מה יהיה?

bmi גבוה

New member
מה יהיה?

אני בדיאטה של השבועיים וכבר לקראת הסוף- מתאשפזה ב20.8 ביום שבת כי הניתוח שלי ראשון...וקורה דבר מוזר...אני מאוד מקפידה על הדיאטה ולמרות זאת אני כל הזמן עם שלשולים וזה נורא...האם מישהי נתקלה בתופעה כזו? האם אתן חושבות שזה מלחץ? אני מאוד מוטרדת...יש לי עוד שבוע לדיאטה...

חמ סה

New member
בהחלט יכול להיות שזה מלחץ

גם אני חוויתי את זה. מאידך - אולי את מרבה באכילת מזונות שגורמים לתופעה אם ניזונים בכמות רבה מדי (מוצרי חלב בעיקר...) בכל מקרה תקפידי לשתות הרבה מים / תה פושר כדי לא להתייבש ואם זה נמשך ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה. שיהיה בהצלחה

onceuponatime1

New member
מניסיון אישי,

כל דבר שצורכים הרבה ממנו גורם לצרבת. במיוחד דברים נוזליים (כן, גם מים).

pomelit

New member
דיאטת חלבונים בדרך כלל דלה בסיבים

ויותר עשירה בשומן מן החי. הפחמימות הרבה פעמים סופחות את המים במעי, כך שבהחלט יכולה להיות עלייה בכמות הנוזלים המערכת העיכול, ובהתאמה גם שלשול. יש סיבים תזונתיים שסופחים נוזלים ומגדילים את נפח הצואה, והם לא מגדילים את הצריכה הפחמימתית. אני משתמשת בדרך כלל בזרעי פשתן טחונים, אבל יש גם פסיליום באבקה או בכדורים. לוקחים כף עד שתיים עם האוכל (נגיד ביוגורט) ושותים שתי כוסות מים גדולות מיד אחר כך. בהצלחה

bmi גבוה

New member
תודה רבה

לכולכן,באמת אני כ"כ שמחה שנכנסתי לפה,למקום שכ"כ איכפת וכ"כ מרגיעים. באמת חשוב לי לקבל תמיכה גם מפה כי אני חוששת למרות שיש לי בעל ומשפחה תומכת מאין כמוה ועל כך אני גם מאושרת.שוב תודה לכן

שמחה37

New member
אני חושבת שיש גם ללחץ משקל כאן

שלשולים ועצירות מנסיוני הם גם תוצאה של רגש. רק יכולה לאמר לך שעדיף שלשול על עצירות
ותקפידי לשתות כדי לא להתייבש. שמחה

dubit1234

New member
זה קורה גם בדרך כלל

בגלל ירקות ירוקים בכמות גדולה ובעיקר ירק כמו בייבי ופטרוזיליה. ברפואה הסינית מתייחסים לזה כנקיון לגוף.

le ad

New member
יכול להיות בגלל החלבונים

בתקופה שעשיתי דיאטת חלבונים (דלה מאוד מאוד בפחממות), היו לי בהתחלה מלא שילשולים. אחר כך, כשהתרגלתי לדיאטה, זה הסתדר.

bmi גבוה

New member
בדיוק היום

אחותי הזכירה לי שכשעשינו יחד דיאטת חלבונים גם היה לי בהתחלה....בתכלס אני הגעתי למסקנה שהרגישות ללקטוז היתה לי לרועץ אבל לא נורא אני מתאשפזת בשבת בערב...הניתוח בבוקר....יהיה בסדר...

למעלה