתי, כרגיל וקיוויתי שיעבור, אך במשך השבוע הם התגברו ואתמול קמתי בבוקר וחכתה לי הפתעה - שוב חזרתי לדמם... ממתינה כעת ליום ראשון לגשת שוב לרופא ונראה מה יהיה... התחלתי עבודה חדשה, הכל היה בסדר ושוב כרגיל, זה משבש את החיים, איך אני אלך לעבודה מחר ככה רק אלוהים יודע....

שון001

New member
נקווה שיהיה טוב ../images/Emo13.gif

אני מקווה יחד איתך שמחר יהיה טוב, ומאחלת לך בהצלחה בעבודה החדשה שלך
שאלה קטנה לגבי הזריקה, למה הפסקת לקחת אחרי חודשיים זריקת דקא מספיקה בד"כ רק לחודש ימים, ולכן צריך לקחת כל חודש זריקה בד"כ אין לה השפעה אחרי חודש, לפעמים ההשפעה נמשכת יותר מחודש, אבל לא יותר מחודשיים. שוב מקווה לטוב מחר, בעצם למה מחר, מקווה לטוב כבר היום

ר ו מ י ה

New member
האם קיבלת דפו פרובה?

במידה ומדובר בזריקה אחת כמו שכתבת אני מיחה שמדובר בדפו' לפי מה שאני קוראת בפורום, אצל חלק גדול מהנשים, השפעת הזריקה הולכת ופוחתת ככל שחולף הזמן. שווה להתייעץ על מדכא אחר כגון דקא' 3.75 .

שירשיר29

New member
קיבלתי לוקרין

זריקה מדכאת שאמורה להשפיע לשלושה חודשים, ההדםעה שלה מאוד דומה לדקא, כמובן שהיא ניתנה לי ע"י דר סוריאנו כרגע אני ממתינה לתשובה ממנו לגבי המשך הטיפול

liatsw1

New member
כתבתי כאן בעבר יותר מפעם אחת....

בס"ד שלי אישית הזריקה השפיה כחודש וחצי אפילו פחות ורק בבדיקת אולטראסונד גיליתי שאני קרובה לביוץ ובהתייעצות עם הרופא קיבלתי מיד דקא. ציינתי גם כי הרופא (והוא מאוד מוכר כאן) טען כי אינו ממליץ על הזריקה, היא עדיין לא הוכיחה את עצמה לטענתו ויש עימה בעיות, אני לא הייתי היחידה. הוא הציעה ללכת על המוכר יותר והבטוח - הדקפפטיל 3.75. אני לא צריכה לתאר לכם את ההיסטריה שנכנסתי שחשבתי שאני עומדת לקבל ווסת
. ב"ה לא קיבלתי ומאז אני מתרחקת מהזריקה הזו.

ר ו מ י ה

New member
מסכימה עם liatsw1

לוקרין דפו הינה זריקה חדשה יחסית ולפי מה שאני קוראת חלק גדול מהנשים שהשתמשו בה דיווחו מצד אחד על השפעה שפגה וגרמה לדימומים, אך מצד שני לתסמינים שהמשיכו במשך חודשים. גם אני חושבת שיש ללכת על המוכר והבטוח יחסית- דקא' 3.75 .

למעלה