מה יהיה

• פותח הנושא haco
  • פורסם בתאריך

haco

New member
מה יהיה

שלום נולדתי ב- 14/05/80 בשעה 2:50 לפנות בוקר בתקופה האחרונה (חצי שנה)הכל הולך לי הפוך, שום דבר לא מסתדר, לא עבודה לא בן זוג, פעם ראשונה בחיי שאני לא יודעת מה לעשותוזה משגע אותי עצה בבקשה

psychodad

New member
אין עצות מתנה. אבל תעשה פריסה

קלטית וכך תדע מה יהיה מצבך,באופן אמין,בשלושה חודשים קרובים תשלח לפורום,ואם יהיה לי זמן אפרש לך אותה

@@

New member
psychodad אתה לא חושב שהגזמת??

אם כבר אתה עונה, אז שהתשובות לא תהיינה חולניות ומגעילות, אף אחד לא ביקש ממך עזרה מסוג זה, אנשים פה באים לבקשר עזרה, שאלה או ייעוץ, מתוך מצוקה שהם נמצאים בה. ומה אתה עושה? גורם להם לברוח, אני מבקשת ממך להוריד את הפרופיל שלך ומיד

psychodad

New member
לא. מה שאני עושה זה גורם להם

לחשוב איך הם באמת מטפלים בבעיה,ולא באים ודורשים אקמול למחלת הלב שלהם. אני אשמח לפרש,לעזור,להראות דרכי פעולה. אך בד בבד עם כך,אני דורש מהם לעשות קצת בשביל עצמם,כדי שבסופו של דבר יוכלו לדעת את עתידם בלי להיעזר בקלפים,פסיכולוגים,אסטרולוגים-בכך שהם פשוט יהיו בני אדם שלמים,שלא נזקקים לעזרים חיצוניים,עזרים מלאכותיים כמו " תכירי מישהו עוד יומיים" שרק מרעים את מצבם,ומשתיקים כל פרץ יוזמה...דבר שהם הכי זקוקים לו. יותר מכל. אוקיי?

XמטאורX

New member
יהיה טוב

ע"פ הקלפים ניתן לראות את הקשיים בחייך כרגע, קלף 5 המטבעות מצביע על קשיים חומריים, חוסר רגשי, והרגשה כללית של מחסור והפסד. התקו´ תסתיים ברגע שתארגני את סדרי העדיפויות שלך, לעיתים כשאת מרגישה שאת רוצה משהו מאוד את לא עוצרת לחשוב כיצד זה יסתדר עם חייך, עם הסובבים אותך וכו´. התקו´ תסתיים בקרוב. מטאור

למעלה