מה יהיה?

Aviad1987

New member
מה יהיה?

אני יודע שזה "צרות של עשירים" אבל המצב שנוצר מהשנים האחרונות היא שיס רוכשים בלי הפסקה סדרות (רובן הגדול - סדרות מעולות), רוב הסדרות שלה לא מבוטלות בחו"ל ונוצרת סוג של אינפלציה. בסוף אנחנו מקבלים סדרות כמו "פשע מן העבר" באיחור ניכר, וסדרות נקברות (אני לא מעז להגיד מטולעדות) כמו "איש משפחה 6" (7 כבר בועטת בארצות הברית), "בניחוש חוקר" ועוד הרבה סדרות שתהום נפערה תחתם ושאבה אותם. אז כן, ברור לי שלסדרות להיט כמו עקרות בית, נמלטים, גיבורים, גריי וכו' יש מקום רלוונטי יותר בלוח הזמנים של הסטארז אבל לא צריך להזניח את הצופים המכורים של הסדרות הפחות (ממש ממש פחות) נצפות. אני מקווה שבקרוב יעשו סדר בשלושת ערוצי הסטארז וינצלו אותם בצורה הנכונה, לא כמו היום. מזל שבהוט אין את הבעיות האלה

יואבי17

New member
מסכים

יס עושה את הרכישות הנכונות אבל לא בונה נכון את לוח השידורים. אני לא יודע מה בדיוק אחוז הצופים שיש להם יס מקס אבל התכנון יכל להיות הרבה יותר מוצלח. חוץ מזה, עצם העובדה שיס סטארס 3 משותף עם הוט לדעתי גורם ליס יותר הפסד מרווח..

LeRanch

New member
אתה צודק

מאז שיס סטארס 3 (שבחודשיו הראשונים היה ערוץ בעיקר לקומדיות) הפך לבית קברות טלוויזיוני (שהדברים היחידים ששווה לראות בו הם התכנים של הוט), כל שיבוץ התוכניות נעשה מטומטם. מישהו שם צריך להתעורר ולהתחיל לשדר בו חלק מהסדרות ולהפסיק כבר עם המרתונים של "אמא הפקות", "מלכות הניקיון" וכל המופעים שיס רכשה ושידרה מיליון פעמים..

Aviad1987

New member
אני בכלל לא יודע מה השיקולים שלהם

לשיבוץ תוכניות. יש אופי לכל ערוץ סטארז? לי זה נראה סתם שרירותי. לא יודע למה

LeRanch

New member
בימים הראשונים היה אופי

יס סטארס 1 - סדרות דרמה ומשפחה. יס סטארס 2 - סדרות אקשן, מד"ב ומשטרה. יס סטארס 3 - קומדיות. אבל מאז שנגמרו חלק מהעונות של הקומדיות, פשוט הפסיקו לשדר אותן ביס סטארס 3 והעבירו אותן לערוצים האחרים (כמו "כריסטין הישנה").

snier1991

New member
אני מסכים ולא מסכים

אני מסכים עם הבעיה ולדעתי יס חייבים בשביל לצמצם את הבאלגן להוסיף עוד חצי שעה לפריים טיים של שתי הערוצים וזה יפתור את הבעיה אבל לבקש מהם לסדר את הלוח זה הרבה יותר מדי כנראה. אבל מה שאני חושב שהולך לקרות בשנה הקרובה זה שיחסית בלי קשר לרכישות המון סדרות של יס יבוטלו(נמלטים,העולם ע"פ נד,היחידה,ריפר,ליפסטיק שאלוהים יודע איך חודשה,ישנן בנות שהודיעה על סיום ועוד לא מעט תוכניות שהן פחות בסכנה) ואם זה יקרה אז אני חושב שהבעיה הזו תהיה פחות רלוונטית במיוחד אם יס ריל ייחזור

LeRanch

New member
זה עדיין לא ישנה

ישנן בנות מסתיימת אבל יהיה לה ספינאוף, ואי אפשר לדעת עכשיו מה יקרה עם שאר הסדרות שציינת (ועוד רבות אחרות), ובנוסף לכך כבר עכשיו ידוע שיס רכשה איזה 5-6 סדרות חדשות ודי ברור שזו רק ההתחלה.

snier1991

New member
איזה סדרות?

