מה יהיה...?

JuveFan

New member
נגיחה בראש למציל

ושתי סטירות למי שהעסיק אותו. אנשים כאלה צריך לזהות מרחוק. עכשיו אני עצבני...

MiTzi Miau

New member
ת'אמת..? זה ידוע שבוויסגל..

אין ממש מצילים הרי הם לא עושים כלום. אני כשאני שם אני יושבת עם המציל [לא זה שנעצר] אבל הוא תמיד משגיח על הבריכה, חוצמזה שאני לא מבינה איך זה קרה יש 3 מצילים בבריכה [לפחות באולימפית.. אני רק שם] אני תמיד יושבת עם המציל והעובדים שם מה שמראה שהם לא עושים הרבה בעבודה שלהם... ואני זוכרת שפעם אחת ישבנו איתו והחובש דיבר איתי, וחיפשו אותו מלא זמן עד ששמעתי ואמרתי לו שקוראים לו, הוא היה עסוק בדברים אחרים.. ילד קטן נחנק, הוא כנראה בלע מים או משו, המציל רץ אליו, אמרתי לכם למרות שהוא איתנו הוא מאוד מאוד משגיח, לא מרשה לנו לשבת לו מול הפנים וכאלה העיקר שיהיה לו נוף ברור לבריכה.. בקיצור - אני לא מצדיקה את זה, אבל אם אתה לא יכול להתרכז בשני דברים, עדיף להתרכז בהשגחה על הילדים כי יש בוויסגל הרבה.

Black Hawk

New member
מה נסגר עם האנשים...?

כרגע קראתי שלציל היו הרשעות קודמות על שימוש בסמים, ואף המשטרה בודקת אם בזמן המקרה המציל היה תחת השפעת סמים. אם יתברר כי הוא אכן היה תחת השפעת סמים- יש לשפוט אותו כרוצח לכל דבר, ואת מנהל המרכז כגורם מוות ברשלנות.

סלוניק

New member
עבדתי לפני שנתיים בוויסגל.

אני זוכר שיחה מלאת תובנה מצד אחד המצילים (מעניין אם זה אותו אחד) על איך החוכמה היא לנצל את הזמן שאין אף מנהל משגיח וללכת מהבריכה לראות את השחייניות בסקציה.

ילושקה

New member
וזה רק הולך ונהיה רע יותר...

נער נרצח, מטפלות בגני ילדים מתעללות נפשית בפעוטות, מצילים מסוממים ועכשיו זה... אני איבדתי את הפנס שלי ואת האור בקצה המנהרה אני כבר מזמן לא רואה מישהו?? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953486,00.html

דור לוי

New member
לפני שנים טבע המציל בבריכת הפקולטה

לפי מה ששמעתי, הוא התערב עם חברתו, מצילה חובבת בעצמה, על יכולתו בצלילה/שהיה מתחת לפני המים. לאחר שעבר זמן והוא לא עלה היא קפצה, והוציאה אותו חסר הכרה מהמים והצילה אותו.

MiTzi Miau

New member
הם עושים את זה הרבה...

הייתי מנויה שם והם היו עושים מי שוחה יותר זמן מבלי להרים את הראש הם היו עושים בריכה [את הארוכה] ולפעמים את הקצרה פעמיים בלי להרים.. בזה המצילים היו מתעסקים. אהה ובלצעוק על כאלה שקופצים ולהעניש אותם ל5 דקות

למעלה