מה יהיה?

Vendetta

New member
טוב,

1. מי יפקח על הסלקציה הזו? איך תדע מי ראוי להיות אזרח ישראלי ומי לא? 2. כלומר עכשיו אתה טוען שאנחנו צריכים לשלם להם הון תועפות? בגלל שמדינות ערב הכריזו עלינו מלחמה, אנחנו צריכים לשלם להם?!

EverMan

New member
בקלות

1.להעביר חוקים שקובעים מי זכאי לעלות ומי לא, מי שעולה צריך להראות את התעודות המתאימות ואת ההוכחה שישראל יכולה להנפיק או כל דבר אחר. 2.כן , בגלל מדינות ערב , זה שמדינות ערב תקפו אותנו לא נתנה לנו לגיטימציה להעיף אותם מהבתים שלהם.

Vendetta

New member
הקלות היחידה שאני רואה היא קלות ראש

1. על איזה תעודות אתה מדבר? ומה אם מי שמראה את התעודות הוא פליט שברח בגלל הצו של מדינות ערב, אז גם צריך להרשות לו לחזור? 2. כן, אני מניח שהיינו צריכים לדאוג בראש ובראשונה לערבים המסכנים שעשו בנו את הפרעות, ולא חס וחלילה לדאוג מכך שאנחנו מותקפים ע"י שש מדינות מכל החזיתות ושאנחנו בסכנה קיומית. אני עדיין בהלם קל מההגיון המעוות שלך. חוץ מכך, רבים אם לא הרוב מהפליטים עזבו בגלל הצו של מדינות ערב. הם עזבו בכוחות עצמם, אז שלא יבקשו טובות עכשיו. ועוד שאלה: מה אתה תעשה עם חוק איחוד משפחות?

EverMan

New member
אין קלות ראש

ושוב , תפסיק עם ההקנטות המיותרות , אפשר לעשות ויכוח נאות ללא מילות גנאי. 1.אדם מראה שהוא פליט ע"י הראת תעודת הוכחה לנדל"ן (לפני המלחמה) , קירבת משפחה של יותר מ3 אנשים בארץ ובמקום,הוכחה שהוא לא יביא עימו עוד אנשים (מלבד משפחה מדרגה ראשונה [הוא אישתו וילדיו] בלבד). 2.אנחנו לא היינו צריכים לדאוג להם , אבל לא היינו צריכים להעיף אותם. אף אחד לא אמר לך לטפח אותם להאכיל אותם , כל מה שהיית צריך לעשות זה לא להעיף אותם מהבתים שלהם , זה לא כל כך קשה. איזה צו של מדינות ערב ?! מאיפה ההמצאה הזאת של שניכם ? אני בחיים לא שמעתי על שום צו של מדינות ערב, ובהכרותי פלשתינאים , לא הגיוני שאנשים שהשטח שלהם והמשפחה כל כך חשובה להם יעזבו כי מישהו שאין להם קשר איתו אומר להם לעשות כן. מה אני אעשה ? לא אעשה דבר , לצערי אני לא ח"כ.

Vendetta

New member
ענבר, אתה רגיש מדי

"קלות ראש" - לא בדיוק כזו מילת גנאי איומה... אולי תבדוק במילון את פירושה. ואם אינך יכול לסבול כאלו מילים יש פורומים אחרים של קוצ´י מוצ´י, שם כולם מתוקים וחמודים. 1. יופי, אז הוא יכול להביא את המשפחה שלו. הבנים והבנות שלו יכולים להינשא ולהתרבות, ויכולים לקבל אזרחות ישראלית ע"י חוק איחוד משפחות. כמה נפלא. 2. מה לעשות שזה לא פשוט כמו שאתה אומר. כשיש קרב בסמוך לכפר ערבי, צה"ל לא יכול בדיוק להתפנות ולשמור שהערבים המסכנים לא יפגעו. אז כן, מעיפים אותם כדי לקבל יתרון אסטרטגי בקרב. בהחלט אין זמן לטפל במסכנים שטבחו ביהודים. תשמע, את בורותך בהיסטוריה כבר הוכחנו. את העובדה שהיה צו כזה, למדתי בערך בכתה ו´. לא ידוע על המספר המדוייק של ערבים שאכן נענו לצו הזה, אך הצו היה קיים בהחלט. אני מנחש שאלו שעזבו, עשו זאת בגלל שלא רצו להיקלע בתוך אמצע המלחמה. כמו כן הובטח להם שיוכלו לשוב לבתיהם לאחר המלחמה, אז אלו שאמינו לזה עזבו. 3. נו באמת, ברור שאתה לא ח"כ, אך דיברנו באופן היפותאטי מה היית עושה אם ההחלטה היתה בידיך. גם הסכמה לזכות השיבה אינה בידיך, ובכל זאת אתה דן איתי על מה היית עושה אילו...

אריאל1

New member
דווקא הייתה כזו

אבל היא לא הייתה מוצלחת במיוחד... התמיכה בה הייתה קטנה ביותר לכן אף אחד לא ממש שמע עליה.

adva g

New member
stav,

המחבלים המתאבדים לא רוצים לגרום לנו להתפכח. הם רוצים לרצוח כמה שיותר אזרחים חפים מפשע. הטרור לא יביא להם מדינה. המחבלים המתאבדים רוצים לגרום לנו להתפכח? למה הראש שלהם צלול? אנחנו צריכים להתחיל להיות בני אדם? ומה איתם? הם יכולים להמשיך לרצוח אזרחים תמימים?

למעלה