שמעתי רק על הסדרות של הCW(שהם לא ממש מצליחות)

LeRanch

New member
הממלכה הקטנה ארה"ב, דה לייף אנד טיימס אוף טים

true blood (שכבר חודשה לעונה שנייה), סדרה חדשה של לייפטיים (אם אני לא טועה) עם קים קטרל (זה פורסם לפני חודש בערך בידיעות אחרונות), הארמון (מופיעה בפרומו "הנשים של יס סטארס") ויש עוד מלא סדרות שחודשו לאחרונה לעונות נוספות (עונה שלישית ל'נשות קבע', עוד שתי עונות ל'דקסטר', 'וידוייה של זונת צמרת' ו'העשב של השכן', עוד שלוש עונות ל'פילדלפיה זורחת' ועונה שלישית ל'מסגד קטן בערבה'). בקיצור ממש לא חסרות סדרות אחרות שישודרו במקום המבוטלות (אם יבוטלו).

snier1991

New member
אבל זה כבלים ובריטיות

על אותהמידה אני יכול להגיד הנובוריצ'ים,צהוב,ניצבים,פשוט מהממת,עור רגיש ועוד שלל סדרות, בסופו של דבר בברודקאסט יבוטלו ככל הנראה השנה יותר סדרות של יס מהרגיל(והרגיל היה 2-3). זה לא שהרכש של יס ייגמר אבל בברודקאסט שהוא בסופו של דבר עדיין המרכז עם ה22 פרקים וכמות הסדרות העצומה ושמה יהיו יותר מבוטלות (ועכשיו אני נזכר שגם חף מפשע בצרות). מבחינת כבלים הם בערך על אותה מכסה אבל כבלים גם נגמרים יחסית מהר ואין הרבה כאלה ויש גם את התרסקות שתשודר ביס(ולמען האמת אחרי האכזב מטרו בלאד זו הסדרה שאני הכי מצפה לה)

TheLost

New member
פושינג דייזיס עוד לא מבוטלת

רק בגלל שהייתה צניחה ברייטינג- לא אומר כלום, כמעט לכל הסדרות הייתה צניחה מאסיבית ברייטינג וזאת חביבת המבקרים ככה שלהספיד אותה בזמן כ"כ מוקדם- מיותר. "נמלטים"? כמו תמיד היא יכולה להפתיע ולבוא עם עוד עונה. בואו לא נשכח שזו סדרה שהייתה אמורה להסתיים בפרק ה-13, ובינתיים הם כבר הספיקו לצאת מהכלא בערך 6 פעמים. וכאמור, רק בגלל שהרבה סדרות ילכו- לא אומר שיהיו הרבה שיחליפו אותן.

snier1991

New member
היא לא צנחה היא התרסקה

וזה לא שלפני היה לה מי יודע מה רייטינג, ואני לא יודע כמה היותה חביבת המבקרים תעזור להזה לא NBC זו ABC היא לא תחכה יותר מדי בשביל ביטולים

liranru

New member
לא רק פושינג דייזיס

בכלל, כל הסדרות בארה"ב סובלות השנה מירידה דרסטית ברייטינג שנובעת בעיקר מהשתלבות ה- DVR (המקביל ל- yesMAX בארה"ב) והעלאת התכנים לרשת (לאו דווקא בצורה בלתי חוקית). גם נמלטים, ש- yes מביאה אותה בבאזז אדיר (שהעונה ממש, אבל ממש, לא מוצדק), סובלת מנפילת רייטינג. הפרק ששודר ביום שני בארה"ב הביא כ- 5.85 מיליון צופים - ירידה דרסטית לעומת עונה 3, והיו פרקים שהביאו אפילו פחות. ביטול הסדרה הוא כמעט ודאי. אני לא אתפלא אפילו אם FOX תחתוך אותה לפני תום העונה (לפני גמר 22 פרקי העונה). גם גיבורים לא ממש באותם נתונים כמו עונה שעברה. לפי המצב היום, 4 הסדרות היחידות, אבל היחידות שמצדיקות הבאה מוקדמת לשידור ב- yes הן הישרדות (שאכן, עונה 17 מתחילה כבר ביום שני בהפרש של חודש), עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי ומחשבות פליליות. ד"א, גם סדרות אלה סובלות מירידה ברייטינג, לעומת שנה שעברה.

matan4848

New member
שיוסיפו חצי שעה לפריים טיים

של yes stars 1 ושל stars 2 זה יפתור את הבעיה. ובקשר להחיים על פי נד, הסידרה הזאת בטח תבוטל בקרוב (פרק הפתיחה בעונה 1 היה 13.03מיליון צופים ובעונה 2 פרק הפתיחה היה נתון מגוחך של 6.32 מיליון צופים, ובשוק טלוויזיה ענק כמו של ארה"ב "דיסני" לא יחכו הרבה עד שיבטלו אותה)

קובי221

New member
אכן יש בדבריך.

