מה יהיה...

מה יהיה...

כבר חצי שנה בארץ...כבר לקראת לימודים, ויש כבר עבודה מסודרת, עוד מעט דירה ואופנוע... אבל הלב עדיין בהודו... עדיין בנפאל... עדיין בטרקים עדיין ברצון להמשיך במזרח... בקיצור יש עוד רצון לנדודים.. מצד שני יש רצון להתחיל את החיים העצמאיים כבר, להתקדם קדימה... עצות? טיפים?

jeshu

New member
לסוע לטייל בהזדמנות הראשונה בין שנה א' ל-ב' למשל. היכן את הולכת ללמוד ?

היו לי תכנונים

אבל כנראה שאני אצטרך לעבוד בחופשות... אני מתכננת ללמוד מרכז- אני מתחילה באוקטובר הזה.... אני שואלת על משהו פסיכולוגי, עידוד, תמיכה כדורים.. (-;

Amoureuse

New member
לדבר עם אנשים אחרים במצבך

קבוצת תמיכה... תאמיני לי, אני מכירה את זה טוב! ואני עם קוצים לנסוע שוב בכל רגע נתון! קשה קשה קשה

jeshu

New member
לטייל בארץ זו אפשרות להחליף חוויות עם אנשים אחרים זו אפשרות נוספת. אני תמיד מחפש עם מי לטייל בארץ - עם בא לך לטייל קצת צרי קשר.

Malcolm X

New member
אין הרבה מה לעשות...

החיים האמיתיים קודמים לחיי הנופש. במיוחד כשהבחור עובד ואוטוטו מתחיל ללמוד, שזה שלב חשוב בחיים. פשוט צריך סבלנות. תשב לתהכנן טיול בסיום הלימודים. שים כסף בצד. תבנה מסלול. תפרוק. אני גם מאמין שבסופו של דבר ההתלהבות גם תעלם/תחלש.

sela v

New member
למה אתה שולל אפשרות

של לטייל בארץ? בדיוק מישהו חיפש שותפים לטיול בשביל ישראל, ויש גם חברה שמטיילים חלקים מהמסלול בסופי שבוע.

ובכל מקרה..../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שההתלהבות לטייל תעלם בקרוב... אני מטיילת כבר יותר מ15 שנה עם הפסקה של הצבא בכל העולם- ולא נמאס לי ואני רק רוצה לראות עוד ועוד... אבל הרעיון של לחסוך קצת כל חודש ולנסוע בסוף התואר הראשון זה רעיון טוב... אני צריכה לראות איך אני עושה את זה...

למעלה