מה יהיה?

boytoy001

New member
מה יהיה?

בפעם הראשונה מזה שנים מוצרים שהזמנתי ממוכרים בהונג-קונג מתאריכים 6/4 / 8/4 / 10/4 עדיין לא הגיעו אלי חלק מהמוכרים אומרים שמדובר בתוצאות העיכובים בעקבות ההר געש שהתפרץ בתחילת אפריל חלק אומרים שמדובר בשינוי מדיניות ועכשיו המכס של הונג-קונג עורך בדיקות קפדניות לחבילות שיוצאות משם?! מישהו יכול לעזור ולהבהיר מה באמת קורה כי ראיתי שעוד הרבה אנשים עדיין מחכים לחבילות כבר מעל חודש. תודה!

panayotiss

New member
נורא פשוט, מוכרים שלא ישלחו בזמן סביר

יעופו מאיביי בעקבות כל השליליים שיקבלו או בעקבות כל החזרי הכספים מהקליימים שהם יספגו כך שזה ייכאב להם מאוד בכיס. כמות ההזמנות משם תקטן והמערכת תייצר תיקון עצמי לכל ההזמנות המרובות מסין. הקונים לא יסבלו כאלה זמנים.

LonaBlanca

New member
שאלה.. מהו זמן סביר.. לאחד זה שבועיים לאחר

זה 4.. ?? שלחתי מוצר לרוסיה (בדיוק עם עניין האיסלנד- אין לי מושג אם העיכוב קשור) עברו 4 שבועות והמוצר עדיין לא הגיע ?? להתחיל לדאוג.. ? זה מוצר ראשון שלי שמתעכב כל כך הרבה זמן..פדיחות !

טלי5555

New member
לרוסיה

זמן המשלוח דומה למערב אירופה, כ-10 ימים. הלקוח פנה אלייך או שאת משערת שהמוצר לא התקבל?

LonaBlanca

New member
אני משערת.. אמרתי לו שמשלוח זה כשבועיים

שלוש.. כי זה מה שאמרו לי בדואר.. שלחתי ברשום + אישור מסירה.. לא שמעתי מהלקוח כלום וגם האתר של הדואר לא מתעדכן.. את האישור מסירה עדיין לא קיבלתי בדואר.. . היה באמצע את ההר געש מאיסלנד שאולי אולי הפריע.. אז אני משערת.. פעם ראשונה שלא קיבלתי פידבק על מוצר ששלחתי..

Led3d

New member
זמן המשלוח לרוסיה הוא יותר מחודש

לעיתים אף חודש וחצי.

LonaBlanca

New member
שילוח בEMS זה באמת תוך שלושה ימים ?

כלומר אם אני שולחת ביום ראשון (נוציא את היום הראשון בגלל עניין זמני איסוף דואר) אז ביום רביעי הדואר אמור כבר להימסר ללקוח ? קרה לי ששלחתי EMS לארהב לחברים והגיע רק אחרי שבוע.. אם זה אכן מהיר כמו שהם מתיימרים..אז אולי כדאי לשלוח לרוסיה שילוח מהיר פעם הבאה.

חחח...ולמה שאלתי

כי שלשום הודיע לי מזמין מרוסיה שלא קיבל את הפריט וכבר עברו 38 ימים. מאחר והפריט לא יקר,הודעתי לו הלילה שאני מתכוון להחזיר לו את הכסף ולבקש מהדואר לפתוח ב "חקירה". היום בבוקר אני מקבל ממנו פידבק חיובי. כניראה חשש כי אולי עבר פעם חקירה ב ק.ג.ב וזה לא נעים.

Led3d

New member
כנראה שאת שולחת לאזור מוסקבה

שם המינימום הוא שבועיים. יש לי כמה חבילות ששלחתי לרוסיה, ורק לאחר חודש עודכן שהן במרכז החלוקה במוסקבה.

טלי5555

New member
אכן

בעיקר מוסקבה וסנט פטרסבורג. אבל זכורה לי חבילה לקמצ'טקה...

Led3d

New member
המשלוח לשם פשוט סיוט

אבל לפחות הם מעדכנים על כל תזוזה של החבילה בזמן אמת.

elians

New member
נותר רק לחכות...

בטרם יעברו ה-45 ימים... יש לפתוח בבירור מול המוכר ו... דיפיוט..

למעלה