יס קונה סדרות טובות. אבל משדרת קודם את הגרועות. גם לוח השידורים של הערוצים מסורבל וקצר מידי לכמות הסדרות שממתינות לעלות למסך. והכי מעצבן שיש סדרות שמחכים לשידורן שנים!!! שכבר בארה"ב כבר בעונות מתקדמות. ושישדרו כבר את שארק

TheLost

New member
אני מאמין שאת שארק לא ימהרו לשדר בכלל

בגלל שאין לה המשך בכל אופן

בדיקה

*נכנס* *מתיישב* *מחייך אל המושבעים בחינניות* שלום לג'פומר ולג'פידן, לשוהם ועדי, למודחים שלפני המיזוג, לצופים והכי חשוב: למושבעים !תשמעו, הפתעתם אותי, אתם נראים מדהימים אחד אחד, דפקתם הופעה שחבל על הזמן
אני אגיד את האמת, אני לא הכי יודע איך לפתוח. זה היה משחק מטורף באמת- מפוצץ בשקרים, בגידות, מתח, אנדרנלין, השקעה וכמובן דרמה, ואין לי מושג איך אני אמור לסכם את כל זה בשניים שלושה עמודים של WORD, אבל אני אנסה. המשחק התחיל, ויחסית היה רגוע. למדתי להכיר את כולם, לדבר איתם, היינו מתקבצים בוועידות של צחוקים וכיף וההדחות התקבלו מאוד בהבנה והתחשבות. כן היו בריתות, אבל הם עדיין לא התגלו, והאמת שזה היה נחמד, אבל חבר'ה- ברינג און דה אקשן, זה לא יכול להימשך יותר מדי זמן
. והאקשן הגיע והגיע בגדול. מאז ההדחה הראשונה של שבט הבנים המשחק נכנס לטלטלה מטורפת שאני חושב שלא תסתיים עד שעומר/עידן יכריזו על הזוכה. אנשים התחילו לחשוב על להוריד איומים, הבריתות עמדו בשאלה, ואין מה להגיד- הייתה אנרכיה מוחלטת. מבליינדסייד אחד עברנו אל השני במהירות, תק תק תק. אבל אני לא כאן כדי לדבר על המשחק בכללי, אני כאן כדי לדבר עליי, ואני כאן כדי לשכנע אתכם למה מגיע לי לזכות. את המשחק הזה פתחתי בצורה הכי אגרסיבית שיכולתי, עם רעיון מרכזי שעליו ביססתי את כל האסטרטגיה שלי לפני המיזוג. בעיקרון, חשבתי על דרך מעניינת לנצל את המצב של 4 השבטים, והרעיון היה ליצור ברית של איש אחד חזק מכל שבט, שלכל אחד מהברית יהיה קשר לאנשים אחרים במשחק, יוכל לגרום להם לעשות דברים לטובתנו, ואף אחד לעולם לא יחשוד בנו. אחרי שהעניינים התגלגלו, דיברתי עם אנשים שגם צירפו אחרים והכול התחיל להתבהר הברית נוצרה וכללה אותי, את מאור, את אורי, את שוהם ואת אולג. בשבט שלי עצמי גם סידרתי את עצמי אם הרבה כוח בחסינויות וכמובן משחק אסטרטגי, אבל זה לא התחיל עד הערבוב, ועד ההדחה הראשונה של הבנים. שון ניסה להדיח אותי והיה יכול לעשות זאת לולא הברית של המחומש, ואנחנו היינו בעצם חמישייה כזו שעושה הכול כדי לשרוד, ומתייעצת על הכול. המשחק המשיך, ובאיזשהו שלב גילינו על הברית של השישייה השנייה, וצירפנו אלינו את רועי, עדי ושלי לברית נגדית אחת גדולה. בערבוב רוב המשחק התבסס על ברית אחד נגד השנייה. האליל של יואב, ההתגלות של הברית בשבט השני, וכמובן שובר השוויון המפורסם במועצה של אורן ואורי. המיזוג