מה יהיה???

rode2

New member

perrinat

New member
כולה אותו מעיל... מה הלחץ?

כמה מעילים לך יש?

rode2

New member
חחחח לי יש

2 מעור..1 אדום אחד כחול מאלה כמו כריות נראות ועוד אחד מג'ינס ועוד אחד דומה לשלה אבל באפור ועוד כמה של טוקסידו מבד חחח כמה זה? אבל אני לא עובד בשאוו ביז ואין לי עשירית הכסף שיש לשאקי

El Argentino

New member
חחחחחחח היא אתמול אמרה ש:

שבשלושת חגי המולד האחרונים היא לבשה אותם בגדים משום שלא היה לה זמן לערוך קניות... אולי בגלל זה! El Argentino

rode2

New member
יאלה חסר לה סטיילסטים

שיערכו לה קניות חחח

rode2

New member
טוב שלא אמרה

חסר לה כסף לערוף קניות כמו בריטני ספירס המרוששת חח רוצה להוציא אלבום חדש שיהיה לה כסף לכסותא ת המינוס חחחח

perrinat

New member
היא גם אמרה שהיא לא סובלת שופינג

האמת גם אני... [ולי יש 2 מעילים...]

rode2

New member
גם אני לא סובל שופינג וקניונים

חחחח אבל זאת שאקירה היא לא צריכה ללכת לקניון ולמדוד! יש אנשים שמוכנים להלביש אותה שתוציא קצת כסף חחחחחח נראה לי שיש לה שורשים פארסים לא לבנונים חחחחח

perrinat

New member
LOL! ../images/Emo6.gif

טוב, אז עלינו עליה- היא לא מחליפה בגדים

rode2

New member
חחח לא חשוב הבגדים

רק שתמשיך לעבוד ותביא לנו מוסיקה חדשה תמיד חחח שלא תתקקע לנו עוד 5 שנים חחח וזה כיף לראות אנשים גדולים כמוהה לא מחליפים בגדים חחח כי הם גם אינושיים ..אני מכיר אנשים שלא מוכנים ללבוש אותה חולצה פעמיים ביום חחח לפחות שאקי לא כזו היא לבשה אותו סיט יומיים ברצף וגם אחרי 3 חודשים הוציאה מהארון חחחחחח זה ממש כיף

El Argentino

New member
חוסר זמן וסדר העדיפויות שלה זה

העניין... עדיף שתשקיע יותר במוסיקה עכשיו ואח"כ נתחשבן איתה לגבי הלוק והביגוד... דרך אגב, ראיתי תמונה שלה מההלוויה של אבא של אלחנדרו ונראה לי שהיא לבשה בדיוק אותו הדבר ממה שלבשה בהלוויה של האמרגנית שלה פטריסיה טז'ס בשנה שעברה... כנסו לראות ב-"שאקירה מוסיק"... סתם שתדעו, El Argentino

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo10.gif

חחח.. די, לא יפה
נו, הפעם אי אפשר להאשים אותה שהיא לא עושה שופינג וקונה בגדי לוויות

למעלה