מה יהיה?

גן ניצן

New member
מה יהיה?

אני חושבת שאין מקום שלא חיפשתי בו גנן או גננת מוביל/ה לגן שלי (ואם יש, בבקשה תציעו). לא חשבתי שזה יהיה כל כך קשה. כשחיפשתי אנשי צוות לגן הקושי היה ברור, בניגוד לגננות הם עוד לא עשו את ההחלטה להתמסר למקצוע החשוב והמורכב - חינוך לגיל הרך, אז למצוא את אותם אנשים: מסורים, ערכיים ומוכשרים הייתה משימה רב שנתית. אבל כשידעתי שלשנה הבאה אני צריכה למצוא גננת מובילה, הנחתי שאני מחפשת מבין מאגר שכבר החליט ומנוסה ושאוכל למצוא מתוך המאגר הזה את המתאימים ביותר לגן שלי.
עוד מעט הראשון ליוני ואין דמות מובילה באופק..סליחה, מישהי אחת שמגיעה לניסיון, אחרי ראיונות רבים ומספר מפחי נפש.
אני מציעה תנאים ראויים עד טובים, הגן נמצא לא במקום מאוד נידח (מרכז) ויש בו קסם ומרחב ואנשים טובים. אז מה העניין?

noaaaa

New member
מאיפה את?

אני מכירה מישהי מרמת גן ( אמא של ילדה מהגן של הבן שלי) שמחפשת להיות גננת בשנה הבאה.
אני לא יודעת אם יציעו לה לעבוד בפרטי זה יתאים לה אבל אפשר לנסות. יש לה בכל אופן ניסיון בגן פרטי.
תעבירי לי את הטלפון שלך במסר ואני אעביר לה. אם מתאים סבבה ואם לא אז גם ככה זה היה המצב קודם

שווה לנסות ושיהיה לך המון בהצלחה בכל מקרה- אולי תפרסמי גם במכללות?

למה גננות מוסמכות ואינן עוסקות במקצוע

אין ספק שמספר רב של הבוגרות המסיימות לימודי הוראה לגיל הרך אינן עוסקות במקצוע הגננת. אני חושבת לעצמי שלפחות ארבעים מסיימות כל שנה את לימודיהן בכל סמינר, איפה הן?
רבות מאיתנו עדות למחסור בגננות כבר מעל לשנתיים.
אני חושבת שבוגרות סמינרים רבות לא ממשיכות במסלול אליו הוכשרו.

משרד החינוך משווע לגננות בכדי לאייש את כל הכיתות הצעירות שעתידות להפתח.
לעיתים הגננות נוטות להאמין שכדאי יותר לעבוד במקום מסודר ובטוח לשנים רבות ולכן מעדיפים משרה בגני עיריה.
האמהות שביניהן במקרים רבים, מוכנות לתנאים פחות טובים ובלבד שתצאנה לחופשות המקבילות לאלה של ילדיהן.
יש גננות שמדווחות על יחס לא טוב ולא תומך ממנהלות הגנים הפרטיים , דבר שמרתיע גננות צעירות לנסות ולהשתלב בסקטור הפרטי.

האם פרסמת במקומונים?

אני חיפשתי עד לא מזמן גן ובדקתי במקומון של העיר אליה אני עוברת לגור בקרוב, ובדקתי וגם פרסמתי בעצמי בפורומים של "הגננת" ו-gan4u וממש עקבתי אחרי זה.

ממליצה גם לפרסם מודעות בלוחות של מכללות כמו סמינר הקיבוצים.

את מוזמנת לפרסם גם בקומונה שבחתימה שלי
ותבקשי אישור מרוחל'ה אולי לפרסם גם פה, או בלוחות הפורום.

DUSDUSA

New member
אני גננת שמחפשת עבודה...

התחלתי לחפש ממש בימים האחרונים כי אני מתחילה להבין שלא תהיה לי עבודה בספטמבר...(אני עובדת בגן פרטי ואען נרשמים...).
בכל מקרה- אני נתקלת כרגע במצב הפוך....לא רואה יותר מידי הצעות עבודה באזור שלי...(אזור השרון)
איפה אפשר לחפש?? במשרד החינוך כבר לא מתייחסים אליי כי כנראה אחירתי את המועד...

למעלה