הגיע, ובהתחלה היה נדמה כאילו הוא ימשיך בדרך שקטה ורגועה, לפחות עד שיודחו האחרונים מהברית של השישייה. אבל לא, אחרי ההדחה של יואב המשחק שוב צבר הילוך מטורף. אם זו ההדחה של אולג שקרתה אחרי שכולם שיקרו לכולם וכולם בגדו בכולם, אם זו ההדחה של אורי שקרתה בזכות פרס הקומונה שלי וגם יצרה מצב של "החלפת שבויים" (מאור וסופה), או התיקו שנוצר במועצת השבט של הפיינל 6, הפרישה של סופה אחריו וכמובן הפיינל 4 עם הבגידה הדרמטית והפרישה העוד יותר דרמטית. בעיקרון, לאורך כל הזמן הזה, המטרה העיקרית והברורה של חלק גדול מהאנשים במשחק הייתה להדיח אותי. ובכל אחת מהפעמים כדי להינצל הייתי צריך להעריך את המצב מחדש, להיכנס למוח של כמה אנשים באותו הזמן, להבין ולנתח כל רמז קטן שאני מקבל ולפעול בהתאם. תמיד הייתי עם יד על הדופק, תמיד שמתי לב כשמשהו מוזר התרחש מתחת לפני השטח, תמיד ידעתי איך לדבר אל האנשים בצורה שבה אני אצליח להתקדם לפחות עוד צעד אחד במשחק. ושימו לב, מאז המיזוג הייתי חסין 4 פעמים, ובכל אחת מהפעמים שלא הייתי חסין קיבלתי קולות (חוץ ממועצת ההדחה של יואב). בעיקרון, האסטרטגיה העיקרית הייתה שאנשים אולי כן ירצו להדיח אותי בכל מיני שלבים גם אם הם בברית איתי, אבל שתמיד זה יקרה מועצה אחת מאוחר מדי. שון ניסה ויואב לא לקח, יואב ניסה ואולג לא לקח, אולג ניסה ומאור לא לקח, מאור ניסה וסופה לא לקחה. תמיד הייתה את ההרגשה שאותי יהיה אפשר להדיח שלב אחד אחרי, וכששלב אחרי ניסו, זה כבר היה הסוף בשבילם. אז אולי זה נשמע כאילו הייתי כאן איזה איש קר ואפל, איזה אחד שרק חושב על המשחק והוא רואה את כולם רק ככלים שהוא יכול להשתמש בהם, אבל זה ממש ממש לא נכון. אתם כולכם אנשים מקסימים, באמת שהתחברתי אליכם, וזה חוויה אמיתית וגדולה לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר בעולם ללא חוקים, ללא הבדלים של דת גזע ומין, אנשים שנותנים לך עוד קצת ידע על דברים שמעולם לא ידעת עליהם
. אני לא אתחיל להתיפייף ולהגיד שזו הייתה המטרה העיקרית שלי במשחק, כשנרשמתי הייתה לי מטרה אחת ברורה יחידה וחלקה, והיא לזכות. על הדרך, כבונוס, גם רכשתי חברים, והרבה . אבל פאק איט, אני לא יכול אפילו להתחיל לתאר כמה אני רוצה לנצח. אפשר להגיד שהקדשתי למשחק הזה חודשיים מהחיים שלי. כל שני וחמישי ייבשתי את המשפחה ואת החבר'ה, וזה מזמן כבר לא רק שני וחמישי. בכל יום קרו דברים, ולא הרשיתי לעצמי לפספס כלום- שעות של דיבורים עם החברים, שעות של השקעה עצומה בקומונה האישית (חבר'ה, לא לחינם זכיתי בפרס), שעות של חשיבה על מהלכים ואסטרטגיות. המשחק הזה תפס את כל כולי והכניס אותי לתוך משהו שאני לא מאמין שעוד יומיים נגמר, ולא יהיה דבר שישמח אותי יותר כרגע מאשר לנצח, ולדעת שכל זה היה שווה משהו.

למעלה