מה יהיה?????

מה יהיה?????

מה יהיה עם האהבה הכי גדולה שיש לי בחיים????? מה יקרה בעונה הזאת????? ואני חשבתי שעונה שעברה זאת העונה הכי גרועה שהייתה והכי גרועה שתהייה.... אבל מסתבר שטעיתי והעונה הזאת..... אין לי כוח אפילו לדבר עלייה..... אני מפחדת ממה שהולך לקרות....... האוהדת מספר 1 של בית"ר (ולא משנה מה יקרה)- מורן

על ה@ש

New member
אל תכעסי

אבל למרות שלא מצפה לכם עונה גרועה יותר גם לא מצפה לכם עונה טובה יותר.. אני מעריך שביתר תתפקד בתקציב הקטן שהעמידה השנה....ואם לא יהיו בעיות מיוחדות ובלאגנים תתמקם לה באמצע הטבלה במקום נחמד..... ואילו אם ימישיכו הבעיות כן רכישה כן קונים לא קונים זה בא זה הולך זה לא בא..וכן הלאה...... העונה הזאת אומנם לא תסתיים ברע אבל תסתיים בכאב ראש לא קטן.....

fantom

New member
הליגה זקוקה לביתר ../images/Emo47.gif

בתור אוהד מכבי חיפה אני חושב שליגת העל על מגדעותה חייבת קבוצה כמו ביתר ירושליים להעלאת הרמה

על ה@ש

New member
למרות שאומרים זאת כול שנה...

אני מאמין שהשנה תהיה ליגה טובה..... וסיפור על האליפות יהיה בין הפועל ת"א מכבי חיפה ומכבי ת"א שביתר ירושליים הפועל חיפה הפועל פ"ת ואולי אולי גם עירוני ראש"צ יעשו הרבה צרות..... כמה שיש בלאגנים בהפועל חיפה וביתר...אלה קבוצות עם סגל טוב שעדיין יכול להפריע... אם אנחנו זקוקים לביתר במיטבה ??? לא חושב מאמין שגם אם ביתר רק תנסה להיות סוס שחור.... תהיה לנו ליגה מצויינת...

ממש טובה......

מצטערת להודיע לכולכם- אבל הליגה לא יכולה להיות טובה בלי בית"ר!!!!!! ולמרות כל מה שאתם אומרים אני מקווה ואני מאמינה שבית"ר עוד תצליח להוציא משהו מהעונה הזאת.... אני אסתפק אפילו במקום 3-4 עם כל הצרות שעברנו..... חולה על בית"ר ובעיקר על שאנדור- מורן....

kirk hammet

New member
הליגה תסתדר מצויין בלי ביתר

עובדה שהיא הסתדרה מצויין כשביתר היו בליגה הארצית. אין קבוצה שהליגה לא תסתדר בלעדייה.

למעלה